Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 23:53:59
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Si mieii cand sunt dusi la taiere nu stiu ce-i cu ei, si sunt linistiti; nu cred ca sunt prea constienti nici cand sunt taiati, insa asta nu-i scuteste de jertfire.
Ia zi sincer, ti se pare ca noi suntem chiar asa de inconstienti? Hmmm? Sau ce ne face pe noi mai miei de taiere decat tine? Ce te face sa crezi ca nu esti si tu unul, daca tot nu ajuta discernamantul personal? [eu stiu ca nu esti miel dus la taiere, dar extrapolam]

Citat:
Faptul ca stau linistite in banca lor arata ca au un comportament moral.
Multumim. Sa stii ca, in general, au frica de Dumnezeu.

Citat:
Problema este ca protestantismul numai asta are - comportament moral, si il afiseaza in sus si in jos, si se lauda cu el, si cu lipsa de pacatuire.
Cred ca generalizezi. Sunt destui oameni care Il cauta pe Dumnezeu cu frica si daruire. E normal sa te feresti de pacat, din moment ce pacatul te duce in iad.
Pe de alta parte poti fi un om moral fara sa Il ai pe Hristos, dar nu poti sa Il iubesti pe Hristos si sa-l intristezi pacatuind continuu, aviz celor care se considera singurii credinciosi adevarati.

Citat:
Proorocirile, vindecarile minunate (nu cele intamplatoare) ci cele chiar minunate, oamenii mari, plini de putere, le lipsesc.
Da` de unde...Ti-am mai spus de vreo doua ori ca nu lipsesc deloc, dar tot o tii pe a ta. Trebuie sa recunosc ca e ceva nou, pana acum penticostalii erau acuzati ca pun prea mult accentul de daruri si sunt prea carismatici, acum se spune ca le lipsesc darurile...
Ia zi, e interesant sa judeci din afara cunoscand situatia numai din auzite?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 01.06.2010, 23:59:32
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dar de ce ai complica ce nu trebuie complicat? Biserica mea trebuie sa fie cum era Biseria primara. Biserica primara era o biseica vie, plina de daruri spirituale. Simplu, nu?
Dar tu ocolesti intrebarea...Incomoda, nu?
Pai daca este cum era cea primara atunci sa-mi faci te rog cunostinta cu niste prooroci.
Si cu niste vindecatori mari.
Pentru ca din cate spui tu ploua cu prooroci, cu facatori de minuni, sau cam toti sunteti prooroci si facatori de minuni.

Citat:
Hai sa nu o scaldam. Noi nu vorbim de VT, ci de NT. In NT erau multi prooroci si vorbitori in limbi, atat de multi incat cam vorbeau toti odata, iar Pavel s-a simtit nevoit sa intervina sa le spuna sa vorbeasca pe rand iar apoi ceilalti sa judece proorocia.
Tot Sf. Ap. Pavel spune ca darul vorbirii in alte limbi va inceta. Si tot el spune ca darul cel mai mare este darul proorocirii.
"Voiesc ca toti sa graiti in limbi; dar mai cu seama sa proorociti.
Cel ce prooroceste e mai mare decat cel ce graieste in limbi, afara numai daca talmaceste, ca Biserica sa ia intarire." I Corint 14, 5.

De ce voua va convine sa aveti darul vorbiii in limbi si darul proorocirii il lasati la coada.
Daca sunteti toti asa de asemanatori cu cei din Biserica Primara de ce nu sunteti toti prooroci. Ca vad ca de vorbit in limbi vorbiti toti dar de proorocit nu proorociti asa cum o faceau Apostolii, sa inteleaga cei din jur.

Citat:
Multimea sfintilor nu te va ajuta in ziua in care vei sta inaintea lui Dumnezeu. Tu vei fi judecat dupa faptele tale, iar sfintii dupa ale lor. Asa ca nu te mai culca pe o ureche sa nu te trezesti prea tarziu.

