![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Zapada se asterne in Tacere...
|
|
|
||||
|
||||
|
" Iarna contemplam in linistea deplina , cum intregul pamant Te ruga in tacere , invesmantat in mantie alba , stralucind de scanteierea nestematelor de nea . Vedeam cum se bucura de Tine soarele rasarind , auzeam corurile pasarilor slavoslovind . . . " ( din Acatistul , minunatul Acatist : Slava lui Dumnezeu pentru toate ) . Da , Daniel , se simte apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului , se simte la orice pas mana Lui nevazuta , ce pe toate le-a plamadit cu atata dragoste pentru noi ! Cautam minuni , dar iata ca anuntul tau simplu si de bun simt , este o minune , caci suntem vrednici de mila Lui , si n-am pierit , si am apucat din nou sa ne bucuram de Bucuria unei mari Sarbatori : Nasterea Domnului !Am apucat din nou o iarna , cand afara " a inceput sa ninga ", precum spune Daniel . Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne bucuram si in continuare de multi ani de acum incolo , de fulgii de nea , de ghioceii ce urmeaza , de primavara ce urmeaza , de toate cele lasate de Dumnezeu , cu dragoste pentru noi ! Sa avem grija de toate acestea , spre Slava numelui Lui !
|
|||
|
|||
|
Si mie imi place cand ninge.Imi amintesc de copilarie si de bucuria de atunci.Cand vedeam zapada cand ieseam afara cu sania si cu manusile.Imi place sa vad fulgi mari de nea si sa vad totul acoperit de alb mai ales in preajma Craciunului si a Anului nou.E un dar de la Dumnezeu zapada,in general,asa imi place sa spun,un dar ca sa faca mai frumoasa iarna,sarbatoarea Nasterii Domnului,ca sa provoace bucurie copiilor.E frumos.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
e frumos, dar sa fii undeva la munte, nu in oras.
|
|
|
|||
|
|||
|
da e frumos cand ninge sper sa ninga si de Craciun
|
|
|
|||
|
|||
|
Imi amintesc de cineva cunoscut tuturora zicand " Afara ploua! " :D
|
|
|
|||
|
|||
|
Sper ca spunea numai atunci cand ploua,altfel intra in patologic...
|
|
|
|||
|
|||
|
100% patologic!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am inteles totusi ce ai vrut sa spui...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copilul nascut in afara casatoriei | Elisa39 | Nunta | 37 | 16.01.2018 10:32:25 |
| Mantuirea in afara Bisericii | catalin2 | Dogmatica | 280 | 23.09.2013 14:30:05 |
| Tainele savarsite in afara Bisericii | morfix333 | Intrebari utilizatori | 141 | 16.05.2011 13:01:10 |
| In miez de iarna, BOR da afara batranii | cocacoc | Generalitati | 96 | 26.12.2010 21:50:34 |
| Botezul in afara Bisericii | maggie | Botezul | 8 | 03.12.2008 15:43:57 |
|
|