![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cand merge pe apa de fapt e o iluzie pt ca el merge pe o sticla transparenta foarte rezistenta care e prinsa de la un capat al celuilalt al bazinului... samd am vazut eu un dvd cu Chriss Angel in care explica toate trucurile lui care sunt doar smecherii care necesita multa pregatire,costumatie specifica,conteaza din ce unghi se filmeaza... |
|
|||
|
|||
![]()
la ceia ce au vazut romani la tv. spun ca aceste lucruri se fac cu ajutorul duhurilor cele rele ce acum se pare ca ii slujesc lui gog,dar e numai o impresie a lui gog [probabil zic],fiind-ca cel rau nu face doar ce vrea el si la un moment dat si-o da in petec.le-a inoculat in mintile celor din juriu ce sa zica,adica ce avea el scris acolo.unii vor spune: uite ba si la asta ce spune,insa daca cei din juriu aveau niste calitati duhovnicesti,gog magog nu isi putea desfasura in bune conditii numarul.mie personal nu mi-a creat o impresie deosebita fiind-ca stiu despre niste calugari asiatici care puteau ridica cu asa zisa puterea mintii o vana de piatra ce cintartea citeva tone.acesti oamenii,daca ar avea acele puteri ar schimba lumea in bine in citeva clipe,dar nu ii intereseaza doar desarta lor faima.exita tendinta tot mai mare de a numii aceste lucruri stranii cu gradul de stiinta ca si tarotul,ca si ghicitul in stele,etc.
am vazut faza din intimplare ca eu nu prea ma uit pe televiziunile prostituate romane,si aceasta era intimplator, inainte ca somnul sa ma aline,rezultatul nu il cunosc,nu am fost curios,despre acest strimba lemne,adica linguri cu zicea dl.mihnea. Doamne ai mila de noi.Amin. Last edited by mihaila_alin; 13.05.2012 at 13:51:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Reporter: Cat de pregatita e lumea pentru mentalisti?
Cristian Gog: Depinde de ce prezinti. De exemplu eu cand eram in facultate eram pasionat de Street Magic. I-am aratat buncii mele ca pot sa levitez. Iti dai seama cam ce idee si-a facut, ea, femeie credincioasa. Am avut nevoie de cateva zile sa ii explic ca e o iluzie. Magicianul prezinta pe scena diverse trucuri, unul din cele mai cunoscute fiind acela cu femeia introdusa intr-o cutie si in care se infig sabii, iar ea iese intreaga si nevatamata. Mentalismul e o forma mai evoluata a iluzionismului, prezinta trucuri credibile, insa tot iluzii psihologice sunt in fond. Last edited by ioanna; 13.05.2012 at 14:24:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Haideti sa va "luminez": http://www.libertatea.ro/detalii/art...ut-393859.html
asta e secretul iluziilor sale....... nu exista magicieni ... sunt doar iluzionisti......
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
i
Citat:
Daca Cristian Gog ar fi putut intr-adevar sa citeasca ganduri, atunci ar fi spus din prima clipa cand a pasit pe scena: - tu, ala din randul doi te gandesti la …. - tu, Andi Moisescu te gandesti la …. Evident ca nu poate! Aici intervine “arta mentalistului” de a crea un scenariu, prin ceea ce face pe scena, astfel incat oamenii, captivati de ceea ce vad, sa se gandeasca la ceva anume ce reiese din ceea ce el face, iar el ajunge in postura din care sa spuna ca a citit gandurile, fara ca ei sa stie ca de fapt au fost influentati sa se gandeasca la acel ceva prin ceea ce au vazut si ascultat. A fi credincios nu inseamna a fi prost si ignorant, captiv al obsesiilor demonice imaginare. @dumitrucelmare2000: "trucurile" prezentate in emisiune au fost explicate aici:http://www.libertatea.ro/detalii/art...ut-393859.html P.S inca ceva, domnule Mihaila Alin, "levitatia" nu e o gluma de-a mea. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris, ai fi vazut ca l-am citat pe acest Cristian Gog, care i-a explicat bunicii sale, ca spectacolul de levitatie pe care i l-a oferit, nu e unul real, cum a crezut ea, ci a fost o iluzie. Deci, omul asta, nu e diavol, cum insinua Dumitrucelmare2000, ci e un "mincinos profesionist", ca sa spun asa, un showman. Last edited by ioanna; 13.05.2012 at 15:04:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Este tragic că unii se străduiesc să-l vadă pe dracu într-un spectacol de iluzionism, în cipuri, în implanturi dentare - numai acolo unde nu este.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este tragic ca unii nu-si vad caderea in care se afla.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca s-ar putea, fara astfel de jigniri!
|
|
|||
|
|||
![]()
Odata am mers si eu la un spectacol in care, printre altele, s-a prezentat un numar de levitatie. Sala era mica, iar eu stateam in picioare, in spate.
Oarecum speriata de mediul in care ma aflam, am inceput sa spun ,,Tatal nostru'' in gand. Persoana care urma sa leviteze s-a cam fastacit si i-a spus facut semn alteia care statea in sala sa vina sa stea in fata mea. Eu ma rugam, dar eram atenta la ce se petrece. Am vazut cum persoana de pe scena a aratat spre mine. Imediat dupa ce persoana din sala s-a asezat in fata mea, numarul de levitatie a inceput. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|