![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
HOMOSEXUALITATEA NU ESTE BOALA. Este o conditie. La fel ca si parul blond sau brunet. NU O SPUN EU. O SPUN OAMENI DE STIINTA. Orientare intima? Se numeste gen. Sau orientare sexuala. Este diferita de identitatea sexuala. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum pisi. As vrea sa vad unde te simti mai bine? Intr-un trib de canibali sa intr-un trib de homosexuali. Avand in vedre ca homosexualii te-ar cizela, te-ar imbraca, parfuma, cultiva insa nu ar face sex cu tine, sunt convins ca ai alege canibalii;
Este o gluma. |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, va rog sa discutam, atat cat este posibil, despre canibali. Multumesc pentru raspunsurile voastre. Vreau ceva mai mult, mai profund. Incerc sa pun problema altfel -canibalii sunt sau nu o greseala, ma rog, a creatiei? Adica daca evolutia lor a stagnat, dar de ce? Alte civilizatii au evoluat spiritual, dar triburile canibale de ce au ramas in acest stadiu? Exista triburi acum in sec 21, stiati asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Canibalii e oameni buni, dar pacat ca au niste draci in stomac de ii indeamna sa manance carne de om...:)
|
|
||||
|
||||
![]()
romandragut....nu vreau sa te jignesc si vreau sa ma ierte toti ceilalti membri ai site-ului,daca ei considera ca gresesc, dar BOR este impotriva homosexualitatii, deoarece dupa cum Dumnezeu a lasat, femeia trebuie sa fie cu barbatul si barbatul cu femeia.....homosexualitatea este impotriva principiilor traditionale ortodoxe.... nu vreau sa jignesc pe nimeni.....si imi cer iertare daca am suparat pe cineva spunandu-mi punctul de vedere...
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
|||
|
|||
![]()
romandragut are un numar considerabil de mesaje pe forumul asta, asa ca e de neiertat ca nu cunoaste parerea crestinilor despre homosexualitate.
Revenind la canibali, ei nu sunt bolnavi. Nu ma refer la celebrul caz din Germania, ma refer la societatile tribale unde s-a practicat aceasta fapta care noua ni se pare abominabila. In India exista comunitati unde familia consuma parti din corpul decedatului, in speranta ca vor deveni mai breji, mai destepti si mai frumosi. Asta nu inseamna ca sunt nebuni, ci ca au o credinta gresita. In al doilea razboi mondial, in orasele rusesti sub asediu se mancau sobolani si mai apoi oameni pentru ca lipsa mancarii ii adusese pe oameni in pragul disperarii. Oamenii vii nu mai sunt omorati pentru a fi mancati, asa cum vedem in desenele animate, decat in crime izolate, patologice. In trecut se sacrificau oameni vii diverselor zeitati, o fapta abominabila dupa standardele de azi, dar acceptabila si necesara dupa standardele de atunci. Asta nu inseamna ca acei oameni erau nebuni. Sclavia a fost tolerata fara probleme pana acum un secol si ceva in lume. Iarasi, oribil azi, acceptabil atunci. Nici patronii de sclavi nu erau nebuni. In lumea de azi, sclavia si canibalismul de orice fel sunt inacceptabile, ilegale si imorale. Cred ca asta raspunde intrebarii puse de initiatorul topicului. |
|
|||
|
|||
![]()
Foametea se combina cu spiritul si gandul rau al diavolului,omul cade in ispita si se ispraveste fapta.SIMPLU!
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Foarte curand ne vom transforma toti in canibali. Numai Dumnezeu stie ce ne va aduce criza.[/COLOR]
[COLOR=green]Numai ca eu nu prea cred in criza. Cred doar ca situatia economica internationala are implicatii neplacute si pentru noi.[/COLOR] [COLOR=green]Daca ne gandim la cum traim, suntem intr-o criza de 20 de ani, ca sa nu mai punem la socoteala si perioada pe care unii am trait-o in comunism...[/COLOR] [COLOR=#008000]Nu mi-e frica si nici nu am intrat in panica. ![]()