![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Detaliază te rog și vorbește pe înțelesul tuturor poate Corinusha avea dreptate ești un pic ironic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, ca de obicei, esti subiectiv. "Sub steag ne aglutinam, pentru cauza tipam".
Este clar limbaj injurios; daca un orto era insultat, sareai de trei stinjeni in sus, ca de! e frate. Subiectivsm omenesc banal. Bleah. |
|
||||
|
||||
![]()
Curat murdar.
Pentru știința 'mneatale, eu mă refeream strict la cele scrise de domnul care postase înaintea mea: ASCOR vs Oastea Domnului.
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la insultele aruncate lui Mihnea.
|
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de 2 tineri din 2 grupări ortodoxe diferite, primul dintre copii a frecventat împreună cu tatăl lui recenta reuniune a tinerilor ortodocși care s-a ținut la Baia Mare și a mai mers la întruniri și conferințe ASCOR, soția e cu Oastea Domnului și am înțeles că vrea să-l boteze pe cel de-al doilea copil un părinte "ostaș". Probleme n-au cei doi, se înțeleg bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și eu am zis părerea mea: că pînă la injurii mai e.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca si in toate celelalte exemple date.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din seria "pentru cauza tipam, sub steag ne-aglutinam".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu dacă poate fi considerată o nuntă mixtă ultimul caz prezentat, deoarece era vorba de 2 membri din 2 grupări ortodoxe diferite (ASCOR și Oastea Domnului), nu știu dacă Oastea Domnului mai poate fi considerată ortodoxă, cert e că ambii sunt de religie ortodoxă. Mai cunosc un caz de familie mixtă în care el e romano-catolic iar ea e ortodoxă, copiii fata e romano-catolică iar băiatul e ortodox, familia e fericită și chiar conduc o afacere împreună (o spălătorie de covoare), nu-mi amintesc să-i fi văzut vreodată certându-se, mereu s-au rezolvat problemele cu dialog, socializare și înțelegere.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|