Hm, sunt tare curios daca mama mea ma roaga un lucru daca o pot refuza.
Din cate stiu nu am facut asta niciodata.
Daca fecioara Maria, Maica Domnului il roaga ceva pe Fiul ei, si nu uita, ca ii este Fiu, care o cinsteste si o respecta, atunci Hristos va auzi rugamintea ei.

Zice Hristos ca Dumnezeu implineste voia celor care se tem de El.
Realitatea e ca protestantismului ii convine un sistem de tipul fiecare pentru el.

Dar noi ortodocsii ascultam de Hristos care zice sa ne iubim si sa ne rugam unii pentru altii. Deci daca Apostolii sau oricine altcineva il roaga pe Hristos pentru altcineva, nu implineste el porunca iubirii?
Zice Hristos "mila voiesc si nu jertfa".

Hristos nu este o masina de judecat, care doar aseaza in talere faptele bune si rele.
Daca avea nevoie de o masina atunci infiinta masina judecatii.
Hristos este si Dumnezeu si om. NU UITA ASTA. Si ca Dumnezeu si ca om PUTEM VORBI CU EL. Si putem sa-i cerem lucruri.

Ce as putea sa-i cer mai de valoare lui Hristos decat sa se mantuiasca altcineva si sa-l ierte?
[quote]
Deci argumentul ca BO are sfinti e ca sfintii ei discrediteaza alti sfinti? lol Fain argument.
[]QUOTE]
Am spus eu asta?
Eu am spus ca acei oameni care sunt numiti sfinti nu au faptele lor numite 'de sfintenie' in deplinatatea sfinteniei si ca sunt infractori duhovnicesti si nu sfinti.

Citat:
1. Penticostalii practica darul vorbirii in limbi. De vorbit despre el vorbesc altii, nu dam nume.
2. Nu cred ca esti in masura sa spui cat de valoros este un dar al Duhului Sfant.
3. Celelalte daruri sunt in Biserica. De toate. Despre care vrei sa-ti povestesc cand vei termina cu vorbirea in limbi?

E o problema cu de toate. Le aveti dar nu functioneaza.
Sunt tare curios daca va functioneaza proorocii vostri, si daca va functioneaza facatorii de minuni sau vindecatorii (care vindeca ei, prin puterea lor, ca Apostolii si nu care sunt impostori si care daca unul incepe sa auda putin se lauda o saptamana ca s-a vindecat ala).
Vechi 02.06.2010, 00:08:19
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ia zi sincer, ti se pare ca noi suntem chiar asa de inconstienti? Hmmm? Sau ce ne face pe noi mai miei de taiere decat tine? Ce te face sa crezi ca nu esti si tu unul, daca tot nu ajuta discernamantul personal? [eu stiu ca nu esti miel dus la taiere, dar extrapolam]
Eu merg pe calea pe care au mers altii inaintea mea. Si cei care au mers pe calea asta nu numai ca s-au mantuit, dar Hristos Insusi, dupa cuvantul Sau, a venit la ei, inca din viata asta, li s-a arata, in Persoana, adica trupesc, fata in fata, a vorbit cu ei.

Cum poti sa spui tu ca eu merg pe o cale gresita cand calea mea este BUNA, ADEVARATA, SFANTA, DOVEDITA CA FIIND CORECTA ?

Ce marturie mai mare pot eu sa am despre calea pe care merg cand altii au mers pe ea si au ajuns repede la Hristos.

Cuviosul Paisie Aghioritul, doar un nume de sfant ortodox L-a vazut de mai multe ori in viata pe Hristos.
Si nu numai pe Hristos ci si multi alti sfinti. Si pe Fecioara Maria.
Si i-a vazut fata in fata. Fecioara Maria a stat cu el de vorba o ora cand i s-a arata, si l-a povatuit pentru niste lucruri de care avea nevoie.
Asa cu Moise si Ilie s-au aratat lui Hristos la fel si Hristos si cei din cer se arata celor de pe pamant.

Noi suntem in mod real legati de cer. Voi sunteti asa? Sau cerul vostru nu se deschide pentru voi?
Ma indoiesc ca Hristos vine in modul asta la voi.

