![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ma doare sufletul cind vad cu cita usurinta aruncati "cu pietre "unii in ceilalti,stiind foarte bine (cind esti un adevarat crestin),ca nimic nu se intimpla pe acest pamint fara voia lui DUMNEZEU,asta nu inseamna ca EL a hotarat sa produca o asa mare suferinta unor oameni(aici ma refer ,la parintii acelor ingerasi)eu asa ii consider si sunt sigura ca DUMNEZEU ,in marea LUI ,bunatate nu-i va trimite in "iad",asa cum s-a sugerat in unele comentarii.Mai bine am face sa ne rugam bunului DUMNEZEU,sa-i intareasca pe parintii acestor copilasi,sa poata trece mai usor peste aceasta incercare.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In primul rand tot felul de tragedii se intampla zilnic in Romania, uitati-va la stirile de la ora 5. Abordand aceste subiecte pe forum practic mai mult enervam si iritam lumea. Exista suficiente locuri unde sunt abordate asemenea lucruri. Eventual ar putea fi infiintata o arie pe forum unde sa se publice tot felul de informatii despre decese, tragedii etc, unde lumea care vrea sa se roage pentru cineva ar gasi subiecti. Cred ca asemenea informatii mai degraba sunt menite sa irite lumea decat sa aduca calm si pace in suflet. Evident ca te enervezi cand vezi atata nepasare si incompetenta. La fel cum te enervezi si din multe alte lucruri negative pe care le vezi la stiri la tv. Aici ar fi bine sa avem un loc mai departe de lume si lumesc, mai de tihna.
|
||||
|
||||
|
Dupa cum bine stiti sunt mai mule tipuri de botez. Botezul sanfelui,botezul dorintei... Or fi primit si acei copilasi vreunul din ele. Dumnezeu e atotputernic,El le stie pe toate.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pana una alta a mai murit un copil... Dumnezeu sa-i primeasca in imparatia Lui.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cei din provincie se urnesc sa vina in Bucuresti pt a protesta chiar la maternitate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nebotezati?
|
|
|
||||
|
||||
|
Pai tocmai de-asta am zis asa. Adica sper sa-i primeasca Dumnezeu si pe ei,sa fi primit si copilasii acel botez al focului sau Dumnezeu stie care... Probabil nu vor ajunge la una cu sfintii dar cel putin la poarta Raiului sa stea si ei,sa nu aiba parte de chinuri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Voi chiar credeti ca sufletele acelor copii nu se mintuiesc pentru ca nu au fost botezati?
Tare nedrept il credeti pe Dumnezeu. Unde-i iubirea Lui de care vorbiti? Sint convins ca poti duce pacate ale inaintasilor si pedeapsa asta este una folositoare noua si celor de linga noi. Prin ea ne putem venii in fire. Care insa ar fi dupa voi rolul nemintuirii unui nou-nascut mort? Ce ar trebuii noi oamenii sa intelegem de aici? Sa nasca femeile direct in apa de botez ca nu cumva sa ramina copilul nebotezat? Sau sa-l boteze imediat dupa nastere? Pai daca-i asa de ce nu era taiere-nprejur la evrei imediat dupa nastere? Cred ca noi oameni punem problema, omeneste: e alba sau e neaga in timp ce la Dumnezeu lucrurile stau altfel: Ma gindesc la intrebarea care i-a fost pusa lui Iisus: "cine a gresit , el sau parintii lui?" Raspunsul a fost: "nici el nici parintii". La Dumnezeu toate sint cu putinta, fiti credinciosi! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 11:09:09 |
| Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 01:01:13 |
| Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 14:17:20 |
|
|