![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca spovedania e bine primita in orice biserica ,mie mi-a placut par.Gavrila de la biserica Rusa(paraclisul universitar).A vorbit la Trinitas.
Are mult har ,daca sunteti din Bucuresti puteti merge la dumnealui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din pacate nu sunt din buc si nici nu cunosc prea bine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La man.Radu Voda mergeti in timpul saptamanii ,incercati dimineata. Sunt f.buni calugarii de acolo. Nici eu nu sunt din Bucuresti dar am vazut cat de activi sunt ,fac dezlegari,spovedanie. Trebuie sa cunoasteti orasul altfel nu va descurcati. Exista o harta pe net. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca sunteti din jurul Bucurestiului sunt o multime de manastiri ,cam in toate directiile ,man.Cernica ,Pasarea ,Caldarusani ,sitaru.
Si acolo se tine sf.Maslu |
|
|||
|
|||
![]()
Spovedania o faceti odata ,gasiti o solutie,in concediu de ex.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu lucred decat sotul meu........si ma grabesc sa ma spovedesc pana nu mi se pun piedici
|
|
||||
|
||||
![]()
sa-ti faci o cercetare a cugetului ff profunda sa cercetezi un indrumar de spovedanie si sa-ti scrii pacatele pe hartie ca sa nu le uiti. SA NU ASCUNZI NIMIC!
|
|
|||
|
|||
![]()
asa o sa fac negresit
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moastele Sfantului Nectarie | vicentiu68 | Moaste | 7 | 02.12.2013 20:38:10 |
moastele Sfantului Nectarie in jud. Cluj | marina31 | Generalitati | 0 | 03.08.2012 14:44:20 |
moastele sf nectarie | florinna01 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 09.11.2011 15:32:36 |
Moastele Sfantului Nectarie, din intreaga tara | kslcatalin | Moaste | 1 | 11.06.2008 23:53:52 |
Moastele Sfantului Nectarie de la Eghina | Ionelaangel | Moaste | 1 | 30.10.2006 01:54:45 |
|