![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Un parinte care mi-a placut... As fi vrut sa vi avut ocazia sa-l cunosc in persoana, fata catre fata... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne vrea eroi, spunea Parintele Arsenie - un adevarat erou al lui Hristos.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i daruiasca fericirea cea vesnica! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fericiti sunt cei care l-au avut ca duhovnic. Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
||||
|
||||
![]()
A plecat dintre noi unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei :"Arsenie, omul lui Dumnezeu"! Asa-i spuneau la manastire Antim,pe unde a trecut{parintele Petroniu.Sofian s.a.}! In detentie , la Aiud i-a socat pe tortionari cand le-a spus:"Sunt gata sa mor pentru ceea ce spun"! Oare cati dintre noi ar fi in stare de asa ceva?
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Sa nu deznadazduim caci el nu a plecat ci doar s-a stramutat la cele de sus, el este cu noi si va fi cu noi.
Am avut marea bucurie sa primesc binecuvantare de la dansul sambata seara pe data de 16.07.2011 iar duminica dimineata am participat la Sfanta Liturghie ce s-a tinut la manastire. Multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru aceste mari daruri pe care le-am primit. |
|
|||
|
|||
![]()
Un OM deosebit cu care am avut plăcerea de a dialoga in cîteva rînduri! Fie ca lumina divină să'l strălucească in locul cuvenit !
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe acest mare duhovnic, nu doar al mirenilor, ci si al arhiereilor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Papacioc | claudelina | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 11.02.2013 15:13:07 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Bogdan N | Generalitati | 1 | 20.07.2011 14:39:25 |
Parintele Arsenie Papacioc s-a mutat in Cer | laurschepsis | Generalitati | 3 | 19.07.2011 15:34:16 |
A plecat la Domnul Parintele Viorel Mihoc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 13.06.2010 12:30:22 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|