Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2013, 16:19:11
Armyw0w Armyw0w is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Pai dincolo de vorbele goale privind "cautarea" celui de-al treile a ochi, obtinerea "inaintevederii" nu ne este noua dat a o cere, ci numai lui Dumnezeu a ne-o darui. Iar ce e de la Dumnezeu, nu poate fi pacat!!!
Dumnezeu ne-a dat maini si picioare sa lucram, D-zeu ne-a dat minte sa gandim, Tot D-zeu ne-a dat al 3-lea ochi...
Reply With Quote
Vechi 14.03.2013, 17:45:41
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Armyw0w Vezi mesajul
Dumnezeu ne-a dat maini si picioare sa lucram, D-zeu ne-a dat minte sa gandim, Tot D-zeu ne-a dat al 3-lea ochi...
Cred ca nu esti foarte constient de ceea ce spui. Pentru ca te contrazici. Pentru ceea ce deja ne-a dat, sa facem cele de trebuinta si sa-I multumim Lui. Pentru cel de-al treilea ochi, mie nu mi l-a dat si nici nu i-L cer. Daca faci totul doar pentru a-l obtine... ratacesti amarnic. Dintre pustnicii si calugarii care din cand in cand Dumnezeu le "deschide" cel de-al treilea ochi, cred ca intelegi ca nu se intampla la vointa lor, ci doar fiindca intervine Harul. Unde nu vorbim de Har, vorbim de ratacire. Asta este esenta... in linii largi!...
Dar daca tu doresti, iti poti cauta si al patrulea ochi, iar eu n-o sa te mai supar cu parerile mele. Un lucru ar trebui sa stii: viata ta te priveste personal. Cat despre influenta nefasta asupra vietilor altora, va trebui sa dai socoteala intr-o zi. Nu incerca sa smintesti din mandrie pe cei care pot fi mai slabi in credinta si chiar sa creada ca "e interesant" sa cerceteze aceasta latura a "paranormalului"... Cel putin pe un forum crestin-ortodox, a vorbi despre asa ceva mi se pare o erezie!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 21.06.2016, 10:38:00
rarenx rarenx is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.05.2016
Implicit Tu esti bătut in cap ?

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Cred ca nu esti foarte constient de ceea ce spui. Pentru ca te contrazici. Pentru ceea ce deja ne-a dat, sa facem cele de trebuinta si sa-I multumim Lui. Pentru cel de-al treilea ochi, mie nu mi l-a dat si nici nu i-L cer. Daca faci totul doar pentru a-l obtine... ratacesti amarnic. Dintre pustnicii si calugarii care din cand in cand Dumnezeu le "deschide" cel de-al treilea ochi, cred ca intelegi ca nu se intampla la vointa lor, ci doar fiindca intervine Harul. Unde nu vorbim de Har, vorbim de ratacire. Asta este esenta... in linii largi!...
Dar daca tu doresti, iti poti cauta si al patrulea ochi, iar eu n-o sa te mai supar cu parerile mele. Un lucru ar trebui sa stii: viata ta te priveste personal. Cat despre influenta nefasta asupra vietilor altora, va trebui sa dai socoteala intr-o zi. Nu incerca sa smintesti din mandrie pe cei care pot fi mai slabi in credinta si chiar sa creada ca "e interesant" sa cerceteze aceasta latura a "paranormalului"... Cel putin pe un forum crestin-ortodox, a vorbi despre asa ceva mi se pare o erezie!
Ce nu înțelegeți ? In momentul in care Reușești sa te rogi din inima la Dumnezeu incepi sa primesti daruri printre care si deschiderea ochiului ( conștiinței ) de-abia atunci poti înțelege cine esti cu adevărat si atunci umbli in lumina , iar darurile se oferă in funcție de performanța fiecăruia in rugăciune . Am un budist care cand il vad ma face sa vomit dar si el are ochiul deschis probabil ca sa ne provoace noua greață cand il vedem si toate aceste pentru ca asa dorește Dumnezeu sa il pedepsească . Daca credința lui este in "copac" la Buddha logic ca omul sa provoace greață ! Fain tare prietene si iti mai spun ca scris este : "Fricosii nu au ce cauta in Împărăția Cerurilor " fara acest ochi deschis esti un mort printre morti ! DUMNEZEU sa te protejeze si sa te lumineze !
Reply With Quote
Vechi 22.06.2016, 01:56:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rarenx Vezi mesajul
Ce nu înțelegeți ? In momentul in care Reușești sa te rogi din inima la Dumnezeu incepi sa primesti daruri printre care si deschiderea ochiului ( conștiinței ) de-abia atunci poti înțelege cine esti cu adevărat si atunci umbli in lumina , iar darurile se oferă in funcție de performanța fiecăruia in rugăciune . Am un budist care cand il vad ma face sa vomit dar si el are ochiul deschis probabil ca sa ne provoace noua greață cand il vedem si toate aceste pentru ca asa dorește Dumnezeu sa il pedepsească . Daca credința lui este in "copac" la Buddha logic ca omul sa provoace greață ! Fain tare prietene si iti mai spun ca scris este : "Fricosii nu au ce cauta in Împărăția Cerurilor " fara acest ochi deschis esti un mort printre morti ! DUMNEZEU sa te protejeze si sa te lumineze !
Minunile pot fi de la Dumnezeu sau de la ingerii cazuti. Nu exista al treilea ochi, e o inselare de la ingerii cazuti. Acestia dau viziuni si vedenii, de aceea i se pare celui inselat ca vede tot si merge pe nu stiu unde. Nu calatoreste niciunde, sunt doar viziuni pe care le dau ingerii cazuti. Se numeste stare modificata de constiinta. E ca un fel de transa. Aceleasi senzatii si vedenii sunt si in cazul consumului de droguri. Sfintii spun ca mintea este o pavaza pentru paza impotriva ingerilor cazuti.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2013, 17:48:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Armyw0w Vezi mesajul
În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atenție ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii).
Inca un newagist care ia Biblia dupa cum il taie capul, sau ma rog, newage -ul care i-a impuiat capul..
Vechi 14.03.2013, 18:01:02
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

De ce va trebuie fratilor atata new age ca sa calatoriti prin univers? Niste DMT, ciuperci sau salvie si oameni sunteti.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2013, 18:42:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
De ce va trebuie fratilor atata new age ca sa calatoriti prin univers? Niste DMT, ciuperci sau salvie si oameni sunteti.
Lucru intarit si de un profesor de Yoga (MISA), care a afirmat ca toate exercitiile si meditatiile care le faci ani de zile - si se poate fara rezultate notabile, duc exact la acelasi lucruri la care se ajunge prin droguri.
Chipurile insa, "fara efecte secundare".

Nu stiu daca "efectele secundare" a oprit insa vreodata pe cineva sa "incerce macar"(tm).

Last edited by AlinB; 14.03.2013 at 18:58:04.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2013, 21:10:44
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
mescalina e mai buna pt acest scop.
Vechi 13.06.2013, 07:14:03
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
...Salvie? eu o folosesc in bucatarie...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2013, 11:35:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
...Salvie? eu o folosesc in bucatarie...
Nu Salvia Divinorum :)