![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.msnbc.msn.com/id/36712257
Cat ar costa sa aiba toata lumea electricitate?(vedeti in articol cati nu au)>,,The International Energy Agency, which is made up of 28 member countries, figures it would run $35 billion a year from 2008 to 2030 to reach that." Think about.. |
|
||||
|
||||
![]()
daca intr-adevar nu ar mai fi curent electric ?
Nu-i de glumit cu asa ceva ! totusi , sa-ncercam . Pentru ceva timp cei care comercializeaza generatoare electice s-ar imbogati , bateriile ar deveni marfa de contrabanda , lumanarile s-ar vinde ca painea calda , meciurile de fotbal s-ar juca doar ziua ...si , nu in ultimul rand as avea in sfarsit o explicatie ptr ce am pastrat de cativa zeci de ani , o lampa de la bunica ..din acelea care functioneaza cu gaz . Singura mea suparare ar fi ca n-am sa mai pot intra pe forum-crestin ortodox . ba , nu , mai e una ..de unde sa cumpar fitil ! Deci, Nu vă îngrijorați dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei. Matei 6:34 Daca ne ingrijoram de ce s-ar putea intampla ,,maine ,, ne intristam si se supara ziua de azi , care uite ,s-a suparat si a trecut si noi suntem deja in ziua de maine si..ce zice Mantuitorul de ziua de maine , care s-a facut deja azi .. Nu vă îngrijorați dar de ziua de mâine... va doresc toate bune , mai ales curent electric ! ![]()
Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! Last edited by sia; 28.10.2010 at 19:24:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu e nici un bai ca sunt ami putini oameni din contra poate cei care raman nu mai isi bat joc de natura stie Dzeu mai bine ce sa faca. Andrei , stiu ca esti suparat ptr ideea mea, insa eu am citit niste carti despre acest subiect, nu se ia Dzeu dupa mine, daca asa va fi sa zicem. Inseamna ca asa considera el ca este mai bine si cred ca nu vrei sa il contrazici. In fine vom vedea ce va fi. Vor fi si multe avantaje relax poate nu ptr tine dar ptr mine da si ptr multi altii si daca Dzeu vrea sa mor ...e decizia Lui si nu ma pot opune dar nu as fi suparata pe decizia lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi crestini, totul este o manipulare de la inceput. Tesla a dovedit acum o suta de ani ca este posibil ca omul sa produca curent electric GRATIS fara nici o resursa, doar din aer. Daca intradevar va fi asa, stati fara grija caci cei bogati vor beneficia de aceasta "moderna" tehnologie fara ca noi sa stim. Dar nu deznadajduiti, ca multe sunt doar speculatii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ca ai luat-o fara sa stii pe aratura, trezeste-te! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie nu imi este frica sa spun lucrurilor pe nume, indiferent ca sunt crestina nu inseamna ca sunt si idioata si nu vad ce se intampla si da am curaj sa vorbesc, de aceea am ales meseria de avocat. Deci mie nu imi este frica de moarte si prefer sa ma lasi cu ironia de "domnisorica", lasa-i si pe altii sa isi spuna ideile ca pe a ta o stiu.pa |
|
|||
|
|||
![]()
lepadarea de sine duce la mantuire,trebuieste sa facem primii pasi cu rugaciune,sa incepem milostenia fata de aproapele nostru pentru ca totul e desertaciune,totul ramane aici pe Pamant,asadar sa dam hrana si corpului ceresc pentru ca astfel sa fie pregatit la intalnirea cu Tatal.Citez acum cateva vorbe de mare har ale Sfintilor Parintilor nostri--Daca nu-ti schimbi viata,la ce mai postesti?schimbarea bucatelor nu ajuta la nimic--Sa-ti fie sufletul curat precum camasa de Duminica--Cine stapaneste stomacul isi micsoreaza patimile--Omul se roaga de Dumnezeu sa-l scape de necazuri,iar Dumnezeu se roaga de om sa-si scimbe purtarile.Socotiti si voi,care de cine asculta intai?(Arsenie Boca)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Scotianul; 24.08.2010 at 08:44:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Drobul de sare a devenit curent electric. Misto!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adio hidrocentrala "Portile de Fier"! Sa ne pregatim de preturi marite la curent. | hydro314 | Generalitati | 26 | 29.12.2011 23:19:09 |
Adevar si obiectivitate | Traditie1 | Generalitati | 72 | 06.02.2011 14:51:35 |
Adevar sau Fictiune? | ElusiveWolf | Generalitati | 21 | 01.09.2009 01:27:29 |
Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 24.04.2009 23:04:50 |
|