![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci iarasi nu am putut citi ce a scris @vsovi dar evident sunt iarasi fabulatii... El habar n-are ce inseamna o zi si o noapte pe pamant. Depinde din ce perspectiva privim timpul. Pe Terra o "zi" are 23 h 56 min. 4' si 9" din cate stiu. E o miscarie de rotatie a planetei practic. Evident ca pe Jupiter e alta miscare de rotatie,pe Marte e alta,si tot asa. De aceea si "zilele" din Facerea nu trebuiesc interpretate ad literam,ca nu se refera la 6 x miscarea de rotatie a planetei Pamant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare ce anume nu vă lasă pe voi să citiți, neputința sau voința? Dar nu e vina voastră că văd că sunteți victimile vrednice și savante ale savanților explicaționiști... însă nenorocirea este că toți ați început să interpretați scriptura răstălmăcind-o ca să se potrivească cu explicațiile lor căci ați învățat de la ei să furați explicații și acum sunt și ale voastre: că cică pământul e glob, glob între planete, că se învârte într-un sistem solar, aflat în alte sisteme solare și galaxii tot mai mari, ca un fel de muscă între giganți tot mai giganți, așa ca un fel de păduche între dinozaurii rex... și ziceți că așa trebuie interpretat, nu ad literem, ci așa ca voi că cică creația închipuită așa de voi este Adevărul și iată că așa este scris în scripturi ca un fel de dovadă a smereniei... că cică Dumnezeu din smerenie l-a făcut pe om un fel de furnică ce umblă ca o căpiată pe păduchele globular pământ aflat pe undeva pe brontozaurii galactici tot mai uriași. V-am zis că nu e vina voastră ci a celor ce au lepădat credința și apoi s-au ascuns sub haină de biserică și s-au bizuit pe interpretări fanteziste ale scripturii, că cică iată așa este scris cum susțin științificii... Dragul meu, anul are 366 de zile fix, iar anotimpurile nu sunt bătute în cuie ca Domnul Iisus Hristos pe sfânta Cruce, sfântă din pricina Lui, și bătut acolo din pricina păcatelor omului, ci trebuia să se schimbe mereu la față însă omul a dorit să-l bată în cuie și pe el și iată acum suferă și anul și Domnul din pricina durerilor lui, căci sfinții nu mai sunt serbați la zilele lor de praznic iar anul are acum anotimpurile neschimbabile de parcă ar fi infailibilă vremea anului... Au strâmbat anul și l-au pironit și acum se învârt mințile voastre după ei ca să le dați lor dreptate... dar adevărul se vede clar: linia orizontului e dreaptă, deci nu există curbură, că dacă n-ar fi rond în adânc și plat denivelat pământul la suprafață atunci linia orizontului s-ar vedea curbată la capete, și dacă ar fi glob pământul atunci orice lac sau apă ar sta un pic bombată exact la mijloc după cum ar trebui să fie liniile de cîmp de forță gravitațională... dar apa e perfect plană. Nu-i mai credeți măi pe științifici căci sunt păcălici la fel ca marii „duhovnici” ai gLumii, ci faceți-vă poftă și dorință ca să citiți de la Dumnezeu, că o să rămâneți proști și o să vă râdă mai târziu toată gLumea că o să zică: „voi ați avut comoara în mijlocul vostru și nici măcar nu ați fost curioși ca să citiți din ea?!!” Oare cine poate să refacă calendarul? Și cine să-l reașeze așa cum era odată? În mod