Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2011, 20:02:33
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
ce ai vrut sa spui mai? N-am inteles nimic. Faci slalom printre cuvinte ca sa spui ce? Esti sau nu homo?
ce e asa greu de inteles?
spunea ca intre homosexualitate si pedofilie, respectiv zoofilie, este o diferenta esentiala: consimtamantul.
Reply With Quote
Vechi 18.04.2011, 20:11:31
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
consimtamantul.
Nu prea cred . . . ! Consimtamantul e valabil cand exista un creer care functioneaza cat de cat , ori in astfel de cazuri , nu cred ca functioneaza nici un creer normal cat de cat !
Vechi 19.04.2011, 10:11:39
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
ce ai vrut sa spui mai? N-am inteles nimic. Faci slalom printre cuvinte ca sa spui ce? Esti sau nu homo?
Nu sunt homosexual, dar sunt ateu, ceea ce e mai grav :) Ma refer la o statistica facuta in SUA unde oamenii ar vota mai degraba un homosexual presedinte decat un ateu.
Reply With Quote
Vechi 21.05.2011, 22:31:37
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Analogiile de acest gen sunt ilogice dar grabnic mantuitoare!!!
Homosexualii isi dau acordul pt relatiile in care se implica, la fel ca si heterosexualii. Copiii si animalele se considera ca nu isi dau acordul in deplina cunostinta de cauza. Acordul bilateral este esential in orice relatie de acest gen. Altfel se cheama viol. Sau botez.
Dictatura majoritatii este exact raul care se intampla cand logica este inlocuita de fanatism. Despre acest rau era vorba in citatul dat de tine. Daca majoritatea decide ca toti sa fim homosexuali te supui? Majoritatea a decis ca relatiile consensuale sunt legale iar manifestatiile au rolul de a aduce in atentia societatii cu mentalitate totalitarista acest fapt.

"Majoritatea a decis ca relatiile consensuale sunt legale iar manifestatiile au rolul de a aduce in atentia societatii cu mentalitate totalitarista acest fapt.[/quote]"

Daca un tanar major se indragosteste de unul din parintii lui si il doreste fizic si daca parintele lui consimte la aceasta relatie, ar trebui sa se legalizeze dua parerea ta?

Cu siguranta ai sa spui da ce-are a face homosexualitatea cu incestul? Uite ca au foarte multe in comun: sunt comportamente sexuale deviate, nefiresti, impotriva principiului de familie, ambii parteneri pot fi adulti si de acord. Ambele comportamente sunt condamnate de catre Biserica. Daca auzi de relatii intre frati(care si-au dat acordul si sunt majori) cu siguranta te scarbesti si iti spui ca persoanele in cauze sunt bolnave la cap; in schimb, esti pro homosexualitate(poate ma insel dar asta am inteles eu din postarile tale) si aduci ca argumente libertate de alegere, consens intre parteneri si varsta lor majora.

Probabil ca Lady Gaga nu face destula publicitate incestului dar cine stie? poate urmeaza; in felul asta, au sa se emancipeze chiar toti "normalii" de sub "mentalitatea totalitarista"(a crestinilor, ai incercat sa sugerezi).
Reply With Quote
Vechi 21.05.2011, 22:39:15
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Daca un tanar major se indragosteste de unul din parintii lui si il doreste fizic si daca parintele lui consimte la aceasta relatie, ar trebui sa se legalizeze dua parerea ta?
Nimeni nu zice ca e sanatos, dar mi se pare ca incestul, in cazul in care participantii sunt majori, nu mai e caz penal. Nu sunt sigur, dar asa am auzit.

Citat:
Cu siguranta ai sa spui da ce-are a face homosexualitatea cu incestul? Uite ca au foarte multe in comun: sunt comportamente sexuale deviate, nefiresti, impotriva principiului de familie, ambii parteneri pot fi adulti si de acord.
Diferenta exista, si anume ca din cate stim acum despre homosexualitate, nu e o problema de alegere. Daca esti barbat homosexual, nu exista optiunea de a deveni heterosexual si de a fii fericit alaturi de o femeie. Iar daca un individ a reusit asta (pentru ca homosexualitatea e o chestie cu multe nuante de gri, nu alb/negru), nu inseamna ca toti pot si ca ar trebui impusa tuturor.

