![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord. Andreicozia are nevoie de rugăciuni... multe rugăciuni ca să scape din ghearele vrăjmașului.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Wow...Asta chiar e pe bune? Oare cand o sa invatam si noi sa ne vedem barna din ochiul nostru?
|
||||
|
||||
![]()
Nu e greu să îți dai seama de credința lui eterodoxă din postările sale.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Da, stiu ca el e mai liber cugetator. Dar de ce nu facem de exemplu un loc de rugaciune pentru atei? Ca aceia cred ca ar avea mai multa nevoie de asa ceva. El totusi are credinta in Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însăși acestă invitație e o blasfemie cât toate zilele. Ca să nu mai vorbim de aroganța implicită a unui asemenea demers. Faptul că andreicozia nu a fost banat până acum e o dovadă că opiniile lui, stranii cum sunt, au rolul de a echilibra habotnicia multor ortodocși necreștini care au luat cu asalt acest forum. Și atenție... nu noi dăm certificate de erezie ci Biserica! PS - Colaps, fără supărare, imaginea din avatarul tău n-are nicio legătură cu icoana canonică. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar fi trebuit să fie dat demult afară pentru asemenea lucruri făcute pe un forum ortodox! PS - Asta cum ți se pare? ![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 06.12.2010 at 22:25:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis eu ca S Scriptura in totalitatea ei este mincinoasa ci doar anumite parti plasate acolo "strategic". Toti stim asta insa nu toti avem curaj sa confruntam aceste dileme! ! ! Laud citeodata aceste religii pentru partile lor pozitive, ziditoare de suflet, DIN RESPECT, pe care il primesc si eu de la ei. Ca roman nu suntem obisnuiti cu civilizatia, stiu asta, insa trebuie sa facem un efort sustinut pentru a ne insusi ideea: Daca vrei sa fii respectat, trebuie sa respecti! Este foarte greu pentru un popor barbar ca noi in domeniul civilizatiei insa incet incet cred ca vom reusi! IN REST: Va multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre! Chiar prind bine in perioada asta! Last edited by andreicozia; 06.12.2010 at 22:40:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu apăr opiniile lui Andrecozia, să ne înțelegem, dar nici nu pot să trec cu vederea aberația asta cu rugăciunea pe internet. Și-apoi, dacă se aplicau niște criterii stricte pe forum te asigur că era pustiu pe-aici.
Sigur e mai ușor să spui că te prigonește masoneria decât să-ți vindeci patimile sau să pui pe seama nuștiucărui ONG deruta interioară. N-ar strica să vedem în ce măsură sminteala dintr-un capăt invită la dialog sminteala din celălalt capăt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
o opinie ortodoxa ... asa cum ai profilul si musulmanii spun ca Biblia este adevarata ... e falsa "doar pe ici pe colo ... in punctele esentiale" si yoghinii lui Bivolaru spun ca sunt crestini practicanti |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|