![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate pare cam vulgar da ca incuranjare iti dau un vers de la Metallica Fuck it all and no regrets Si ink o data bafta |
|
|||
|
|||
![]()
Am avut o colega la Teologie orodoxa care s-a casatorit cu un catolic care a terminat si el Teologia dar la catolici,sectia Pedagogie (la catolici preotii nu se casatoresc,deci respectivul a iesit profesor ca si colega mea).
Stiu ca au facut Cununie mixta (si la catolici si la ortodocsi pt.ca si el era convins de catolicism cum si colega mea de ortodoxie).Nici unul nu a vrut sa renunte la dogma lui dar in schimb pt ca se iubeau s-au casatorit si sunt si azi bine-merci impreuna, profesori la aceeasi scoala,au copii...etc. Referitor la tine nu stiu cum va fi pt ca tu vei deveni preot si aici sunt implicate niste proceduri (cum a spus si ondin mai sus).Eu zic sa nu disperi ci sa te sfatuiesti cu duhovnicul,cu ierarhul locului unde te casatoresti si te hirotonesti.Pana la urma nu vad de ce sa nu se poata daca va iubiti?? |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc va_iubesc! si toti ceilalti care mi-ati raspuns...dar am omis sa va spun ca ea. . vrea sa se boteze ca crestin-ortodox . . . nu este vorba de o casatorie mixta. . .. vreau sa stiu daca "trecutul " ei ca fiind catolica influenteaza in vre-un fel.. . . . .
|
|
|||
|
|||
![]()
singura chestie pentru care am fost"absent" . .este ca lucrez ...si nu prea am avut timp sa intru. . .. . si stupid e faptul ca lucrez chiar la o firma de IT si toata ziua stau cu nasul in PC. . ..
Elena nu stiu dar mi se pare cam dur sfatul tau prin referire la canoane. . . . .si se stie foarte mult ca si BOR s-a abatut uneori de la canoane ...sau le-a :remixat: ca sa zic asa ...pentru a beneficia de anumite chestii in istorie!!! Deci eu presupun ca daca ea se va converti la ortodoxie nu va mai fi problema cu hirotonia . . . . . cat despre feciorie. . .iti spun sigur ca aproape 85% din studentii de la teologie ....nu mai sunt in feciorie...ce e mai grav . . . .e ca nu si-au pierdut-o cu prietenele lor ci cu vreo 4-5 pe an............nu este vorba de mine ...eu mi-am oastrat-o . . . inca! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La noi, la ortodocsi regulile sunt ceva mai simple. Asa ca, daca iubirea ta trece la ortodoxism nimeni nu are treaba cu trecutul ei...Iubiti-va la fel de mult fiindca astazi foarte putini oameni mai stiu sa iubeasca!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! Poate ne intalnim face 2 face sa discutam . .. cei care vor. . .! Multunesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu mai vad nici o problema, daca zici ca e dispusa sa faca orice adica sa treaca la Ortodoxie, nu?, ca oricum fie vorba intre noi, catolicii nu prea inteleg care sunt diferentele intre noi su ei,daca-i intrebi dau din umeri, asa ca, tot inainte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma bucur ca ti-au placut cuvintele mele. Sa ne mai tii la curent cu ce se intampla intre voi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 14:05:10 |
Un baiat ortodox si o fata catolica... | leloup | Generalitati | 51 | 13.02.2012 17:24:15 |
Diferenta dogmatica si liturgica intre Liturghia ortodoxa, catolica, protestanta si neoprotestanta | suharau | Intrebari utilizatori | 2 | 07.12.2011 19:28:07 |
CASATORIE INTRE RUDE | JOLIECOEUR | Generalitati | 26 | 02.09.2011 16:43:15 |
casatorie viitor preot | livadarufelix | Generalitati | 61 | 17.01.2011 15:50:18 |
|