Citat:
Ambele comportamente sunt condamnate de catre Biserica.
Biserica a condamnat de-a lungul timpului comportamente care astazi sunt acceptate social.
La fel, s-a implicat in actiuni care astazi nu mai sunt acceptabile social, sau sunt chiar ilegale.
De unde pana unde Biserica are ceva de zis despre niste oameni carora nu le pasa de ce zice Biserica, si nu intentioneaza sa beneficieze de serviciile ei?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 21.05.2011, 23:17:31
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Nimeni nu zice ca e sanatos, dar mi se pare ca incestul, in cazul in care participantii sunt majori, nu mai e caz penal. Nu sunt sigur, dar asa am auzit.

Diferenta exista, si anume ca din cate stim acum despre homosexualitate, nu e o problema de alegere. Daca esti barbat homosexual, nu exista optiunea de a deveni heterosexual si de a fii fericit alaturi de o femeie. Iar daca un individ a reusit asta (pentru ca homosexualitatea e o chestie cu multe nuante de gri, nu alb/negru), nu inseamna ca toti pot si ca ar trebui impusa tuturor.

Biserica a condamnat de-a lungul timpului comportamente care astazi sunt acceptate social.
La fel, s-a implicat in actiuni care astazi nu mai sunt acceptabile social, sau sunt chiar ilegale.
De unde pana unde Biserica are ceva de zis despre niste oameni carora nu le pasa de ce zice Biserica, si nu intentioneaza sa beneficieze de serviciile ei?

Iti trebuie ceva mai mult decat "nu stiu sigur dar asa am auzit" ca sa ma convingi ca societatea(pentru ca ea ma intereseaza si nu cei care ne conduc) e pregatita pentru o parada a incestuosilor(care nu s-ar mai numi evident asa deoarece releva ura, ci "Electra", "Oedip" sau "Fedra" etc.)

Consideri deci ca incestul e nesanatos din moment ce partenerii pot sa se orienteze spre un alt comportament sexual pe cand homosexualii, nu, deoarece ei se nasc cu orientarea sexuala.

E interesant ce spui pentru ca in cazul incestuosilor(daca ar fi asa cum spui tu dar tare ma tem ca s-ar putea gasi vreun om de stiinta care sa dovedeasca ca si astia se nasc direct cu orientarea asta sexuala, caz in care, diferenta de care vorbesti tu mai sus nu ar mai exista) e vorba de o dorinta pacatoasa deliberata.

Homosexualii vor ca Biserica sa fie mai putin dura cu ei si sa le accepte relatia ca fiind normala. Cu alte cuvinte, el mai tare argument pe care popoarele il au impotriva homosexualitatii este religia(nu doar cea crestina).
Reply With Quote
Vechi 19.04.2011, 00:30:37
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Stim ca zilele acestea in judetul Brasov a fost organizata parada homosexualilor.

In propria casa fiecare e liber sa faca ce vrea, dar in public manifestarile trebuie sa tina cont de vointa majoritaii oamenilor.
In casa la el fiecare poate sa faca sex pe unde vrea si cum vrea... si in nas si in ureche... treaba lui, e libertatea lui.

Daca ii acceptam pe homosexuali sa se manifeste public, de ce sa nu ii acceptam si pe pedofili? sau pe zoofili? sau pe necrofili?

Cum apar homosexualii in public promovand "iubirea trupeasca" intre persoane de acelasi sex, pot aparea si pedofilii, dragut cu cate un copilas de mana, promovand acest fel de "iubire fata de copii"... (iertati-ma dar nu pot intra in amanunte. Consider ca un psihiatru ar fi cel mai in masura sa ofere detalii.)

