![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu imi mai cumpar tofu Inedit. E adevarat ca nu am studiat pateul lor :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar are gust rau (zic eu) si culoare de ... caca )D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
De aia se gasesc greu boabe de soia, pentru ca lumea cumpara lapte de soia, snitele de soia si alte chestii prelucrate, cu adaugirile de rigoarEEE.
|
||||
|
||||
![]()
[quote=margarret;348349]va rog frumos cine poate sa ma lamureasca mai bine daca iaurtul de soia cu fermenti lactici de tipul L.bulgaricus si S.thermophilus poate fi considerat de post. fermentii astia sant practic bacterii, micro-organisme care se gasesc in lapte si se folosesc pt fabricarea iaurtului. eu le-as asemana cu fructele de m Si sa nu spui ca in post putem manca fructe de mare (ca le consideram vegetale)?Eu stiu ca nici daca avem dezlegare la peste nu e bine sa ne potolim poftele cu minunatele fructe de mare.
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu stiu de unde dezlegarea asta la "fructe de mare" care numai fructe nu sunt.
Am auzit-o la cineva, dar nu a reusit sa-mi explice originea, stie cineva? |
|
||||
|
||||
![]()
Daa pateul e oribil.Prefer fasolea batuta.Tofu imi pace,mai ales cel cu ardei.Merge la sandvici
|
|
|||
|
|||
![]()
am facut o intrebare in maniera cat se poate de politicoasa si primesc numai critici(oare santem in post si pe crestin ortodox?)si comentarii rasuflate.oricum postul (daca e intr-adevar POST si nu bataie de joc)inseamna si abtinerea de lactate(printre alte multe lucruri).am impresia ca stau de vb cu sfinti care stiu numai EI ce inseamna post si smerenie....fructele de mare sant un lux pt romani de asta nu se mananca la noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am stiut ca fructele de mare sunt asimilate vegetalelor.Eu le mananc cand este dezlegare la peste ![]() PS-Notiunea de fructe de mare este asociata in general cu moluste, crustacee si alte animale marine, printre ele cele mai populare sunt: midii, stridii, melci, calamari, creveti, crabi, languste, homari, caracatita.... Last edited by Melissa; 17.03.2011 at 00:25:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga margarret,nu am criticat pe nimeni daca am spus ca nu cred ca e bine sa ne infuptam cu fructe de mare in post ,indiferent ca pentru unele persoane sunt considerate lux sau mancarea de zi cu zi. Asta spun eu poate nu si alte persoane.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iaurtul Danone - cititi si va cruciti! | OmuBun | Generalitati | 31 | 03.11.2014 09:54:10 |
soia si alte seminte | nechifor bogdan | Generalitati | 12 | 27.11.2012 10:14:23 |
Iaurtul și sucul din gândaci | miles to truth | Generalitati | 0 | 29.10.2011 12:11:16 |
|