![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E un fel de "decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa". Nu toti avem permis de port arma si nu toti purtam in pemanenta spray-uri lacrimogene. Daca am ajunge in aceasta situatie, ce tara ar mai fi asta? Si nu toti avem puterea si antrenamentul necesar pentru a-i rupe o mana sau a-l lasa lat. Spun asta, pentru ca, incercand sa-l lasi lat, poti foarte usor sa faci ce incerci sa eviti. In disperarea ce te cuprinde in acele momente, poti sa-i dai una si sa nu se mai scoale ... deloc. Se numeste lovitura cauzatoare de moarte, incadrare de la 3 la 10 ani. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu, bineinteles ca nu (doar in acest caz auto-aparare).
Evreii sub conducera Macabeilor s-au luptat cu grecii chiar si in ziua sabatului, incalcand astfel legea lui Moise. Insa cel ce ucide cu placere un om (si nu cu imensa parere de rau), chiar si in cazul auto-apararii atunci cand nu exista o alta alternativa, este vinovat. Last edited by Eugen7; 30.09.2010 at 11:38:56. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Daca faci psihologie iti pierzi sufletu" | timeea89 | Generalitati | 14 | 29.01.2013 15:23:25 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Daca vrei sa omori pe aproapele, pe tine te omori | spre_rasarit | Generalitati | 6 | 21.09.2011 12:21:24 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|