![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Apropos era unul pe aicea, ateu convins care postase ceva legat de crestinism si de ce suntem crestini samd Vad ca nu mai este threadul lui si sincer mi-ar parea rau daca l-a sters vreun moderator fiindca acestor oameni nu tebuie sa li se raspunda astfel ci pur si simplu trebuiesc ignorati. Pt ei din cate am vazut nu exista un rau mai mare decat sa nu le raspunda nimeni la provocari.
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuuie sa ne rugam pt vrasmasi ! ATAT ! Mai mult , trebuie sa-i si iubim !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand este cazul trebuie sa raspundem. Si nu e bine sa hranim ego-urile altora. Daca nu avem cu cine vorbi cred ca e mai bine sa o lasam balta si sa ne vedem de treaba noastra. Imi aduc aminte o pilda pe care o voi reproduce aproximativ:"Niste crestini erau urmariti de niste pagani pentru a fi omorati din cauza credinta lor. Acestea fugeau, de rupeau pamantul, din calea prigonitorilor. Dupa ce i-au prins, pagangii au observat ca victimele lor nu se temeau de moarte . Mirati au intrebat: - De ce ati fugit daca nu va e frica de moarte? Raspunsul a fost: - Am fugit pentru ca voi sa nu ne prindeti si sa nu va faceti alte pacate omorandu-ne pe noi." Dumnezeu sa ne miluiasca.
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg, ce argumente va deranjat?
Suntem in 2010 si avem libertate de cuvant, de parere, si nu vad nimic rau in asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cum trebuie sa procedam cu cei care-si bat joc de noi, care ne lanseaza atacuri, care incearca cu orice pret sa ne scoata din sarite?" Este vorba in general, nu neaparat pe acest forum. Nu a zis nimeni ca nu ai libertate de cuvant si de parere. Aici este vorba de intentie, si de cei care vin rau-intentionati ca sa isi bata joc si sa ne enerveze cu orice pret. Nu de cei care vor sa poarte o discutie, sa puna niste intrebari ca sa afle ceva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hop si eu! Adica eu, Pr.Gheorghe, sa nu ma intelegi gresit! Domnule draga, daca ne folosim de drepturile noastre (libertatile fundamentale spre exemplu) nu trebuie sa uitam nici de responsabilitatile noastre (tot fundamentale, cum ar fi bunul simt, obligatia de a nu rani pe cineva, s.a.)! Este foarte adevarat si faptul ca daca cineva nu respecta obligatiile sale morale (si fundamentale!!!), devine calcator al drepturilor fundamentale ale celuilalt. Ce o fi fost mai intai: oul sau gaina?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prima data cand am citit nu intelesesem despre ce vorbiti, mi-am zis ca poate am sarit eu peste vreun mesaj, apoi am vazut ce s-a scris mai departe. Imi pare rau daca cineva s-a simtit vizat, eu chiar am zis in general, nici nu am vazut ce postati, deci cred ca a fost o neintelegere. Imi pare rau daca au fost confuzii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by timeea89; 05.09.2010 at 19:59:56. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" | BogdanF2 | Generalitati | 45 | 25.06.2015 13:51:02 |
Cat timp va intarzia raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile noastre? | teodoraianys | Rugaciuni | 26 | 21.08.2012 22:30:20 |
Incendiul din California; Raspunsul lui Dumnezeu | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 09.08.2008 20:36:31 |
ISUS E RASPUNSUL ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 11.03.2007 20:11:32 |
|