Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.09.2015, 22:01:41
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

O intrebare: ce fac islamistii cripto-sionisti gen Al-Qaeda sau SIIL (nu inghit mizeria aia mistica de denumire ISIS) cu ateii, care nu cred in vreun zeu, inclusiv sau mai ales in dumneshitul unic al fanaticilor?
Reply With Quote
Vechi 16.09.2015, 22:13:02
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
O intrebare: ce fac islamistii cripto-sionisti gen Al-Qaeda sau SIIL (nu inghit mizeria aia mistica de denumire ISIS) cu ateii, care nu cred in vreun zeu, inclusiv sau mai ales in dumneshitul unic al fanaticilor?
Nu știu exact, dar e o întrebare bună de pus tuturor hipsterilor mega stângiști care au împânzit în ultimele săptămâni internetul cu mesaje conform cărora oricine nu-i de acord cu primirea tuturor emigranților în Europa e un mini-Hitler.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 16.09.2015, 22:18:59
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu știu exact, dar e o întrebare bună de pus tuturor hipsterilor mega stângiști care au împânzit în ultimele săptămâni internetul cu mesaje conform cărora oricine nu-i de acord cu primirea tuturor emigranților în Europa e un mini-Hitler.
Pai desi nu sunt de acord cu unele chestii la Viktor Orban, omul e un crestin si patriot. De ce sa vedem o mare de cururi in sus pe sosele europene, doar fiindca wahhabitii aud vocea in cap, pardon, le spune evlavia sa se roage dumnezeroului lor sangeros, sociopat, narcisist, unic si inexistent?
Reply With Quote
Vechi 17.09.2015, 10:33:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
Sa speram ca rusii ii vor arunca pe extremistii-islamisti și pe stăpânii lor imperialisti in mare, să zic așa.
Schema logica: Regimul lui Assad sprijinea crestinii, sau cel putin ii privea ca pe cetateni, nu tinte de ucis. Satanele Unite lovesc in regimul lui Assad, doar fiindca asa cer stereotipiile mentale ale lui Netanyahu (au politicenii americani si israelieni niste obsesii cu "Iranul ayatollahilor si Siria dinastiei Al-Assad sunt dracu' pentru noi"). Concluzie: cine tine cu o stare de lucrruri care favirizeaza pacea intre culturi, civilizatii, religii, in ultima instanta intre oameni, si nu cu isteriile de la Bruxelles, Washinngton si Tel Aviv, va dori, mai ales daca ecrestin pe bune, ortodox sau nu, victoria lui Assad si a Rusiei. Q. E. D.
De unde si pana unde sprijinea crestinii?
Eu din ce am citit din articolul de pe pagina anterioara, chiar dimpotriva.
Din pacate, pentru cine e obisnuit sa gandeasca cu stereotipurile de alb/negru, situatia asta nu o sa se incadreze in schema asta.
Peste tot este gri, difera doar nuantele.
Vechi 17.09.2015, 10:35:37
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De unde si pana unde sprijinea crestinii?
Eu din ce am citit din articolul de pe pagina anterioara, chiar dimpotriva.
Priveste in profunzime. Articolele sunt, de obicei, in situatii politice ca acestea, comandate. Crestinii erau priviti ca si cetateni (oricum, nu mai rau decat cetatenii crestini sau musulmani in Israel ). Daca ar fi fost persecutati, atunci nu ar fi avut, de pilda, voie sa iasa din tara. Cum crezi ca au fost semnate acordurile de reunire intre ortodoxia bizantina si cea precalcedoniana, de pilda, la Chambessy?!

Last edited by Grand Moff Hadrianus; 17.09.2015 at 10:56:36.
Reply With Quote
Vechi 17.09.2015, 12:22:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

interesant acest articol:

http://www.evz.ro/manastire-romaneas...musulmani.html
Vechi 17.09.2015, 12:44:55
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Daca mai aud vreun prost-dar-arivist mieunand pervers "crestinii si islamistii au acelasi Dumnezeu", cred ca o sa borasc.

Last edited by Grand Moff Hadrianus; 17.09.2015 at 13:46:00.
Reply With Quote
Vechi 17.09.2015, 21:03:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai au acelasi Dumnezeu. Poate nu se roaga aceluiasi Dumnezeu dar Dumnezeu e acelasi pentru toti fie ei crestini, musulmani sau atei. :)
Reply With Quote
Vechi 18.09.2015, 07:56:06
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai au acelasi Dumnezeu. Poate nu se roaga aceluiasi Dumnezeu dar Dumnezeu e acelasi pentru toti fie ei crestini, musulmani sau atei. :)
Pai la asta ma refer. Nu la faptul monoteismului ca Adevăr, ci la pretenția unor ecumuisti ca ne închinăm la Același Dumnezeu și Stăpân.
Reply With Quote
Vechi 18.09.2015, 15:27:05
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

http://moshemordechai.eu/de-la-cota-...i-a-lu-nea-ue/

Ultimele trei randuri din textul citat fac toti banii: "Ca un post scriptum, ar mai fi de notat ceva extrem de interesant. Grija cu care miile de refugiați ocolesc, în drumul lor, Bosnia Herțegovina și Albania, adică exact țările în care religia musulmană e dominantă."
Reply With Quote
Răspunde