![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare: ce fac islamistii cripto-sionisti gen Al-Qaeda sau SIIL (nu inghit mizeria aia mistica de denumire ISIS) cu ateii, care nu cred in vreun zeu, inclusiv sau mai ales in dumneshitul unic al fanaticilor?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu exact, dar e o întrebare bună de pus tuturor hipsterilor mega stângiști care au împânzit în ultimele săptămâni internetul cu mesaje conform cărora oricine nu-i de acord cu primirea tuturor emigranților în Europa e un mini-Hitler.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pai desi nu sunt de acord cu unele chestii la Viktor Orban, omul e un crestin si patriot. De ce sa vedem o mare de cururi in sus pe sosele europene, doar fiindca wahhabitii aud vocea in cap, pardon, le spune evlavia sa se roage dumnezeroului lor sangeros, sociopat, narcisist, unic si inexistent?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu din ce am citit din articolul de pe pagina anterioara, chiar dimpotriva. Din pacate, pentru cine e obisnuit sa gandeasca cu stereotipurile de alb/negru, situatia asta nu o sa se incadreze in schema asta. Peste tot este gri, difera doar nuantele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by Grand Moff Hadrianus; 17.09.2015 at 10:56:36. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 17.09.2015 at 13:46:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai au acelasi Dumnezeu. Poate nu se roaga aceluiasi Dumnezeu dar Dumnezeu e acelasi pentru toti fie ei crestini, musulmani sau atei. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai la asta ma refer. Nu la faptul monoteismului ca Adevăr, ci la pretenția unor ecumuisti ca ne închinăm la Același Dumnezeu și Stăpân.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://moshemordechai.eu/de-la-cota-...i-a-lu-nea-ue/
Ultimele trei randuri din textul citat fac toti banii: "Ca un post scriptum, ar mai fi de notat ceva extrem de interesant. Grija cu care miile de refugiați ocolesc, în drumul lor, Bosnia Herțegovina și Albania, adică exact țările în care religia musulmană e dominantă." |
|