normal ar trebui să avem 6 luni cu 30 de zile și 6 luni cu 31 de zile, adică 30x60=180 de zile și 31x60=186, iar totalul 366 de zile. Se începe cu ianuarie cu 30 de zile și se sfârșește cu decembrie de 31 de zile și se intercalează, februarie are 31 de zile. Iar azi suntem în 17 ianuarie 2012. Deci simplu și corect, dacă tot vobim de an. Iar Crăciunul și Paștele vor fi atunci când au fost ele rânduite, Crăciunul pe 25 decembrie, iar Paștele pe 14 aprilie. Și astfel anul nu va mai fi funcție de vreme, anotimpurile nu vor mai fi fixate de om în an ci le va oferi Soarele, Luna și Stelele ceea ce este scris ca lucrare a lor, adică vor da atunci când vor ele și nu când le așteaptă omul ca să fie vremile după calendar. E doar o părere... iar cei ce sunt în măsură ar trebui să se smerească, pocăiască și să facă dreptate... Domnului și nu omului... să se facă dreptate! Știu că nu se va face nimic bun de la om, așa că nu aștept absolut nimic, nicimăcar să citească cineva din curiozitate că din smerenie și pocăință nici nu poate fi vorba. Last edited by vsovivi; 30.01.2012 at 16:58:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Esti pe dinafara complet,scuteste-ne. Azi suntem in 30 ianuarie,nu in 17
![]() ![]() By the way,iar deschizi si aici subiectul cum ca pamantul este plat? Doamne,se vede clar in poze ca e rotund si tu ne faci chiori pe toti! Ia-ti omule ochelari! Si vezi ca baietii nostri de la ARCA au lansat un balon in nu stiu care strat al atmosferei,vezi de acolo poze. Ne-ai sufocat cu ineptiile tale pucioase! |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ar trebui explicat omului ca pamintul nu este suficeint de mic incit sa se observe curbura cu ochiul liber ,
insa odata ridicat in avion sau racheta curbura se observa din ce in ce mai bine pina cind se vede de jur imprejur cu continentele asezate exact ca in globil pamintsc de la laboratirul de greografie . numai ca in acele vremuri vechi oamnilor nu le era necesara aceasta cunoastere si asa incit nu avea rost sa li se desanuie ceea ce le-ar fi fost intredibil. trebuia ceva credibil restul de cunoastere este ascunsa in indemnul biblic "cercetati toate lucrurile si pastrati ceea ce este bun." fie ca ele se refera la lucruri exterioare sau interioare gnozei religioase. insa cu atit mai mult la cele spirituale care ne sint priorotare. |
|
||||
|
||||
![]()
. . . Poate ar trebui sa explicati celor de aici , cine sunteti , si care este adevarata dvs. misiune "crestina " !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneata nu știi ce este stilismul, și nici lupii îmbrăcați în piei de oi ascunși în sânul bisericii care acuză de stilism și sectarism pe toată gLumea crezând ei că astfel apără ortodoxia nu știu, defapt ei vor să se scape de muncă și de cruce și au interese prozelite pentru mulgerea fraierilor și de aia se ascund în fiara avocățească și rea care cred ei c-o să-i apere la nesfârșit pe sfințișorii care iată au preluat moda lumii, luxul păcătuirii și îmbuibării ascunse, și au dus-o pe cele mai înalte culmi ale fățărniciei și slavei deșarte... deci se invocă dar nu știu ei ce este greșit și nici nu se explică, pentru că nu e cine afară de Domnul.
