Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2010, 12:06:44
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Unhappy

ma doare sufletul cind vad cu cita usurinta aruncati "cu pietre "unii in ceilalti,stiind foarte bine (cind esti un adevarat crestin),ca nimic nu se intimpla pe acest pamint fara voia lui DUMNEZEU,asta nu inseamna ca EL a hotarat sa produca o asa mare suferinta unor oameni(aici ma refer ,la parintii acelor ingerasi)eu asa ii consider si sunt sigura ca DUMNEZEU ,in marea LUI ,bunatate nu-i va trimite in "iad",asa cum s-a sugerat in unele comentarii.Mai bine am face sa ne rugam bunului DUMNEZEU,sa-i intareasca pe parintii acestor copilasi,sa poata trece mai usor peste aceasta incercare.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 13:37:43
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
O explozie produsă în această seară la Materitatea din Giulești datorate unui aparat de aer condiționat , a dus la decesul a trei bebeluși și la rănirea foarte gravă a altor opt ce se află în stare critică cu arsuri de 60-70% de pe suprafața corpului. Toată maternitatea a fost evacuată ! Să ne rugăm pentru suflețelele plecate și pentru cele aflate în mare suferință ! Țara nimănui . . . Doamne miluiește , Doamne miluiește, Doamne miluiește !+
Nu stiu daca e potrivit sa avem topicuri de acest gen pe forum.
In primul rand tot felul de tragedii se intampla zilnic in Romania, uitati-va la stirile de la ora 5. Abordand aceste subiecte pe forum practic mai mult enervam si iritam lumea. Exista suficiente locuri unde sunt abordate asemenea lucruri. Eventual ar putea fi infiintata o arie pe forum unde sa se publice tot felul de informatii despre decese, tragedii etc, unde lumea care vrea sa se roage pentru cineva ar gasi subiecti.
Cred ca asemenea informatii mai degraba sunt menite sa irite lumea decat sa aduca calm si pace in suflet. Evident ca te enervezi cand vezi atata nepasare si incompetenta. La fel cum te enervezi si din multe alte lucruri negative pe care le vezi la stiri la tv. Aici ar fi bine sa avem un loc mai departe de lume si lumesc, mai de tihna.
Vechi 18.08.2010, 17:20:47
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Dupa cum bine stiti sunt mai mule tipuri de botez. Botezul sanfelui,botezul dorintei... Or fi primit si acei copilasi vreunul din ele. Dumnezeu e atotputernic,El le stie pe toate.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 00:52:35
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
O explozie produsă în această seară la Materitatea din Giulești datorate unui aparat de aer condiționat , a dus la decesul a trei bebeluși și la rănirea foarte gravă a altor opt ce se află în stare critică cu arsuri de 60-70% de pe suprafața corpului. Toată maternitatea a fost evacuată ! Să ne rugăm pentru suflețelele plecate și pentru cele aflate în mare suferință ! Țara nimănui . . . Doamne miluiește , Doamne miluiește, Doamne miluiește !+
Tragedie dupa tragedie ,ce sa mai spui ? ,pe cine sa mai invinovatesti ? Doamne Autotputernic ajutai si dale putere parintilor ,indurerati ,si da-le intelepciune celor care nu o au ,si lucreaza fara simt de raspundere si fara constiinta ,fiindca numai asa sa-u strecurat greseli si s-a ajuns la dezastrul produs .
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:32:02
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Pana una alta a mai murit un copil... Dumnezeu sa-i primeasca in imparatia Lui.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:51:38
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Cei din provincie se urnesc sa vina in Bucuresti pt a protesta chiar la maternitate.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 15:00:10
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Cei din provincie se urnesc sa vina in Bucuresti pt a protesta chiar la maternitate.
Degeaba. Galceava si revolta nu fac decat sa il bucure pe diavol...
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:54:55
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nebotezati?
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 13:10:41
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nebotezati?
Pai tocmai de-asta am zis asa. Adica sper sa-i primeasca Dumnezeu si pe ei,sa fi primit si copilasii acel botez al focului sau Dumnezeu stie care... Probabil nu vor ajunge la una cu sfintii dar cel putin la poarta Raiului sa stea si ei,sa nu aiba parte de chinuri.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 13:56:22
bmd
Guest

Implicit

Voi chiar credeti ca sufletele acelor copii nu se mintuiesc pentru ca nu au fost botezati?
Tare nedrept il credeti pe Dumnezeu. Unde-i iubirea Lui de care vorbiti?
Sint convins ca poti duce pacate ale inaintasilor si pedeapsa asta este una folositoare noua si celor de linga noi. Prin ea ne putem venii in fire.
Care insa ar fi dupa voi rolul nemintuirii unui nou-nascut mort?
Ce ar trebuii noi oamenii sa intelegem de aici?
Sa nasca femeile direct in apa de botez ca nu cumva sa ramina copilul nebotezat? Sau sa-l boteze imediat dupa nastere? Pai daca-i asa de ce nu era taiere-nprejur la evrei imediat dupa nastere?
Cred ca noi oameni punem problema, omeneste: e alba sau e neaga in timp ce la Dumnezeu lucrurile stau altfel: Ma gindesc la intrebarea care i-a fost pusa lui Iisus: "cine a gresit , el sau parintii lui?" Raspunsul a fost: "nici el nici parintii".
La Dumnezeu toate sint cu putinta, fiti credinciosi!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tragedie in Germania Hector Stiri, actualitati, anunturi 27 09.08.2013 11:09:09
Tragedie Hartford Generalitati 77 26.12.2012 01:01:13
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis cristiboss56 Generalitati 17 28.06.2010 14:17:20