![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
ceea ce arata ca medicii si medicina nu sunt buricul pamantului.trebuie priviti ca simpli oameni,tratati ca atare,ajutati si sprijiniti sa-si faca meseria atat cat stiu si nu priviti ca fiind mici dumnezei.la randul lor,trebe sa explice omului de ce face asa si nu asa si important sa-i explice riscurile,evident, dupa stiinta sa.oricum,cu toate carentele pe care le au, io nu-i consider dusmanul omului.
|
||||
|
||||
![]()
Ei, dar mai sunt si medici buni pe lumea asta... Nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Dupa cum am mai spus, sa ne rugam sa ne scoata Dumnezeu in cale oameni si medici buni, la nevoie!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum e trist cand auzi ca o femeie care s-a chinuit sa faca un copil, moare in urma sarcinii. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar n-ar fi făcut cheag.
|
|
||||
|
||||
![]()
poate ...
nu avem de unde sti. probabil ca fiecare avem exemple nefericite legate de medici. dar ce ne-am face fara ei? |
|
||||
|
||||
![]()
dar ei ce ar face fara noi?
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt și mulți medici buni, orbul cu întrebarea a găsit Brăila.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rautatea omului bun! | OmuBun | Pocainta | 60 | 29.12.2010 16:28:43 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
Medicul sufletelor frante | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 21.09.2007 09:19:49 |
Libertatea omului | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.07.2007 10:12:44 |
|