Citat:
În prealabil postat de catalin2
E normal ca era o stea, pentru ca aia credeau in stele, asta era un fel de religie pe atunci, ghicitul in stele. Si ca sa le vina mintea la cap au aflat asa adevarul.
|
:-))) sa le vina mintea la cap??? Explicatia asta nu e prea ortodoxa!!!
Citat:
Vad ca ai urmat exact experientele pe care le-am avut si eu. Ai facut reiki, la fel ca si mine, acum esti in faza de dupa reiki, cum eram si eu cu ceva timp in urma.
|
Am inteles ce crezi...acum merg pe unde tu ai trecut demult...:-)
Citat:
Dupa ce am devenit credincios inca mai credeam in vietile trecute si ma rugam sa-mi ierte pacatele din aceste vieti.
|
Eu mereu am fost credincioasa.Chiar si atunci cand faceam reiki , o faceam din credinta, eram convinsa 100% ca ce fac e dumnezeire.Am mers pe principiul ca sunt mai multe drumuri care duc la varful muntelui.Am crezut ca reiki e unul din ele.M-am inselat amarnic.Acest drum era o ratacire, nu duce la varf.Mi-a luat mult timp sa asimilez informatia asta: ca ceea ce simteam la reiki nu era El,nu era lumina,energia Lui.
Citat:
Apoi credeam ca toate religiile crestine sunt bune, chiar ma rugam si la sf. Anton de Padova. Continua ca cauti, cred ca Dumnezeu te va ajuta sa gasesti tot adevarul. Daca iti pot fi de ajutor cu ceva...
|
Sa-ti mai spun ceva : cred ca mai important decat sa studiem istoria religiilor este sa avem acea credinta in suflet si sa traim frumos. Asa cum mergea bunica la biserica duminica , dupa o saptamana de munca la tzara...curata, pioasa, cu sufletul deschis, cu frica de Dumnezeu...Asa in ignoranta ei era mai credincioasa decat noi...sunt convinsa de asta...Bunica nu facea nici reiki, nu o durea capul nici de catolici, nici nu cred ca stia ca exista budisti de exemplu...Isi vedea de sufletul ei si traia in credinta adevarata...Noi aici facem teorie multa...Vrem sa descoperim ceea ce Dumnezeu nu ne permite poate sa descoperim...La momentul potrivit, toate raspunsurile vor veni la noi...Atunci cand va dori EL asta...
Si la Sfantul Anton am sa ma rog toata viata si am sa-l cinstesc asa cum merita!Asta nu inseamna ca Dumnezeu pe mine ma iubeste mai putin decat pe tine! Si nici invers! Aici e ideea! Sa nu mai crezi ca doar tu ai dreptate! Fii mai deschis, mai flexibil!
Pot spun ca si tu esti pe drumul cel bun! Eu am trecut demult pe la borna asta kilometrica! :-)
O zi minunata!