![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
daca ai ceva de spus la tema spune! Daca ai ceva personal cu mine exista o facilitate mesaje personale. Te cheama Suvaiala? Ca mai cunosc eu una Rodica Suvaiala ( dintr-o tara scandinava) care ma uraste cu toata finta pentru ca i-am demonstrat cit este de de ticnita!
Pai nu-i vina mea ca esti cum esti! Cine te-a pus sa te tai sub limba? Last edited by bmd; 25.08.2010 at 10:51:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
bla, bla bla.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai ne-ai spus cine esti si ce gandesti si cum gandesti si cum te porti...Multumesc!
|
|||
|
|||
![]()
bla, bla, bla
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc. Iti doresc mult bine .Ortodoxia e altceva. Trebuie sa mai cresti ca sa o intelegi...
|
|||
|
|||
![]()
blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
||||
|
||||
![]()
.................................................. .................................................. .................................................. .........
|
|||
|
|||
![]()
B......................a!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sectiune separata pentru concursuri - rog admin. | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 2 | 02.12.2012 21:42:30 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina naturista | silverstar | Generalitati | 331 | 29.10.2010 23:19:54 |
imi permiteti sa particip in aceasta sectiune? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 89 | 12.07.2007 17:59:21 |
|