Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2010, 19:32:21
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt de acord. Andreicozia are nevoie de rugăciuni... multe rugăciuni ca să scape din ghearele vrăjmașului.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 06.12.2010, 21:42:12
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Thumbs down

Wow...Asta chiar e pe bune? Oare cand o sa invatam si noi sa ne vedem barna din ochiul nostru?
Vechi 06.12.2010, 21:45:59
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Wow...Asta chiar e pe bune? Oare cand o sa invatam si noi sa ne vedem barna din ochiul nostru?
Nu e greu să îți dai seama de credința lui eterodoxă din postările sale.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 06.12.2010, 21:53:09
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Da, stiu ca el e mai liber cugetator. Dar de ce nu facem de exemplu un loc de rugaciune pentru atei? Ca aceia cred ca ar avea mai multa nevoie de asa ceva. El totusi are credinta in Dumnezeu.
Vechi 06.12.2010, 22:11:38
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Dragă Colaps, și eu am avut coliziuni în trecut cu Andrei, dar de aici până la invitația de a ne ruga pe internet pentru îndreptarea cuiva e distanță mare.
Însăși acestă invitație e o blasfemie cât toate zilele. Ca să nu mai vorbim de aroganța implicită a unui asemenea demers. Faptul că andreicozia nu a fost banat până acum e o dovadă că opiniile lui, stranii cum sunt, au rolul de a echilibra habotnicia multor ortodocși necreștini care au luat cu asalt acest forum. Și atenție... nu noi dăm certificate de erezie ci Biserica!

PS - Colaps, fără supărare, imaginea din avatarul tău n-are nicio legătură cu icoana canonică.
Vechi 06.12.2010, 22:18:27
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dragă Colaps, și eu am avut coliziuni în trecut cu Andrei, dar de aici până la invitația de a ne ruga pe internet pentru îndreptarea cuiva e distanță mare.
Însăși acestă invitație e o blasfemie cât toate zilele. Ca să nu mai vorbim de aroganța implicită a unui asemenea demers. Faptul că andreicozia nu a fost banat până acum e o dovadă că opiniile lui, stranii cum sunt, au rolul de a echilibra habotnicia multor ortodocși necreștini care au luat cu asalt acest forum. Și atenție... nu noi dăm certificate de erezie ci Biserica!

PS - Colaps, fără supărare, imaginea din avatarul tău n-are nicio legătură cu icoana canonică.
Cum să echilibreze habotnicia? Lăudând masoneria sau islamismul ? Spunând că Sfânta Scriptură e mincinoasă ? Bătându-și joc, ironizând sau hulind pururea ?

Ar fi trebuit să fie dat demult afară pentru asemenea lucruri făcute pe un forum ortodox!

PS - Asta cum ți se pare?

Last edited by colaps; 06.12.2010 at 22:25:04.
Vechi 06.12.2010, 22:38:26
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Cum să echilibreze habotnicia? Lăudând masoneria sau islamismul ? Spunând că Sfânta Scriptură e mincinoasă ? Bătându-și joc, ironizând sau hulind pururea ?
Sa cercetezi si sa incerci sa gasesti un sens in toate si adevarul nu este o hulire si o ironie decit pentru habotnici si fanatici adica pentru NE-crestini, asa cum ei sunt inrobiti de sentimente si emotii inferioare, in mare parte negative.

Nu am zis eu ca S Scriptura in totalitatea ei este mincinoasa ci doar anumite parti plasate acolo "strategic". Toti stim asta insa nu toti avem curaj sa confruntam aceste dileme! ! !

Laud citeodata aceste religii pentru partile lor pozitive, ziditoare de suflet, DIN RESPECT, pe care il primesc si eu de la ei.

Ca roman nu suntem obisnuiti cu civilizatia, stiu asta, insa trebuie sa facem un efort sustinut pentru a ne insusi ideea:

Daca vrei sa fii respectat, trebuie sa respecti!

Este foarte greu pentru un popor barbar ca noi in domeniul civilizatiei insa incet incet cred ca vom reusi!

IN REST:
Va multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre!
Chiar prind bine in perioada asta!

Last edited by andreicozia; 06.12.2010 at 22:40:54.
Vechi 06.12.2010, 22:41:49
Senior Member

Implicit

Nu apăr opiniile lui Andrecozia, să ne înțelegem, dar nici nu pot să trec cu vederea aberația asta cu rugăciunea pe internet. Și-apoi, dacă se aplicau niște criterii stricte pe forum te asigur că era pustiu pe-aici.

Sigur e mai ușor să spui că te prigonește masoneria decât să-ți vindeci patimile sau să pui pe seama nuștiucărui ONG deruta interioară. N-ar strica să vedem în ce măsură sminteala dintr-un capăt invită la dialog sminteala din celălalt capăt.
Vechi 06.12.2010, 22:44:24
Senior Member

Implicit

Citat:

Ar fi trebuit să fie dat demult afară pentru asemenea lucruri făcute pe un forum ortodox!

PS - Asta cum ți se pare?

Total anticanonică!
Vechi 06.12.2010, 22:49:10
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
...
Nu am zis eu ca S Scriptura in totalitatea ei este mincinoasa ci doar anumite parti plasate acolo "strategic". Toti stim asta insa nu toti avem curaj sa confruntam aceste dileme! ! !

...

o opinie ortodoxa ... asa cum ai profilul

si musulmanii spun ca Biblia este adevarata ... e falsa "doar pe ici pe colo ... in punctele esentiale"

si yoghinii lui Bivolaru spun ca sunt crestini practicanti
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09