Deci dacă nu știi ce este stilismul ce sens are să întrebi ispititor..? Tu nu știi că zilele au fost date înainte cu 13 zile, ca și socoteală, și i-au spus îndreptare de calendar și când colo a fost darea ceasurilor înainte? Nu e greșală canonică însă prin manevra asta sfinții nu se serbează la zilele lor, la datele lor în corelare cu Duminicile și cu săptămânile propriuzise. Și e prostie să o ținem la nesfârșit cu ceasurile mutate cu 13 zile înainte. Lupii stiliști nu prin aia greșesc că țin sărbătorile ca rușii sau ca grecii, că țin ei datele pe vechi... ci că ei cred că mutarea ceasurilor e greșală canonică și au desfințat botezul și tainele de pe nou susținând ei de la sine putere că sunt stricate și că trebuie rebotezare sau refacerea tainelor de parcă n-ar fi valide decât ale lor, adică ei cred ca nebunii (îi rog să mă ierte) că cică Domnul n-a mai lucrat în BOR de când s-a trecut pe nou și că cică ne-ar fi părăsit Dumnezeu și că a lucrat Domnul numai prin ei, prin stiliștii care au revenit pe vechi fără să treacă în biserica rusă sau greacă. Deci greșala lor e minciuna și răutatea și nu calendarul sau că țin ei ca pe vechi, iar că Domnul a lucrat prin BOR chiar în perioada comunistă când mulți din BOR deveniseră obedienți puterii comuniste și slujeau în ascuns satanei, deci că nu ne-a părăsit Dumnezeu, exemplul cel mai elocvent, sunt chiar sfinții Pucioși de la Noul Ierusalim care mărturisesc pe Cuvântul cel Veșnic Sfânt încă din 1955 cum Domnul e cu ei și prin ei și cu noi cei care am fi rămas. Eu am scris acolo cum mi se părea mie o posibilă formă de îndreptare a anului la 366 de zile fix, și astfel se revine la Adevăr, însă mai simplu, se poate păstra șirul zilelor, și lunile așa cum sunt ele la anul bisect și doar se dau ceasurile cu 13 zile îndărăt, așa cum a fost și cum este. Pare o nenorocire pentru unii și o lipsă de rânduială... ca anul să aibă pururea 366 de zile, ca orice an bisect, însă e cel mai corect. Deci ce zic eu aici despre revenirea și întreptarera calendarului e doar o părere, o posibilă soluție posibilă, cinstită... dar nu doresc să se facă cum zic eu neapărat ci zic după Domnul, facă-se nu precum eu voiesc și când voiesc eu ci precum este voia Ta să se facă sfinte Părinte că doar după Tine și după voia Ta am zis și eu. Să vedem atunci cine sunt stiliștii superstițioși și ascunși care vor și care nu vor schimbarea, care vor și care nu vor revenirea și îndreptarea sau care vor și care nu vor rămânerea așa cum e... în mod superstițios absurd doar ca să puște caqlendarele după modelul solar și planetar și cosmic absurd, luat de la explicaționiștii necredincioși, model fals născocit de științificii și comercianții gLumii. Eu sunt pentru serbarea zilei de 7 ianuarie în data de 20 ianuarie, și așa a fost... în 2012, așa am serbat, și asta nu pentru că sunt stilist ci pentru că doresc să fiu în Adevăr și așa să mă rog și să mă închin slăvind sfânta Treime împreună cu toți sfinții. Ai înțeles? Deci îndreptarea posibilă se poate face de anul ăsta de Paști astfel, dacă or să hotărească maimarii insuflați de Duhul: se socotește că anul va avea 366 de zile totdeauna, adică exact ca orice an bisect, se dau ceasurile înapoi cu 13 zile, și se păstrează în toți anii următori socoteala ca și cum toți anii ar fi bisecți, adică anul să aibă totdeauna 366 de zile, și iată cea mai simplă și dreaptă revenire, la Adevăr pentru slava lui Dumnezeu. Amin. Last edited by vsovivi; 31.01.2012 at 11:59:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Adică, de fapt, azi 2 februarie 2012 nu este Întâmpinarea Domnului, căci suntem în data corectă de 20 ianuarie 2012 și Biserica din cer și pe pământ serbează pe sf. Eftimie cel Mare.
