![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceia cu atat mai mult trebuie sa cinstesti pe ceea ce a fost atat de demna incat sa salasuiasca in ea Iisus Hristos! Pai daca vrei un pahar de apa spre exemplu cum te-ai adresa mamei lui? Da-mi tu apa, sau nici nu ai baga-o in seama? Sau nici macar nu i-ai multumi? Pai eu stiu ca cei bine crescuti ar zice> Te rog sa... Si te intreb, daca ai un prieten pe care il cinstesti si te iubeste si el pe tine ca si prieten, si daca intri la el in casa si hulesti pe mama lui nu te-ar scate afara??? Si nu ar scuipa numele tau din gura lui? Eu da! Mai ai timp sa-ti revizuiesti atitudinea dar nu mult. No comment!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi o iubim si o cinstim pe Maica Domnului nostru asa cum se cuvine sa le cintim si pe mamele noastre. Diferenta consta in faptul ca mama mea nu ajunge nici la degetul cel mic al Maicii Domnului din punct de vedere duhovnicesc. Punct! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai stie de aceia incearca sa-ti deschida ochii!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aaa, și desigur cezarilor, din care cauză au și existat martiri ce au refuzat să facă acest act păgân. Dar se pare că urmașii acelor martiri, au cam uitat... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|