![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
-Si eu am incercat mai multe solutii antivirus; nu se poate recomanda un singur antivirus ca fiind cel mai bun pt ca depinde de performanta pc-ului pe care il are fiecare
-de asemenea nici un antivirus nu protejeaza 100% pc-ul,tot noi suntem cei care trebuie sa fim atenti pe ce sit-uri intram,ce programe descarcam si instalam,ce mesaje primim pe mail... -asa cum zicea si eugen solutiile Internet Security sunt mai bune,nod 32 nu se recomanda pt ca e destul de slab; ar fi bun Kaspersky Internet Security 2012 ; puteti sa-l descarcati gratis,este key /licenta valabila pe 365 de zile: http://www.filehost.ro/3800599/Kaspe...Days_Keys_rar/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deaia ai zis sa se deconecteze de la internet cand instaleaza:P tztztz bine ca nu e acta in functiune (inca). Zaharia. Am sa incer sa iti raspund, desi poate gresesc, caci nu am priceput exact intrebarea. Dupa ce descarci fisierul de pe linkul postat de antiecumenist, acela ramane pe calculator, salvat, si daca nu ai timp imediat dupa descarcare sa il instalezi ai sa il gasesti unde l-ai salvat (e mai usor da ca e salvat pe desktop, eu personal asa fac). Deci dupa ce l-ai salvat in calculator nu iti mai trebuie nimic, poti sa te deconectezi de la calculator si sa mergi mai departe cu instalrea ori revi mai tarziu. Sper ca am lamurit ce trebuia, si nu altceva. Sa imi spuneti daca am omis ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-trebuie sa se deconecteze de la net pt ca atunci cand instalam un soft el incearca sa se conecteze cu servarul kaspersky si atunci nu mai poate fii pacalit,nu se mai poate face instalarea -si dupa ce am instalat antivirusul ne conectam din nou la net ca sa facem update la soft,sa fie la zi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un antivirus care nu este legat la net si nu-si poate face update la baza de date...il poti considera ca si inexistent. Punct. Top 4 antivirusi sunt in ordine: 1. Kaspersky 2. Norton Symantec 3. G Data 4. Bitdefender (din cauza interpretarilor eronate la unele fisiere sau programe)
|
||||
|
||||
![]()
eu de 5 ani folosesc F-SECURE. E perfect!
|
|