Citat:
Cred ca generalizezi. Sunt destui oameni care Il cauta pe Dumnezeu cu frica si daruire. E normal sa te feresti de pacat, din moment ce pacatul te duce in iad.
Pe de alta parte poti fi un om moral fara sa Il ai pe Hristos, dar nu poti sa Il iubesti pe Hristos si sa-l intristezi pacatuind continuu, aviz celor care se considera singurii credinciosi adevarati.
Sunt perfect constient ca sunt multi nevinovati pe cai gresite; doar zice Hristos bine, vedeti sa nu va insele careva, si mai zice ca multi prooroci mincinosi se vor ridica.
Deci ziua de azi este o zi plina de oameni crestini dar lipsita de prooroci mincinosi.
Oare care sunt proorocii mincinosi, pentru ca noi nu am aparut de nicaieri, noi suntem aici de mult timp.

Nu te-ai intrebat care sunt prooroci mincinosi care apar la sfarsitul veacurilor?

Citat:
Da` de unde...Ti-am mai spus de vreo doua ori ca nu lipsesc deloc, dar tot o tii pe a ta. Trebuie sa recunosc ca e ceva nou, pana acum penticostalii erau acuzati ca pun prea mult accentul de daruri si sunt prea carismatici, acum se spune ca le lipsesc darurile...
Pot sa-ti raspund tot cu intrebarea ta :):
Citat:
Vad plin netul cu proorociri ortodoxe. Dar protestante sunt zero. Oare de ce, cand la voi ploua cu prooroci? Poti sa-mi dai un clip in care voi proorociti? Sau un exemplu in care tu ai proorocit, daca esti atat de plina de darul proorocirii.
Vechi 02.06.2010, 00:20:26
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai daca este cum era cea primara atunci sa-mi faci te rog cunostinta cu niste prooroci. Si cu niste vindecatori mari.
Eu iti fac, ai curajul sa vii la noi in adunare?
Apropo, nu exista "vindecatori mari" decat la show-uri. In Biserica sunt oameni cu dar de vindecare care pot vindeca oamenii pe care Dumnezeu doreste sa-i vindece. Noi avem oameni cu daruri dar nu ii ridicam in slavi si nu ne inchinam la ei. Daca au ceva e pentru ca Dumnezeu e mare si da daruri, nu pentru vreun merit de-al lor.

Citat:
Pentru ca din cate spui tu ploua cu prooroci, cu facatori de minuni, sau cam toti sunteti prooroci si facatori de minuni.
Nu toti, fiecare are darul/darurile lui.

Citat:
Tot Sf. Ap. Pavel spune ca darul vorbirii in alte limbi va inceta.
Va inceta odata cu proorocia ai stiinta, cand va veni ce este desavarsit, asa scrie, nu?

Citat:
Si tot el spune ca darul cel mai mare este darul proorocirii.
Nu spune ca darul proorocirii este cel mai mare, ci ca e mai mare ca cel al vorbirii in limbi. Cele mai mari daruri sunt minunile si credinta, dupa parerea mea.
Iar daca vorbirea in limbi e cea mai mica de aceea e si cel mai des intalnita; e cea mai accesibila.

Citat:
De ce voua va convine sa aveti darul vorbiii in limbi si darul proorocirii il lasati la coada.
Daca sunteti toti asa de asemanatori cu cei din Biserica Primara de ce nu sunteti toti prooroci. Ca vad ca de vorbit in limbi vorbiti toti dar de proorocit nu proorociti asa cum o faceau Apostolii, sa inteleaga cei din jur.
Unde ai vazut asta? Ca nu pari sa fi fost intr-o biserica penticostala.
In biserica unde m-am botezat sunt peste 30 de prooroci. Iar in cea in care sunt acum, la vreo 20 de membri cati suntem, cel putin trei au dar de proorocie. Oamenii se vindeca prin ungerea cu untdelemn , prin simpla rugaciune sau direct prin proorcie, cand Domnul le spune ca ii vindeca.

