25.02.2011, 00:54:04
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de icamilin
Te rog din suflet sa-mi scri aceasta rugaciune fiindca eu nu o am. Am cautat in vreo trei carti de rugaciune de la diverse manastiri si nu stiu, dar nu o gasesc si mi-ar face placere s-o citesc pana la 40 de zile.Doamne ajuta!
|
Doamne, Doamne, cel ce ai ascultat tinguirea lui Iosif, care la moartea lui Iacov a cazut pe fata tatalui sau si a plang si l-a sarutat, asemenea si Fiul Tau, Domnul nostru Iisus Hristos, a cunoscut dragostea de mama, caci pe cruce in grele chinuri fiind, a vazut pe Maica Sa si pe ucenicul pe care il iubea alaturea stand, si a zis Maicii Sale: “Femeie, iata fiul tau!”, iar dupa aceea a zis ucenicului: “Iata mama ta!”. Insuti, Stapane intur tot bun, cauta din ceruri si vezi jalea si durerea ce mi-au cuprins astazi inima si sufletul. Indura-te de mine, robul Tau si primeste rugaciunea ce-Ti inalt, fiul care si-a pierdut tatal preaiubit/ mama preaiubita si iarta-i lui/ ei si dezlega-i toate greselile cele de voie sau fara de voie, cele cu lucrul sau cu cuvantul si toate cate un ca un om, in aceasta viata a savarsit. Asculta Milostive Stapane, glasul induurerat al fiului, pe care tatal sau/ mama sa l-a povatuit si l-a deprins ca, in restriste si in necazuri, catre Tine si cu credinta tare sa-si ridice ochii, sa-si deschida gura. Milostiveste-te, Doamne si da sufletului tatalui meu/ mamei mele odihna cea buna, fa-l pe el/ fa-o pe ea partas/a bunatatilor celor vesnice, asezandu-l/o cu dreptii in curtile Tale, ca bine esti cuvantat si preaslavit esti in vecii vecilor. Amin.