|
|
||||
|
||||
Pacatosul, ia vezi tu daca ai activata optiunea de a primi mesaje private. intra in optiunile utilizatorului, apoi in modifica optiuni si vezi daca ai bifat enable private msg!
|
||||
|
||||
da e activata
da e activata optiunea...m-am uitat foarte atent....If you do not want to send or receive private messages, you may disable the private messaging system. Enable Private Messaging
|
|
||||
|
||||
Domnule administrator, va rugam sa ne spuneti cum pot fi activate emoticoanele in postari. Unii au, altii nu. Multumim.
|
|||
|
|||
Nici eu nu le aveam si acum am gasit unde sunt! Trebuie sa mergi la optiunile utilizatorului, si ultima optiune spune ca poti avea o interfata mai complexa, eu am luat-o pe cea mijlocie. Si uite ca ii am in sfarsit si pe acesti simpatici omuleti.
|
||||
|
||||
Sarut mana, Fani! In sfarist, am si eu omuleti de toate felurile, chiar si animale !
|
|||
|
|||
Si eu ma bucur!!
|
||||
|
||||
Multumeeeeeeeeeeeesc si eu pentru faptul ca datorita voua am si eu o groaza de omuleti, suuuuper! O zi frumoasa !
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
Help!!!!
Deci pana la urma ce facem cu mesajele mele...nu pot sa le vad ,desi primesc notificari de existenta lor...Ma poate ajuta cineva?
|
|
|||
|
|||
Multumesc Admin!
In sfarsit pot sa ma loghez si sa scriu din nou in forum si inca in mod mai scurt.
Multumesc adminului. |
|
|||
|
|||
problema logare
Am o problema absurda de cateva zile bune: site-ul nu imi recunoaste parola si imi refuza intrarea in cont. Am schimbat parola de doua ori sperand ca poate asta rezolva problema dar nimic. Mi-am creat un nou cont ca sa pot posta pe forum aceasta problema, contul in care nu pot intra este unvames. Rog administratorul sa imi raspunda. Multumesc.
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 01:16:18 |
Problema | ginabadea | Generalitati | 17 | 12.02.2008 16:02:14 |
|