Citat:
Sunt tare curios daca va functioneaza proorocii vostri, si daca va functioneaza facatorii de minuni sau vindecatorii (care vindeca ei, prin puterea lor, ca Apostolii si nu care sunt impostori si care daca unul incepe sa auda putin se lauda o saptamana ca s-a vindecat ala).
Aici te contrazic. Nici apostolii si nici orice vindecator nu vindeca cu putere de la sine, ci de la Dumnezeu. Daca se lauda Duhul Sfant se intristeaza si se indeparteaza incet-incet de laudaros.
Ce pot sa spun, mai avem si noi probleme cu unii care se dau si nu sunt, dar ne straduim sa pastram ce e bun si sa nu-i incurajam.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 02.06.2010, 00:28:25
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Eu merg pe calea pe care au mers altii inaintea mea. Si cei care au mers pe calea asta nu numai ca s-au mantuit, dar Hristos Insusi, dupa cuvantul Sau, a venit la ei, inca din viata asta, li s-a arata, in Persoana, adica trupesc, fata in fata, a vorbit cu ei.

.... calea mea este BUNA, ADEVARATA, SFANTA, DOVEDITA CA FIIND CORECTA ?

Ce marturie mai mare pot eu sa am despre calea pe care merg...
Cuviosul Paisie Aghioritul, doar un nume de sfant ortodox L-a vazut de mai multe ori in viata pe Hristos.
Si i-a vazut fata in fata. Fecioara Maria a stat cu el de vorba o ora cand i s-a arata, si l-a povatuit pentru niste lucruri de care avea nevoie.
Asa cu Moise si Ilie s-au aratat lui Hristos la fel si Hristos si cei din cer se arata celor de pe pamant.

Noi suntem in mod real legati de cer.

Vad plin netul cu proorociri ortodoxe.
Mai Grigorie Palama, eu cred cam tot ce zici tu pe aici.
Dar nu inteleg de ce simti nevoia sa te lauzi in halul asta.

Pari a repeta lucrurile astea la nesfarsit asa poate, poate le crezi si tu.

Lucrurile pe care le spui sunt adevarate fiule, bucura-te de ele! Dar asa, mai fara mandrie.

Nu-ti este dat sa intelegi ca multi penticostali merg pe aceeasi cale spre cer.
Dar asta nici nu e asa de important. Dumnezeu te cunoaste, stie cat poti intelege si te iubeste asa cum esti.
Vechi 02.06.2010, 00:30:13
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu iti fac, ai curajul sa vii la noi in adunare?
Mai bine merg la o manastire Ortodoxa unde este un Sfant. Cred ca am folos mai mare.
Acela stiu ca face minuni si ca s-a mantuit. Si mai stiu ca Hristos zice sa nu parasim Biserica si sa nu iesim unde zic unii ca este Hristos pentru ca nu va fi Hristos.

Citat:
Apropo, nu exista "vindecatori mari" decat la show-uri. In Biserica sunt oameni cu dar de vindecare care pot vindeca oamenii pe care Dumnezeu doreste sa-i vindece. Noi avem oameni cu daruri dar nu ii ridicam in slavi si nu ne inchinam la ei. Daca au ceva e pentru ca Dumnezeu e mare si da daruri, nu pentru vreun merit de-al lor.
La noi sunt vindecatori mari, dar care vindeca prin puterea lui Dumnezeu.

Esti sigura ca Dumnezeu lucreaza in vindecarile alea? Te-ai intrebat vreodata daca sunt de la Dumnezeu?
Pentru ca si satana face 'vindecari' minunate, pentru a insela.
Hristos zice ca si satana se transforma in Inger de Lumina ca sa insele. Deci de unde ai tu confirmarea ca vindecarile alea sunt 'de la Dumnezeu'?

Draga Doriana, eu cand vorbesc despre darurile astea eu vorbesc in cunostinta unor oameni care chiar le au in mod real - si darul proorocirii, si darul vindecarii, si darul facerii de minuni. Foarte multi sfinti ortodocsi aveau desavarsit toate darurile.