De asemenea pot sa apara si zoofilii, tinand de lant o capra sau vitica sau mai stiu eu ce animalut, promovand in acest fel "dragostea fata de animale". Pot arata sugestiv ce "pozitii" ar fi indicate pentru "inceputul" acesti "iubiri trupesti" cu animalele... (ma opresc aici.)

De asemenea pot aparea si necrofilii in parade publice, impingand (sau tragand) cate un cadavru, promovand in acest fel "dragostea fata de cei adormiti"... (nu mai continui, intelegeti de ce.)

Asadar sa luam aminte fratilor!

Edmund Burke spunea: "singurul lucru necesar ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic."
Mai frate relatiile homosexuale se fac cu acordul celor doi,intre persoane majore,nu cred ca se poate compara asa ceva cu pedofilia care inseamna violarea sau ademenirea unui minor/minora spre a intretine relatii sexuale de o persoana majora sau cu zoofolia care inseamna violarea unui animal sau cu mai stiu eu cu ce.

Chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice ca unii barbati se nasc fara atractie fata de femei,"Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor;sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.".
Unii din acesti "fameni din pantecele maicii lor" ajung homosexuali de ce sa ii osandesti asa?
In creatie dupa cadere au aparut anumite anomalii,homosexuali sunt niste oameni care sunt bolnavi.

Sfantul Apostol Pavel zice de gravitatea acestui pacat ca fiind aceasi ca a masturbarii (malahiei) sau a furtului,sau a desfranarii cred ca se exagereaza un pic gravitatea acestui pacat.
Vedeti citatul din Sfantul Apostol Pavel:
"9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. "
Vechi 19.04.2011, 04:01:40
aususerum aususerum is offline
Banned

Data înregistrării: 18.04.2011
Implicit

dar ce disectie ca la carte mi s-a facut pe text....bineinteles cu extragere din context astfel incat sa se poata distorsiona..... gen stirile de pe la toate televiziunile. Ultimul exemplu de acest fel fiind cel cu radioactivitatea din lapte datorata norului radioactiv de la Fukushima...ca de .... chiar daca era de 6 ori sub normal...au trebuit sa sublinieze radioactivitatea.

Asa revenind la oile noastre.... Unu la mana ...nu este manipulare a stiintei este un fapt verificabil si recunoscut. De unde rezulta ca nu este o apucatura sau iluzie sau eu stiu mai ce vedeti prin asta.
Doi -----> relatiile familiale nu sunt o orgie(ce repede va fuge mintea la desfranare :P)... am aratat numai faptul ca este la fel verificabil..... si de femeia se trage din barbat... de unde rezulta ca totul exista in noi.(deja ma astept la o malformare a ce am scris la acest punct)
Trei -----> Ai subliniat bine partea cu incercatul de a fi peste instincte desi eu nu cred ca este cineva peste ele. Ia sa nu bei apa cand iti este sete.... sa vedem in cat timp preiau instinctele fraiele....bine ca este un exemplu pueril dar incerc sa nu fiu dur...
Patru-----> treaba cu buchetelul si rusinea .....hmmmm nu e crestinesc si cred ca o sa devin mai dur ... nu cred ca te-ar lasa cineva din biserica sa faci asta ...cat despre psiholog , se pare ca ai ajuns iar pe taramul bolii ....ceea ce nu este(la homosexualitate ma refer ca sa nu se inteleaga altceva).
Cinci------> la partea cu gratarul se pare ca nu exista pe google sau in vreo carte un contratac si ai dat-o in bara.
Cu romana nu sunt certat asa de rau ...dar ce sa faci daca nu gandesti in context mai larg .... ca de exemplu acel "veti " are semnificatie de "posibil sau nu" cu actiune ce urmeaza sa se produca in viitor.

LA PARTEA DE SUGESTII PENTRU TRATAMENT NU ESTE LUAT DIN MANUALUL GAY. SUNT EXPERIMENTE FACUTE DE CATRE OAMENI DE STIINTA IDIOTI CARE LA FEL CREDEAU CA HOMOSEXUALISMUL ESTE O BOALA... SI CARE AU DAT-O CU STANGUL IN DREPTUL .