Oamenii lumești au legat calendarul de născocelile lor, de modelele lor solare, planetare, galactice și cosmice absurde, false, și au făcut să le iasă lor la socoteală mișcările așa cum le pricepeau ei cu explicațiile lor ridicole... dar ele nu sunt așa cum susțin ei ci creștinii cred și așa e bine să creadă că toate sunt așa cum este scris la scriptură... fără tăgadă. Nu fiți zăbavnici la inimă... Și cine a mai văzut calendar cu date modificabile?.. cum ar fi ziua de 28 și 29 februarie aleasă ca să puște timpii pentru potrivelile lor, căci speculanții au cusut cu ață albă toate teoriile ca să le puște lor explicațiile și să devină tot mai credibili în rătăcirile lor. Așa că eu doream să se revină cu calendarul și să se îndrepte acesta care este și cel care a fost pentru un calendar veșnic Adevărat, cu anul de 366 de zile, exact așa cum este calendarul BOR anul ăsta dar date ceasurile îndărăt cu 13 zile, și întotdeauna anul să aibă 366 de zile și februarie 29 de zile, Paștele pe 14 aprilie iar Crăciunul pe 25 decembrie și Începutul anului pe 1 septembrie. Și lăsați astronomii absurzi și lumea să meargă după cum vrea ea... dar după Dumnezeu cred și sper că este așa cum cer și doresc eu că așa am citit și auzit de la Dumnezeu. Deci cer tuturor creștinilor și maimarilor din BOR să revină și să îndrepte calendarul ca să fie așa cum vrea Dumnezeu. Adică azi (20 ianuarie) să-l serbăm pe sf. Eftimie cel Mare și nu Întâmpinarea Domnului de pe 2 februarie care v-a fi abea peste 13 zile, iar anul bisericesc să aibă pururea 366 de zile, exact ca în acest an bisect și să se serbeze an de an sfinții din 29 februarie. V-a rugat Domnul și i-ați face un mare bine... dar dacă nu credeți și nu vreți atunci tot dejabba. Last edited by vsovivi; 02.02.2012 at 09:38:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce? Să ai dreptate prin acuzări false? Miram-aș că ți-ar da vre-un om cu scaun la cap dreptate... dar tu poți să tot încerci până te plictisești... autopăcălește-te până ți se va lipi singură de cap eticheta de păcălici. Ți se pare că am hulit sau de ce te-ai înfricoșat și ai început să-mi tragi palme? Ori te crezi sf. Nicolae ori ești sluga lui Caiafa... defapt ești doar un mincinos speriat de bombe care slujești gLumea ca să-i faci ei pe plac crezând că-i aperi tu pe mai mari și pe însăși Biserica, încât nici mai mult nici mai puțin ai început să faci trimiteri dând lecții și indicații obligator de urmat că altfel e bai, musai trebuie să vezi tu cum întâmpin pe Domnul. Sau poate doar de frică cauți să te excluzi din problemă. Ți-am zis, Întâmpinarea este mai încolo, acum este sf. Euftimie cel Mare dar voi contestați Adevărul și dacă v-am rugat frumos atunci brusc vă apucă chemarea aia a voastră „hai la lupta cea mare” sau „hai să ridicăm zidurile Ierihonului”... „Cine v-a arătat vouă să fugiți de răul care vine?.. puilor de pui de sfințișori ieșiți din păcat pentru slavă deșartă... CINE?” Așa că faceți roade vrednice de pocăință și atunci veți pricepe și voi de la Cine scriu, fie beat fie treaz... Deci pocăiți-vă și umiliți-vă voi și nu alții ca să se apropie Împărăția Cerurilor... Și stimate Dragoș, dacă nu citești ce scriu, și nu pricepi, atunci pentru ce te asmuți și întărâți și te mânii pentru tine? Mânie-te pentru Domnul și nu pentru fariseii de lux ascunși sub piei de oi... și nu vei greși... însă voi vă mâniați pentru poftele și plăcerile gLumii care fățarnică fiind acuză de fățărnicie ca să fie și altul ca ea, deci vă dă grija ca să vă mândriți. Sper că nu te superi și sper că ai citit cumsecade și cu bunăcredință ce am scris... iar dacă ai poftă să minți și să jignești fiindcă nu vrei sau nu crezi... atunci te rog abține-te de la jmecherii că așa se cuvine să-l Întâmpinăm pe Domnul atunci când vine... adică în 15 februarie 2012, căci atunci e sărbătoarea, că vă place că nu vă place... eu caut să-mi placă, adică să fie toți anii cu 366 de zile ca anul ăsta bisect cu sfinții la locul lor adică cu ceasurile date înapoi cu 13 zile. Așa a rugat Domnul pe maimari ca să îndrepte strâmbăciunea... făcută după născocelile științificilor absurzi ai gLumii care au lepădat scripturile păcălind pe creștinii curați ca să se desfrâneze. Last edited by vsovivi; 02.02.2012 at 13:23:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|