![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel poti sa gasesti destui europeni sau asiatici din tari nonmusulmane care s-au convertit la religia musulmana sau la oricare alta religie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Babele evlavioase merg la absolut rugandu-se, iar filozoful trancandind silogisme (Petre Tutea) Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 11:29:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos a spus la Matei ca faptele noastre trebuie sa vorbeasca ,nu vorbele: "Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri. " Daca ati fi trait in credinta cea adevarata ,ortodoxie ,acest trist eveniment nu s-ar fi intamplat. |
|
|||
|
|||
![]()
da ai dreptate,se intampla fenomenul dar intreaba-i ce au gasit?au gasit viata vesnica ,au inima impacata cu Dumnezeu ca nu le mai tine in seama pacatele?au gasit credinta care-i o minune sa poti crede ca vei trai vesnic cu Domnul ?cu Domnul Isus??ca nu vor mai fi judecati?bineinteles ca-ti vor raspunde ca nu,n-au gasit asa ceva...caci adevarata viata e o persoana reala nu o religie, nici una,e un om,un Dumnezeu e Isus Domnul si cuvintele Lui ,doar ale Lui trebuiesc socotite ca autoritate peste orice traditie,visuri,cugetari de-ale noastre si de-ale altora ..incearca te rog sa fi sincer cu tine si Domnul Isus sa te calauzeasca
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imaginati-va,daca nu esti in stare sa-ti respecti religia in care te-ai nascut, macar sa reusesti sa traiesti frumos in aceea pe care ai ales-o tu,daca nici atunci nu reusesti, inseamna ca nu esti demn sa te numesti OM. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce intelegeti prin mantuire? Din ce ati spus deduc ca priviti mantuirea drept o iertare din partea Lui Dumnezeu pentru tot ce ati facut in viata, pana in acel moment, cand cait pentru faptele d-voastra, va intoarceti fata spre El. In momentul acela va considerati mantuit, pentru ca va deschideti spre EL si primiti iertarea Sa (nu ca o achitare, ci ca puterea Lui pe care o simtiti venind in d-voastra) , luand calea Lui, iar Domnul va va rasplati pentru lucrarile facute spre slava Lui. Poate ma insel, insa asa am inteles eu din ce ati scris, ca iertarea=mantuire, de aceea spuneti "eu sunt mantuit!". Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 13:19:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stiu de ce va spune lumea "pocaiti" ca nu aveti treaba cu asa ceva. Prin invatatura care o primiti nu mai lasati loc pentru pocainta si cum doar prin pocainta se primeste iertarea, iertarea o aveti in cap, ca o autosugestie, ca psiho-pseudo-terapie, dar nu in fapt, ca dar spiritual. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rezultate triplu test | Mirela0110 | Generalitati | 6 | 11.11.2010 13:01:12 |
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie | flying | Generalitati | 3 | 08.06.2010 23:30:04 |
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor | absolutep0wer | Generalitati | 7 | 08.06.2010 19:58:39 |
|