Cat despre marii oameni din istorie despre care crezi ca au fost trecuti pe lista gay-lor imi pare rau dar asta este... acum sa nu arunci cartile de istorie sau mai rau... sa interzici copilului sa citeasca despre Iulius Caesar sau da Vinci , s.a.
Cand vine vorba despre alegre aici o dai in bara pentru ca tu nu ai ales sa fii ortodox... ai ajuns ortodox pentru ca parintii tai sunt ortodoxi....la fel de bine puteau fi si catolici....de unde rezulta ca tu nu ai ales religia ci ea te-a ales pe tine...
Intotdeauna o sa traiesc viata pe care o doresc pentru ca ea creeaza valori cu aplicabilitate in viitor.....nu pot fi un ascet.

Mai spunea cineva ca le-am trait pe toate si le-am incercat pe toate. NU... nu le-am trait pe toate si nici nu le-am incercat.... si nici nu sunt homosexual dupa cum sigur cred ca sunt catalogat in urma a ceea ce am scris.

La capitolul credinta sunteti niste incuiati pentru ca nu v-ati gandit la faptul ca Dumnezeu s-a prezentat diferit fiecarei culturi de-a lungul timpului... deoarece nu toti il vad la fel....ca sa nu mai spun ca aveti nevoie de o biserica astfel incat sa puteti sa credeti in El. Cand defapt El este cu tine oricand nu doar intr-un lacas anume amenajat(citeste manuscrisele de la Marea Moarta).
In caz ca nu stiati sunt multe lucruri pe care le credeti crestinest dar care au fost transpuse de la paganism astfel incat sa se accepte religia mai usor..... mai acum 2000 de ani credeam in Zamolxe.Lucrul asta a fost bun pentru ca avand o religie pagana cu un singur zeu oamenii au acceptat mai usor tranzitia.
Dumnezeu exista .... si voi vedeti doar o parte a lui. Cea aratata de catre o mana de oameni pentru restul populatiei. Asta ma duce cu gandul la catolici care desi sunt cam ca noi ei nu cred in diavol sau in posedari.... lucru care se bate cap in cap cu ce predica... la ortodoxi e mai flexibil dar la fel se spune sus si tare ca nu se fac exorcizari... nu de alta dar nu am auzit niciun paroh sa zica de cineva care face exorcizari.... Plus faptul ca si preotii pot vedea lucruri ce se pot intampla datorita harului si a lucrurilor pe care le invata.

Mai sunt multe lucruri ce trebuiesc spuse dar ma rezum la atat momentan... astept retalieri
Reply With Quote
Vechi 19.04.2011, 12:01:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aususerum Vezi mesajul
Mai sunt multe lucruri ce trebuiesc spuse dar ma rezum la atat momentan... astept retalieri
Ca actiune asa este, in cazul homosexualitatii exista acceptul (nu intotdeauna). Dar ca instinct (dispozitie spre un anumit comportament) si la multi pedofili este o inclinatie de care spun ca nu pot scapa.
Asadar homosexualitatea nu e boala, ci un viciu. Iar la un viciu poti avea si inclinatie, care vine de la parinti, stramosi, etc. , asa spune religia. Chiar si la alcoolici se spune ca mostenesc un fel de inclinatie (unii spun de gene).
Cu cat un viciu e mai puternic, cu atat e mai mare dependenta de el. De exemplu dependenta de droguri, cel ce se drogheaza spune ca nu poate trai altfel. Dar asta nu inseama ca daca cineva e criminal nu se poate schimba.
Ideea e sa evoluam, indiferent de mostenirea primita sau influentele din exterior. Un pedofil nu poate ramane asa, trebuie sa evolueze, sa invinga viciul daunator. El e obligat pentru ca devierea lui e considerata in afara legii.