Insa, stiu la fel de bine, ca foarte multi crestini, cand din ortodoxie ajungeau sau la baptisti sau la adventisti sau in alte locuri, se vindecau. Punct. Adica scapau de o boala.

O femeie in varsta baptista, fosta ortodoxa mi-a spus ca in momentul in care s-a botezat la baptisti a simtit in ea o putere mare. Si de atunci nu are o putere in ea extraordinara de a lucra si de a munci.

Morala e urmatoare - esti sigura ca aceste daruri sunt de la Dumnezeu si nu sunt lucrari demonice? Ai ispitit acest lucru?
Pentru ca intotdeauna diavolul isi mascheaza in bine lucrarile sale rele. Exista vrajitoare care practica cica magia alba si care te vindeca. Dar te vindeca cu diavolul.

Acum ce sa zici si tu, nu poti zice ca vindecarea de la tine este de la diavol.
Dar ai tu pentru faptele care se intampla la tine in Biserica marturie de la Dumnezeu?

Cine iti garanteaza tie ca ce se intampla la tine in Biserica este Dumnezeiesc si ca DUmnezeu lucreaza?
Vechi 02.06.2010, 00:31:45
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Morala pentru femeia aia baptista era ca ea era tulburata rau, si parea de departe demonizata, dar sarmana mergea pe calea ei, nestiind ce a facut.
Dar ea se bucura de puterea ei...
Vechi 02.06.2010, 00:35:40
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Mai Grigorie Palama, eu cred cam tot ce zici tu pe aici.
Dar nu inteleg de ce simti nevoia sa te lauzi in halul asta.

Pari a repeta lucrurile astea la nesfarsit asa poate, poate le crezi si tu.

Lucrurile pe care le spui sunt adevarate fiule, bucura-te de ele! Dar asa, mai fara mandrie.

Nu-ti este dat sa intelegi ca multi penticostali merg pe aceeasi cale spre cer.
Dar asta nici nu e asa de important. Dumnezeu te cunoaste, stie cat poti intelege si te iubeste asa cum esti.

Va rataciti nestiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.(Matei, 22,29)

Iubite prieten, nu exista 2 cai catre Hristos.
Hristos spune mai sus ca acela care nu intelege Scriptura se rataceste.
Ortodocsii, Catolicii si Protestantii au fiecare o cale diferita si o intelegere diferita si mai important - o viata si o marturie de viata complet diferita.

Care dintre ei 'stie Scripturile'? Pai cel care le stie face dovada puterii lui Dumnezeu, si acela se mantuieste.
Vechi 02.06.2010, 08:41:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu nu ai nici o garantie ca ei s-au mantuit, numai Dumnezeu stie asta, daca ne luam dupa ortodoxie. Iar daca Hristos a vorbit cu ei inseamna ca a avut ceva sa le spune, degeaba daca nu a vorbit si cu tine personal.

Citat:
Mda, daca eu spun ca Dumnezeu imi vorbeste frecvent si mie si fratilor mei vei zice ca suntem nebuni. Dar daca i-a vorbit unui ortodox se cheama ca e sfant. Ca sa-mi vorbeasca Dumnezeu trebuie sa port sutana, sa-mi las barba si sa ma retag intr-o manastire, altfel ortodocsii nu stampileaza.

Dumnezeu ne vorbeste pentru ca suntem copiii Lui, nu pentru ca suntem sfinti. Nu e normal ca Tatal sa vorbeasca cu copilul sau? Cum Il numiti pe Dumnezeu Tata daca Il considerati mut? E absolut normal ca Dumnezeu sa vorbeasca cu cel credincios.

Citat:
Noi suntem in mod real legati de cer. Voi sunteti asa? Sau cerul vostru nu se deschide pentru voi?
Ce inseamna ca tu esti legat de cer? Si cum dovedesti asta tu personal?Cum se vede asta in viata ta?

Citat:
Oare care sunt proorocii mincinosi, pentru ca noi nu am aparut de nicaieri, noi suntem aici de mult timp.
Hai sa fim realisti, tu esti aici de maxim 40-50-70 de ani. Vei merge inaintea lui Dumnezeu cu faptele tale, nu cu ale sfintilor. Cand Dumnezeu te va intreba ce ai facut cu viata ta nu vei putea sa-i insiri ce au facut altii.

