Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 10:35:32
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Romania este la nivelul Bangladejului deja!!!
Voi stiti ca in Bucuresti (capitata in Europa) se trateaza hepatita virala prin taierea sub limba... cu lama? Cica exista o artera ficat-limba in care se string virusii!!!!!Voi stiti ca ziarele sustin imbecilitatea asta?
Fratilor nu-i vorba de unul, doi sint mii care o fac!
Nu-i vorba de un maturator analfabet ci de oameni cu diploma universitara!
Andrei informatia chiar daca exista nu valoreaza doi bani in Romania!
De ce? Habar n-am!
Eu cred ca tine de mostenirea genetica si putinii care "se rup" de idioteniile astea sint probabil "mutatii genetice" de la norma!
Ca sa vezi ca am dreptate uite ce se alege din topicul asta! Deja au muscat "momeala" si incep recomandarile. O sa continuie cu miile, cine gindeste (nu altfel, ci doar "gindeste"!) o sa fie facut tandari!
Orice faci in viata trebuie sa faci din buna credinta, nu pentru a arunca momeli. Verticalitatea unui om spune multe despre el.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 10:44:18
bmd
Guest

Implicit Femeie,

daca ai ceva de spus la tema spune! Daca ai ceva personal cu mine exista o facilitate mesaje personale. Te cheama Suvaiala? Ca mai cunosc eu una Rodica Suvaiala ( dintr-o tara scandinava) care ma uraste cu toata finta pentru ca i-am demonstrat cit este de de ticnita!
Pai nu-i vina mea ca esti cum esti!
Cine te-a pus sa te tai sub limba?

Last edited by bmd; 25.08.2010 at 10:51:55.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 11:59:50
Rodica50's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
daca ai ceva de spus la tema spune! Daca ai ceva personal cu mine exista o facilitate mesaje personale. Te cheama Suvaiala? Ca mai cunosc eu una Rodica Suvaiala ( dintr-o tara scandinava) care ma uraste cu toata finta pentru ca i-am demonstrat cit este de de ticnita!
Pai nu-i vina mea ca esti cum esti!
Cine te-a pus sa te tai sub limba?
Atat pot sa adaug: trist, foarte trist... si suntem crestini... si suntem ortodocsi... si asteptam mantuirea! Te iert- esti iute la manie!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:22:35
bmd
Guest

Implicit

bla, bla bla.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:24:50
Rodica50's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
bla, bla bla.
Tocmai ne-ai spus cine esti si ce gandesti si cum gandesti si cum te porti...Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:27:29
bmd
Guest

Implicit

bla, bla, bla
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:32:12
Rodica50's Avatar
Senior Member

Implicit

Multumesc. Iti doresc mult bine .Ortodoxia e altceva. Trebuie sa mai cresti ca sa o intelegi...
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:33:04
bmd
Guest

Implicit

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:37:15
Rodica50's Avatar
Senior Member

Implicit

.................................................. .................................................. .................................................. .........
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:41:37
bmd
Guest

Implicit

B......................a!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sectiune separata pentru concursuri - rog admin. sophia Reguli generale de utilizare a forumului 2 02.12.2012 21:42:30
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina naturista silverstar Generalitati 331 29.10.2010 23:19:54
imi permiteti sa particip in aceasta sectiune? MariaB Biserica Romano-Catolica 89 12.07.2007 17:59:21