Chiar argmentatia homosexuala contrazice faptul ca un om asa se naste si nu are ce face. Ei spun ca in antichitate era ceva normal, stim ca in Grecia antica si in alte parti era practicata de o majoritate. Asadar in functie de cum era normal in societate se practica un pacat. La un moment dat si omorul era ceva obisnuit, dar astazi nu mai este.
Deci nu e ceva ce nu poate face un om normal, ci este un viciu. Ce fac de fapt homosexualii, vor ca acest viciu sa devina ceva normal si poate vom ajunge la fel ca in Grecia antica, societatea sa-l considere un fapt normal, necesar pentru orice om normal. Dar in Grecia antica se practica si ceea ce azi se considera pedofilie (ucenicul era dat unui maestru, ucenicul avand varsta frageda).

Asadar propaganda homosexuala este rau intentionata si foarte periculoasa, menita sa creasca numarul celor ce fac acest pacat, viciu.
Reply With Quote
Vechi 19.04.2011, 16:38:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aususerum Vezi mesajul
dar ce disectie ca la carte mi s-a facut pe text....bineinteles cu extragere din context astfel incat sa se poata distorsiona.
Daca ai impresia ca ai fost inteles gresit, arata acele locuri unde nu s-au inteles lucrurile cum trebuie.

Citat:
Asa revenind la oile noastre.... Unu la mana ...nu este manipulare a stiintei este un fapt verificabil si recunoscut.
Pentru ca asa spui tu?

Citat:
Doi -----> relatiile familiale nu sunt o orgie(ce repede va fuge mintea la desfranare :P)... am aratat numai faptul ca este la fel verificabil..... si de femeia se trage din barbat... de unde rezulta ca totul exista in noi.(deja ma astept la o malformare a ce am scris la acest punct)
Este malformat deja, eu unul n-am inteles nimic din ce ai vrut sa spui.

Citat:
Trei -----> Ai subliniat bine partea cu incercatul de a fi peste instincte desi eu nu cred ca este cineva peste ele. Ia sa nu bei apa cand iti este sete.... sa vedem in cat timp preiau instinctele fraiele....bine ca este un exemplu pueril dar incerc sa nu fiu dur...
Exemplu binteles pueril pentru ca trebuie sa fie argument de tipul "nuca in perete".
Eu vorbesc de relatii sexuale heterosexuale exclusiv in cadrul casatoriei, tu vorbesti de baut apa..
Dumnezeu n-a pus nici o restrictie la cantitatea de apa pe care vrei sa o bei, cum vrei sa o bei, cantiatea de aer pe care trebui sa o respiri si cum sa o respiri, aici lucrurile sunt ok, treci mai departe.

Citat:
Patru-----> treaba cu buchetelul si rusinea .....hmmmm nu e crestinesc si cred ca o sa devin mai dur ... nu cred ca te-ar lasa cineva din biserica sa faci asta ...
Sa faci ce? Sunt lucruri care doar tu le intelegi.

Citat:
cat despre psiholog , se pare ca ai ajuns iar pe taramul bolii ....ceea ce nu este(la homosexualitate ma refer ca sa nu se inteleaga altceva).
In primul rand este o boala morala, spirituala dpdv crestin.
Dpdv a celui care nu e, intr-adevar nu e mai nimic.

Citat:
LA PARTEA DE SUGESTII PENTRU TRATAMENT NU ESTE LUAT DIN MANUALUL GAY. SUNT EXPERIMENTE FACUTE DE CATRE OAMENI DE STIINTA IDIOTI CARE LA FEL CREDEAU CA HOMOSEXUALISMUL ESTE O BOALA... SI CARE AU DAT-O CU STANGUL IN DREPTUL .
Este o boala doar ca nu se trateaza asa.
Dar trebuiau sa incerce nu?
Nu te simti privilegiat, asa s-a incercat si cu multe altele pana s-a gasit o reteta.
Pana la urma s-au lamurit ca aici este o chestie de alegere, medicamentatia nu poate ajuta cine stie ce.