Citat:
Nu te-ai intrebat care sunt prooroci mincinosi care apar la sfarsitul veacurilor?
Ba da, iti dau si vreo duzina de exemple. Proorocii mincinosi sunt aceia care il indeparteaza pe om de Hristos prin invataturile lor.

Citat:
Vad plin netul cu proorociri ortodoxe. Dar protestante sunt zero. Oare de ce, cand la voi ploua cu prooroci? Poti sa-mi dai un clip in care voi proorociti? .
Asta nu stiam. Da-mi si mie ceva link-uri cu trei proorocii care s-au implinit, ca sa verific. Sau un clip cu prooroci ortodocsi. In ce ma priveste, nu am cautat si nu stiu daca i-a dat cuiva prin cap sa filmeze proorocii...cu ce scop ar face-o?
Vechi 02.06.2010, 08:53:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Mai bine merg la o manastire Ortodoxa unde este un Sfant. Cred ca am folos mai mare.
Bun, atunci nu mai vorbi de penticostali ca un cunoscator, ca tot ce stii stii din auzite de la altii care au vrut si ei sa mai scoata o barfa ca sa iasa in evidenta.

Citat:
Esti sigura ca Dumnezeu lucreaza in vindecarile alea? Te-ai intrebat vreodata daca sunt de la Dumnezeu?
Bineinteles. Nu imi trebuie vindecarile lui satan. Prefer sa raman bolnava, pentru ca satan cand te vindeca iti cere si sufletul.

Citat:
Deci de unde ai tu confirmarea ca vindecarile alea sunt 'de la Dumnezeu'?
Simplu: daca Il rogi pe Dumnezeu sa te vindece, crezi ca te va vindeca satan? Satan vindeca atunci cand o iei pe scurtatura, fara pocainta si smerenie te duci la bioenergeticieni sau la nu stiu ce obiecte magice sa te vindece.

Citat:
Morala e urmatoare - esti sigura ca aceste daruri sunt de la Dumnezeu si nu sunt lucrari demonice? Ai ispitit acest lucru?
Acum ce sa zici si tu, nu poti zice ca vindecarea de la tine este de la diavol.
Acum, ce sa zici si tu, doar n-o sa spui ca este de la Dumnezeu... Toata teologia ta s-ar darama.
Dar , pentru ca m-ai intrebat, iti voi spune ca stiu sa deosebesc o lucrare dumnezeiasca de una demonica, mai ales ca am vazut de toate, nu le stiu numai din auzite . Cand traiesti printre oameni cu daruri esti nevoit sa inveti sa deosebesti adevaratul de fals, ca sa nu fii inselat.

Citat:
Dar ai tu pentru faptele care se intampla la tine in Biserica marturie de la Dumnezeu?
Cine iti garanteaza tie ca ce se intampla la tine in Biserica este Dumnezeiesc si ca DUmnezeu lucreaza?
Da, am marturie. Dumnezeu imi garanteaza . Dumnezeu, Tatal nostru care nu ne-a lasat orfani si ne-a trimis Duhul Sfant sa ne calauzeasca in tot adevarul. Si pentru ca El garanteaza eu pot sta cu incredere in fata oricui care spune ca nu e de la Dumnezeu ceea ce am.

P.S. Eu nu stiu de unde ai luat intamplarea cu baptista, dar pot sa-ti dau o gramada de exemple in care oamenii s-au vindecat cu adevarat, fara ce spui tu acolo, viata lor a devenit mai buna, si, ceea ce este mai important, relatia lor cu Dumnezeu a devanit mai stransa din recunostinta pentru vindecarea primita. Dar daca fariseii i-au spus lui Iisus ca vindeca cu ajutorul dracilor, noua de ce nu ni s-ar spune aceleasi lucru de catre fariseii vremii noastre?

"Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi." Ioan 15:20

Last edited by Doriana; 02.06.2010 at 09:15:17.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10