|
|
|||
|
|||
In legatura cu vocile care se aud in timpul slujbelor de exorcizare...
As spune ca noi trebuie sa avem credinta indiferent de de auzim in timpul acestor slujbe. In sensul ca in niciun caz sa nu avem nevoie de confirmari care ajung la noi in felul asta. O sa explic putin... Stim cu totii cine este "tatal minciunii"... Asa ca eu ma gandesc ca nu cumva vocile respective sa nu fie atat de viclene incat sa spuna cam ceea ce vrem noi sa auzim doar ca sa ne "intareasca" in formalism si sa ne abata atentia de la lucruri esentiale... Adica sa ne faca sa ne concentram pe, de exemplu, tinuta in biserica, si sa uitam de lucruri mult mai adanci... Apropos, sunt un adept al decentei in biserica... |
|
|||
|
|||
Citat:
Elena |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Eu cred ca orice ar spune(ca oricum nu sunt de crezut), faptul ca se aude un cor de voci sau in mod distinct, nechezat de cal, urlete inumane sau sunete ciudate imposibil de reprodus este in sine o dovada clara ca ceva e necurat in toata povestea asta, si oricum ai da-o nici o teorie a lui Jung sau Freud nu are cum sa explice asa ceva. De fapt s-au tinut departe de aceste fenomene inexplicabile, desi au lucrat toata viata lor in psihiatrie.
|
|
|||
|
|||
si eu cred ca este ceva necurat la mijloc, dar de aici si pana la a te increde in tot ce spun "vocile", cum fac unii ...
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Elena |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva nu am mai vazut | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 20.12.2015 15:40:25 |
merita vazut | Sf.Asteapta | Generalitati | 18 | 30.08.2011 11:25:30 |
Ati mai vazut asa ceva? | dan_ion | Rugaciuni | 26 | 15.02.2010 01:02:51 |
Un documentar cum nu am mai vazut. | Luca_002 | Generalitati | 46 | 15.12.2007 01:53:54 |
|