Citat:
Cat despre marii oameni din istorie despre care crezi ca au fost trecuti pe lista gay-lor imi pare rau dar asta este... acum sa nu arunci cartile de istorie sau mai rau... sa interzici copilului sa citeasca despre Iulius Caesar sau da Vinci , s.a.
Oh, nu, stai linistit un om pacatos nu e musai sa fie si o nulitate pe linie.

Citat:
Cand vine vorba despre alegre aici o dai in bara pentru ca tu nu ai ales sa fii ortodox... ai ajuns ortodox pentru ca parintii tai sunt ortodoxi....la fel de bine puteau fi si catolici....de unde rezulta ca tu nu ai ales religia ci ea te-a ales pe tine...
Vezi cum vorbesti fara sa cunosti?

Citat:
Intotdeauna o sa traiesc viata pe care o doresc pentru ca ea creeaza valori cu aplicabilitate in viitor.....nu pot fi un ascet.
Din pacate viitorul tau are un orizont extrem de limitat..

Citat:
Mai spunea cineva ca le-am trait pe toate si le-am incercat pe toate. NU... nu le-am trait pe toate si nici nu le-am incercat.... si nici nu sunt homosexual dupa cum sigur cred ca sunt catalogat in urma a ceea ce am scris.
Nu, dar ai putea sa devii la o adica, nu?
Ce te-ar opri?
Nu pot sa refuzi ceva fara sa incerci sa vezi daca ti se potriveste, nu?
Sau ai incercat deja?

Citat:
La capitolul credinta sunteti niste incuiati pentru ca nu v-ati gandit la faptul ca Dumnezeu s-a prezentat diferit fiecarei culturi de-a lungul timpului... deoarece nu toti il vad la fel....
Faptul ca oameni din cele mai diverse culturi au putut deveni crestini si ca insusi Dumnezeu a spus ca Evanghelia se va predica in toata lumea arata ca argumentul tau este tare lipsit de imaginatie ca de logica nu mai am pretentia..

Citat:
ca sa nu mai spun ca aveti nevoie de o biserica astfel incat sa puteti sa credeti in El. Cand defapt El este cu tine oricand nu doar intr-un lacas anume amenajat(citeste manuscrisele de la Marea Moarta).
Alea fiind ce anume? Produsul imaginatiei unor indivizi ca tine?
Pai vezi tu, Biserica este tocmai o stavila in calea imaginatiei, ea aduce pe om de pe taramul ratacirii la realitatea spirituala, de asta este si antipatica unora ca tine.

Citat:
In caz ca nu stiati sunt multe lucruri pe care le credeti crestinest dar care au fost transpuse de la paganism astfel incat sa se accepte religia mai usor..... mai acum 2000 de ani credeam in Zamolxe.Lucrul asta a fost bun pentru ca avand o religie pagana cu un singur zeu oamenii au acceptat mai usor tranzitia.
Daca elemente crestine au luat locul celor pagane nu inseamna ca ele provin de la pagani.
Tranzitia n-a fost niciodata usoara, este un proces care dureaza si in prezent :)

Citat:
Dumnezeu exista .... si voi vedeti doar o parte a lui. Cea aratata de catre o mana de oameni pentru restul populatiei.
Desi poate iti vine greu sa crezi asta dar fiecare crestin are la un moment dat confirmarea lucrurilor in care a crezut.
Binenteles, ca un om care sta pe margine, n-ai de unde sa stii sau sa intelegi lucrurile astea.
De fapt si tu o sa ai acelasi confirmari dar posibil la modul f. tragic si tardiv.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
castrarea pedofililor miti29 Generalitati 108 19.07.2012 07:00:46
Vindecarea Homosexualilor cozia Homosexualitatea 184 28.10.2009 23:53:13
anunt pt brasov laurabv_21 Muzica Bisericeasca 0 07.03.2007 15:33:49
anunt catre oamenii din brasov laurabv_21 Stiri, actualitati, anunturi 0 27.02.2007 10:44:36