![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Sa nu iutam de calea ferata

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Probabil ca te referi la contractele de inchiriere a caii ferate incheiate intre CFR si diversi transporatori. Eu sunt pentru, avem atata cale ferata, de ce sa nu scoatem un ban de pe urma ei? 

Problema e ca CFR a ajuns dator vandut la stat din cauza ca nu a recuperat banii de la aceste firme, printre altele, dar asta e alta poveste. CFR-ul in sine trebuie privatizat. Am sustinut acest lucru de foarte multa vreme. Nu se mai poate, bataia de joc actuala trebuie sa se termine. Am un coleg care face naveta Ploiesti-Bucuresti in fiecare zi ca sa ajunga la serviciu si el, impreuna cu altii (ca mai sunt navetisti in aceeasi firma) sustin privatizarea, deoarece au ajuns la limita rabdarii. 

Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

E ca si cum: e normal ca Dunarea sa mearga spre delta ei?!... 

Cei mici si cu credinta au si acum soarele de la Dumnezeu. Cei mari i-si pot vinde bulgarele lor cum vreau ei, ca au puterea sa o faca si noi nu avem deci puterea data de ai judeca. Inca nu a intunecat bulgarele lor, soarele Lui Dumnezeu sau da? Sa fie rabdare in rugaciune si toate se vor implinii asa cum e in ultimele legi scrise!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu mai frate Romania e foarte departe de a ajunge in situatia Greciei. 

Nici nu avea nevoie de imprumutul de 20 mld euro,da i-a fost impus,ca tarile din UE trebuie sa cotizeze la FMI. 

"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Si banii aia romanii i-au luat vrand nevrand si i-au pus in depozite in banci ca sa-i poata da inapoi cand se vor cere.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Statul roman va mai ramane la TRANSELECTRICA S.A. doar cu 58% din actiuni. 

Va urma majorarea de capital si in cativa ani, 3 sau 4 ani, se pierde si aceasta companie strategica ca si petrom. http://www.transelectrica.ro/2Invest...ructaction.php  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

La presiunea FMI, Guvernul va scoate la privatizare în acest an cele mai valoroase companii aflate în portofoliul său, precum Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica și complexurile energetice.  

Urmeaza toate- preturile explodeaza: http://www.adevarul.ro/financiar/Sta...620338250.html  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 | 
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 | 
| 
 |