![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru sugestie. Datele sunt optionale, este specificat. Orice chestionar cere date minime despre respondent (mediul de provenienta, poate venitul lunar, date pe care nu le-am cerut, ca atare, nu-s in cautare de date personale).
De asemenea, regula este de a oferi un feed-back, pentru motivarea respondentului, din acest motiv este prezenta si adresa de e-mail, repet, tot optionala. Nu inteleg de ce incercati sa gasiti hibe unor lucruri care sunt optionale. Ramane la alegerea dumneavoastra, nu este obligatoriu, evident. |
|
||||
|
||||
![]()
Referitor la întrebarea a șaptea, menționez că există un canon care spune că nu se îngenunchează în Duminici. (canonul 90)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citii Macabeii si veti vedea ca au fost amenintati cu razboi, duminica fiind si si-au pus sac pe coapse si cenusa pe cap si au strigat catre Dumnezeu si Dumnezeu le-a ajutat. La Sfanta Liturghie ingenunchez fiindca: ma apasa povara pacateleor, grea ca plumbul, ingenunchez fiindca nu ma cred vrednica de a fi de fata la asa o MARE TAINA, ingenunchez ca de fapt si spune preotul, "cadem la tine si ne rugam: Trimite Duhul Tau peste noi si peste aceste Daruri ce sunt puse inainte..." , ca sa primim Duhul Sfant, care ni L-a promis si pe care nu suntem vrednici de a-L primi, FIINDCA ACOLO ESTE EL INSUSI, ingenunchez, fiindca umilindu-ma se departeaza de mine necuratul, care nu sufera umilinta si numai asa pot face loc Duhului Sfant. Mult mai impertinent mi se pare, daca nu se ingenunche. Asa si inainte de a cere/primi binecuvantarea unui parinte se cade a-ti face semnul Sfintei Cruci inchinandu-te si zicand in gand: Slava Tie Doamne Slava Tie! Astfel te lepezi de .... si primesti binecuvantare. __________________________________________________ _________________________ Doamne Sfinte,Atotputernice, Atotstiutorule, Atottiitorule si Atotintelepte, nu ne lasa sa ne pierdem in noianul acestei lumi trecatoare si ajuta-ne sa alegem si sa facem ceea ce ne este de folos, fara a Te supara pe Tine. |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi ca nu toata lumea are Microsoft Word.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Chestionarul e cam ciudat in sensul ca sunt prea multe intrebari care nu pot fi analizate statistic deoarece nu au variante de raspuns, fiecare completand ce-l duce capul, cei/cel care prelucreaza raspunsurile urmand sa traga si el/ea ce concluzii il duce capul.
In al doilea rand, un astfel de chestioar trebuie sa fie anonim. A-l completa cere efort si timp si m-ar mira ca cineva sa o faca de buna voie si fara nimic la schimb. Singura sanse de a-l avea complet in numar cat mai mare este prin interventia pe langa profesori din facultatile de teologie care sa-l prezinta ca un fel de test/tema obligatorie. Apropo, cate aveti completate pana acum si in cat timp de cand il distribuiti pe forumuri, liste de discutii, etc.? Last edited by AlinB; 24.05.2011 at 20:38:03. |
![]() |
Tags |
chestionar licenta, comunicare nonverbala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un chestionar cosmologic original | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 151 | 04.12.2012 20:55:57 |
Vise urate in post? Am nevoie de sfaturile voastre!!! | Si totusi... | Intamplari adevarate | 4 | 10.03.2011 15:30:23 |
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Pocainta | 2 | 24.11.2010 21:24:37 |
Am nevoie de sfaturile voastre | al3xa3 | Reguli in Biserica | 21 | 25.05.2010 17:15:41 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|