![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, am uitat sa pun linkul-http://www.google.ro/url?url=http://www.scripture4all.org/&rct=j&q=&esrc=s&sa=U&ei=0KszVdSMJMP-ywPI4oGYAg&ved=0CBQQFjAA&usg=AFQjCNF9YZBZ6zN7uOq5v AQtH9lzotSJLA
Last edited by Luptatorul pentru Adevar; 19.04.2015 at 16:23:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.scripture4all.org/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu zic ca,concpetia crestina e buna si cea iudaica proasta . Mai degraba lucrurile sunt in evolutie ,cea iudaica este o conceptie incepatoare ,iar cea crestina este o culme . In rest, e problema de credinta ,fiecare in ce valori crede. Credinta nu trebuie neaparat argumentata , ci ea exista . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@ abaaaabbbb63 Mersi :) Last edited by Luptatorul pentru Adevar; 19.04.2015 at 16:39:50. |
|
|||
|
|||
![]()
PACATUL ORIGINAR nu este faptul ca au mancat din acel pom ci faptul ca nu au respectat porunca lui Dumnezeu si mai ales motivul pt care au calcat aceasta porunca!
Evreii asteapta si acum venirea unui mantuitor.Dumnezeu nu le promite evreilor mantuire daca vor respecta Torah ci ca le va trimite un mantuitor!Deci sunt inca intr-o pedeapsa pt un pacat
|
|||
|
|||
![]()
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Last edited by Barsaumas; 19.04.2015 at 23:17:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pelagianism. Erezie. Da capo al fine. Achtung! Achtung! Poison! N-am acuma timp, da te rog sa gandesti gandul acesta pana la capat. Daca rasa umana moare din alte cauze, fara legatura cu pacatul ancestral, atunci nici n-are cum sa fie mantuita din moarte prin Invierea lui Hristos. Inseamna ca moartea Lui pe cruce e... ce anume? Cel mai sinistru non-sens al istoriei lumii. Sau ce? Pentru ce S-a intrupat Al Doilea din Treime? Ca sa ce? P.S. Ma ingrijoreaza adeziunea ta necritica la tot felul de postari halucinante. edit -Am uitat sa-ti zic Hristos a inviat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar in ceea ce priveste motivul real al venirii lui Iisus acesta nu este reprezentat de presupusa jertfa pentru intreaga omenire si ,,reimpacarea" cu Yahweh ci doar de binevestirea Imparatiei lui Dumnezeu. Iisus din Nazaret nu dorea o religie exteriorizata cu preoti, sacramente, ceremonii si biserici din piatra, el era un predicator LIBER caruia nu ii placea sa fie constrans in corseturile unei institutii. El zicea mereu: "Imparatia lui Dumnezeu este in voi!"(Luca 17:20 Și fiind întrebat de farisei când va veni împărăția lui Dumnezeu, le-a răspuns și a zis: Împărăția lui Dumnezeu NU VA VENI IN CHIP VAZUT. 21 Și nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, IMPARATIA LUI DUMNEZEU ESTE INAUNTRUL VOSTRU.) Acest fapt ne dovedeste ca Iisus nu a dorit o religie noua, deci nici nu a fost un intemeietor de religii ci s-a vrut doar un REFORMATOR al religiei pe care a primit-o de la parintii lui, Religia MOZAICA la care s-a recunoscut mereu! Ca multi alti evrei contemporani, si Iisus credea ca "sfarsitul lumii" este aproape si astfel dorea si el sa vesteasca noua imparatie care ... n-a mai venit! In Luca 4: 43 putem vedem pt ce a fost trimis Iisus-Și El a zis către ei: Trebuie SA BINEVESTESC IMPARATIA LUI DUMNEZEU și altor cetăți, fiindcă PENTRU ACEASTA AM FOST TRIMIS. |
|