![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Hei, oameni buni, va multumesc! :-)
M-am apucat sa scriu mesajul cand nu mai scrisese nimeni dupa postarea domnului Zaharia, dar a durat mult pana l-am postat pt. ca a trebuit sa intrerup redactarea- a intervenit un telefon. Va multumesc tuturor care ati postat inaintea mea.M-ati lamurit SI LINISTIT! Va doresc o noapte linistita tuturor! Last edited by Melissa; 25.06.2011 at 01:02:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Desigur, la rugăciunea particulară poți pomeni pe oricine, dacă vrei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa ma gandeam si eu. Cum ziceai si pe topicul cu sminteala mintii, Lilith nu a "aterizat" pe un forum ortodox, asa datorita hazardului. Cel-ce-vrea-sa-i-poarte-pasii a indrumat-o pe aici si tot El ii arata cu dragoste, prin situatia asta, asa ca un preview minimal, cat de rau ar putea fi fara El. Hristos Domnul sa-i tamaduiasca bolile sufletesti si trupesti ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In schimb acestia se pot da la Maslu, la Acatiste, etc. Si desigur, ne putem ruga pentru ei (nu stiu exact cum e cu rugaciunea pentru cei nebotezati ortodox, aici trebuie intrebat un preot sau mai multi preoti, dar cred ca noi personal ne putem ruga pentru ei). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Topicul asta e pentru cei care au o inima, nu pentru zeloti. Citat:
P.S. Ai bun simt si foloseste topicul pentru ce scrie acolo sus, daca nu poti, abtine-te. Sper din toata inima ca sora (nu colega, eu asa o simt) Ella sa nu ti-o ia in nume de rau, de altfel se astepta la chestii de genul asta, eu sincer nu ma gandeam ca poate fi CHIAR asa, dar tot sper sa te ierte. Last edited by AlinB; 25.06.2011 at 02:07:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Ma gandeam poate sa mergi si la un Sfant Maslu...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 18:02:12 |
| O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 22:19:11 |
| Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 05:09:15 |
| Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 19:12:47 |
| Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 13:10:02 |
|
|