![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A fost semnata de presedinte pe 4 Ian 2011. Eu nu ma pricep la legislatia americana, dar cred ca acesta este ultimul pas pt intrarea in vigoare: semnatura presedintelui. Mai departe este treaba FDA sa o aplice (FDA = food and drug administration). De pe situl oficial FDA: http://www.fda.gov/ForConsumers/Cons.../ucm237758.htm (evident ca ei o vorbesc de bine, ca e treaba lor. Dar de fapt vor suferi micii producatori si vor avea de castigat companii ca Monsanto. (Wiki nu este f obiectiva, puteti cauta pe net informatii despre companii ca monsanto). Last edited by anna21; 24.08.2011 at 01:21:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu am auzit de asa ceva,stiu ca sint fermieri care cultiva si vind produsele in locuri amenajate sau chiar si la poarta. Am sa ma interesez mai bine si am sa va zic. Am o vecina care creste gaini si vinde oua la poarta are o masa si un cooler cu gheata pune cofragul cu oua si un plic alaturi te servesti si pui banii in plic pe un scaun separat are vegetale free .Chiar ziceam in gindul meu unde vezi asa ceva in Rom marfa nesupravegheata.
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 24.08.2011 at 04:34:51. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rog interzicerea subiectelor pe tema conceperii/avortului de copii | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 59 | 12.04.2012 23:39:18 |
| Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 25.10.2010 00:22:10 |
| BRAVO ROMANIA!!! Interzicerea drogurilor legale! | andreicozia | Generalitati | 0 | 11.02.2010 18:26:32 |
|
|