![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, scuze :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca Dumnezeu Iisus Hristos zice: "Vai voua" cuvantul "vai" se foloseste atunci cand plangi pentru starea cuiva,parandu-ti rau de starea in care afla,cand compatimesti pe cineva.
http://dexonline.ro/definitie/vai Fata de pacatosi pare ca Dumnezeu Iisus Hristos avea compatimire iar nu "manie sfanta".
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 06.12.2010 at 20:08:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Să mă ierți și pe mine dacă am fost prea apucat sau nu m-am exprimat tocmai bine.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am răstălmăcit ce ai zis, m-am grăbit să trag concluzii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu să mă ierți pe mine, că m-am grăbit și am răstămăcit ce ai zis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am crezut că primul mesaj nu s-a postat :))
|
|
|||
|
|||
![]()
TOȚI suntem păcătoși.
Unii mai mult, alți mai puțin, dar nu ne este nouă să judecăm cât de păcătos e unul sau altul. |
|
||||
|
||||
![]()
Decât Sfântul Nicolae oricum suntem mai păcătoși de miliarde de ori.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii înduhovniciți, sfinții, simt ce este bine și ce e rău, pe ei îi umbrește Harul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreți să spuneți că există oameni fără păcat ?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile Sfantului Nicolae | steliana-steli | Generalitati | 12 | 03.08.2014 19:17:37 |
Minunile Sfantului Nicolae | silvy66 | Intamplari adevarate | 29 | 11.04.2012 19:43:01 |
Acatistul Sfantului Nicolae | riquez | Intrebari utilizatori | 0 | 30.11.2011 23:11:26 |
Cum au fost furate Moastele Sfantului Dimitrie cel | radu_bogdan | Moaste | 3 | 24.10.2010 23:01:50 |
Ce mai face IPS Nicolae?Pocainta la greu dupa ce a fost iertat de Sfantul Sinod! | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 02.01.2009 02:24:54 |
|