![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu ne-a dat maini si picioare sa lucram, D-zeu ne-a dat minte sa gandim, Tot D-zeu ne-a dat al 3-lea ochi...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar daca tu doresti, iti poti cauta si al patrulea ochi, iar eu n-o sa te mai supar cu parerile mele. Un lucru ar trebui sa stii: viata ta te priveste personal. Cat despre influenta nefasta asupra vietilor altora, va trebui sa dai socoteala intr-o zi. Nu incerca sa smintesti din mandrie pe cei care pot fi mai slabi in credinta si chiar sa creada ca "e interesant" sa cerceteze aceasta latura a "paranormalului"... Cel putin pe un forum crestin-ortodox, a vorbi despre asa ceva mi se pare o erezie!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Inca un newagist care ia Biblia dupa cum il taie capul, sau ma rog, newage -ul care i-a impuiat capul..
|
||||
|
||||
|
De ce va trebuie fratilor atata new age ca sa calatoriti prin univers? Niste DMT, ciuperci sau salvie si oameni sunteti.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chipurile insa, "fara efecte secundare". Nu stiu daca "efectele secundare" a oprit insa vreodata pe cineva sa "incerce macar"(tm).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.03.2013 at 18:58:04. |
|
|
||||
|
||||
|
mescalina e mai buna pt acest scop.
|
||||
|
||||
|
...Salvie? eu o folosesc in bucatarie...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu Salvia Divinorum :)