![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Să înțeleg că ce se întâmplă în țară e irelevant pentru un creștin mirean pentru că e treabă lumească, deci efemeră.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este irelevant,crestinul nu este un individ antisocial.Este vorba,in esenta,despre despatimire si aprecierea corecta a importantei lucrurilor(Matei 22,15-22),fie si din perspectiva repetabilitatii istorice.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.07.2012 at 20:35:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-cati tin cont ca 90 % din parlamentari sunt masoni ? -cati tin cont ca Guvernele masonice post comuniste au fost conduse de prim-ministrii masoni: http://www.youtube.com/watch?v=SCK1M...layer_embedded -Dialog cu dr. Florin Matrescu, autorul cartii “Holocaustul Rosu” http://carteromaneasca.wordpress.com...ocaustul-rosu/ "- ..Se alimenteaza deja discret iluzia ca numai intrând în masonerie poti sa ai parte de afaceri manoase, de cariera stralucita, numai asa poti sa ai acces la functii în stat, chiar la recunoasterea valorii artistice a operei… - În parte, este valabil. Pare de necrezut, dar eu, care sunt un om foarte obisnuit, am primit invitatia sa fac parte din loja Paneuropa, în care se afla Otto de Habsburg, ultimul urmas al dinastiei. Am refuzat si am fost admonestat într-o situatie îngrozitoare de un mason din New York. Cum de mi-am permis sa refuz?! Mi-a cerut chiar si scrisoarea înapoi. I-am restituit-o. Am refuzat de patru ori sa fac informari pentru Securitate pentru a putea pleca în strainatate, tot asa am refuzat si intrarea în masonerie. Fiindca o consider la fel de pernicioasa. Daca noi, românii, dorim sa ne însusim democratia, sa construim un stat democratic, o facem în speranta sa ne putem exprima opiniile, sa nu mai vedem monstruozitatile de nedreptate sociala de astazi, sa avem un nivel de trai comparabil cu al statelor occidentale. Dar pentru asta nu trebuie platit tributul de a trece de la calitatea de membru de partid comunist la membru de loja. Fiindca asta echivaleaza cu tradarea sistemului nostru de educatie, a credintei noastre în Dumnezeu. Ar însemna sa subordonam interesele prin loja care îsi zice nationala unor loji internationale. Nu pot ca intelectual sa accept formularea masonica a laboratoarelor de idei. Întrunirile din loji se numesc “laboratoare de idei”. Sorin Rosca Stanescu îsi pune ca motto la editorial “Unele idei, înainte de a deveni evenimente, sunt pregatite în laboratoare”. Un cuvânt care nu e ales întâmplator. Si-atunci te-ntrebi ce rost mai au partidele? Din moment ce, parasind Parlamentul, Guvernul, Biserica, Tribunalul, Banca Nationala, ne întâlnim în loja, unde se iau realele hotarâri? Daca optam pentru o societate democratica deschisa, cu egalitate, fraternitate, cu libertate, atunci de ce va ascundeti, domnule? De ce va faceti adunarile în locuri inaccesibile publicului? De ce nu se iau notite, în afara de protocoalele încheieate, pe care nu le vede nimeni?" |
|
||||
|
||||
![]()
Să știi că Băsescu nu e mason. Ba chiar a fost în conflict cu ei
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca asta este politica lui Dumnezeu cu care ii este recomandat crestinului sa se indeletniceasca, nu ?
Da, da ...
|
||||
|
||||
![]()
Atâta timp cât trăiești în societate e de datoria ta și a fiecăruia să se îngrijească în parte de binele ei pentru a asigura bunăstarea și progresul moral, spiritual etc. ale colectivității. Cui nu-i convine n-are decât să se ducă în munți, în chilii sau unde vede cu ochii, dar să nu se plângă apoi că e condus de masoni, că se fură, că politicienii sunt cei care promovează spiritul ecumenist pregătind venirea antihristului din moment ce omul de rând nu se deranjează nici măcar cu un vot, indiferent care e acela pentru că politicul nu are nimic în comun cu credința. Poate că nu are, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăiești rupt de realitate și să închizi ochii față de ce se întâmplă în jurul tău. Când te vei izola într-o mănăstire, atunci nu are decât să te preocupe numai rugăciunea.
Last edited by Kronos; 05.07.2012 at 21:07:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Atat de bine ne-am ingrijit , doar dupa mintea noastra , incat am distrus tot , sau aproape tot lasat spre administrarea noastra pe acest pamant ! Care este binele de care vorbesti , sau in numele cui propovaduiesti acest "bine " ? Ce este bine si ce este rau , iar daca cunoastem acest "bine " , de ce a ajuns lumea asta in halul asta , d-nule "administrator-filozof" ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cine face politica sa faca politica.Iar cine cauta Imparatia cerurilor sa isi vada de drum.
Toate trebuie facute cu daruire. Nici Basescu nici Ponta nu ne fac viata ,nici mai buna nici mai rea. Ci tot binele vine de la Dumnezeu,si tot raul vine de la indepartarea noastra de El. A face politica nu e un pacat. Doar a crede ca politica influenteaza in prea mare masura viata a uita de Dumnezeu,acesta e pacat. Este precum Israel,care fiind scos din robie in pustiu,si vazand minunile lui Dumnezeu ca nimeni altcineva,a cazut in idolatrie lumeasca la primele semne ale greutatilor aparute , regretandu-l pe Faraon care ii asuprise, in detrimentul Dumnezeului cel Atotputernic |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|