Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2011, 20:24:48
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit inca o intrebare

Ce sa fac ca sa nu ma mai simt asa vinovata la reprosurile sefei mele : ca ea munceste mai mult ca noi, ca noi ne luam mereu banii si liberele la timp si ea nu, ca nu se poate baza pe noi, ca suntem incompetenti, etc. Imi sta pe limba sa ii spun ca daca nu-si mai poate permite sa ne tina, sa ne zica lucrul asta, dar ceilalti ma sfatuiesc sa tac. Ce altceva as putea face, sa ma ofer sa muncesc voluntar, sa nu mai iau salariu? Credeti-ma ca de multe ori am stat de bunavoie sau am raspuns la solicitarea de a sta peste program, fara sa cer bani pentru asta, dar nu pot sa ma simt vinovata (sau nu ar trebui) ca-mi iau propriul salariu pe care l-am stabilit (acum 3 ani). Ne-a facut acum un regulament de ordine interioara in care mi-am vazut ca-n indreptarul de spovedanie toate pacatele pe care le-am facut si toate doleantele pe care le-am avut in decursul timpului, eu sau ceilalti (acum nemaifiind permise). Asta e, cu totii gresim (mai ales angajatii) dar nu stiu de ce eu personal ma simt amenintata. Iar la mine, amenintarea nu e constructiva (nici acasa), ba chiar ma face sa stau cu frica si sa o dau in bara sau chiar sa capat ura si in final indiferenta fata de cauza pe care am servit-o atata timp cu devotament (zic eu).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Prieteni si prietene florin.oltean75 Generalitati 6 11.09.2011 14:19:55
Buna ziua prieteni ToaderValentin Preotul 35 23.07.2010 09:01:03
sunt in cautare de noi prieteni irini Generalitati 24 08.08.2009 16:37:12
prieteni Saurian Generalitati 0 16.09.2007 14:54:45
Nu am prieteni marin80 Generalitati 52 30.08.2007 19:01:59