Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2011, 00:54:04
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Te rog din suflet sa-mi scri aceasta rugaciune fiindca eu nu o am. Am cautat in vreo trei carti de rugaciune de la diverse manastiri si nu stiu, dar nu o gasesc si mi-ar face placere s-o citesc pana la 40 de zile.Doamne ajuta!

Doamne, Doamne, cel ce ai ascultat tinguirea lui Iosif, care la moartea lui Iacov a cazut pe fata tatalui sau si a plang si l-a sarutat, asemenea si Fiul Tau, Domnul nostru Iisus Hristos, a cunoscut dragostea de mama, caci pe cruce in grele chinuri fiind, a vazut pe Maica Sa si pe ucenicul pe care il iubea alaturea stand, si a zis Maicii Sale: “Femeie, iata fiul tau!”, iar dupa aceea a zis ucenicului: “Iata mama ta!”. Insuti, Stapane intur tot bun, cauta din ceruri si vezi jalea si durerea ce mi-au cuprins astazi inima si sufletul. Indura-te de mine, robul Tau si primeste rugaciunea ce-Ti inalt, fiul care si-a pierdut tatal preaiubit/ mama preaiubita si iarta-i lui/ ei si dezlega-i toate greselile cele de voie sau fara de voie, cele cu lucrul sau cu cuvantul si toate cate un ca un om, in aceasta viata a savarsit. Asculta Milostive Stapane, glasul induurerat al fiului, pe care tatal sau/ mama sa l-a povatuit si l-a deprins ca, in restriste si in necazuri, catre Tine si cu credinta tare sa-si ridice ochii, sa-si deschida gura. Milostiveste-te, Doamne si da sufletului tatalui meu/ mamei mele odihna cea buna, fa-l pe el/ fa-o pe ea partas/a bunatatilor celor vesnice, asezandu-l/o cu dreptii in curtile Tale, ca bine esti cuvantat si preaslavit esti in vecii vecilor. Amin.
Vechi 25.02.2011, 13:13:48
traian05's Avatar
traian05 traian05 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.06.2008
Locație: Suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru traian05
Implicit Msg

Citat:
În prealabil postat de catalina101067 Vezi mesajul
Am primit un telefon de la sora noastra mara2008, care ma rugat sa postez un apel la rugaciune pentru tatal lui Icamilin ce sa stins azi din viata, numele lui este Ioan, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca

va multumesc
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Reply With Quote
Vechi 25.02.2011, 15:03:26
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalina101067 Vezi mesajul
Am primit un telefon de la sora noastra mara2008, care ma rugat sa postez un apel la rugaciune pentru tatal lui Icamilin ce sa stins azi din viata, numele lui este Ioan, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca

va multumesc

Dumnezeu sa-l ierte si cu sfintii sa-l numere!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
CONTINUAREA Rugăciune de pocăință către Domnul Hristos- a Sf Ioan Gură de Aur MirelaL Rugaciuni 0 28.02.2009 22:23:23
Rugăciune de pocăință către Domnul Hristos- a Sf Ioan Gură de Aur MirelaL Rugaciuni 0 28.02.2009 22:15:47
Alexandr (53) a decedat: va rog, rugati-va pt. el! Alina-Ana_Truta Umanitare 4 03.10.2007 16:04:20