![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
e adevarat, nu am recunoscut userul...
|
||||
|
||||
|
Cand pune intrebari serioase si lanseaza propuneri interesante, nimeni nu se incumeta, la scarpinat pe altii si ascultat Parazitii toti se anima. Astia suntem!
|
|
|
|||
|
|||
|
E pacat ca am uitat sa-i spun preotul in timpul spovedaniei ca-mi pare rau ca n-am fost noi ( romanii ) in doliu national in locul polonezilor ( in urma cu cativa ani) ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
...dar mesajul din ultimele subiecte de discutie initiate de voi si mesajul acestuia de fata, sunt foarte asemanatoare.... Transmit acelasi lucru. Stiti voi care... |
|
|
|||
|
|||
|
:))
Mihail asta face pe smecherul... |
|
|
||||
|
||||
|
ce oameni!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1:iesi afara si te scarpina, ptr ca scarpinarea ta frenetica sa nu devina mijloc de tulburare ptr altii. 2.consulta un dermatolog sa iti dea un tratament potrivit ptr mancarimea ta(sau un alt medic daca e vorba de o alta afectiune.)
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iesi din biserica: ii dai de 3 ori ocol in genunchi. Spui "Tatal Nostru" invers si tii post in fiecare zi de 15 a lunii. Astfel pacatul tau v-a fi iertat... |
|
|
|||
|
|||
|
Dar ce te faci daca patesti ca-n povestea cu Pacala?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar mie cand imi suna mobilul in timpul slujbei, ce sa fac sa raspund sau sa ignor? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Arhitectura bisericilor: dupa canon sau dupa gust? | windorin | Arta bisericeasca in general | 247 | 19.09.2015 01:15:06 |
| In timpul slujbei | iusko18 | Intamplari adevarate | 22 | 03.05.2011 09:55:12 |
| De ce nu e voie in zilele de sarbatoare? | elom | Generalitati | 23 | 09.02.2011 11:56:14 |
| Otpustul slujbei cununiei | Ontario | Nunta | 2 | 28.10.2010 01:19:17 |
|
|