![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar ca la mine nu s-a 'autovindecat' nimeni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In afara de istorisirile din Biblie nu ai nimic. Si tu crezi intr-o serie de scrieri a caror origine, vechime si autenticitate nu poate fi dovedita prin nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi place ca zici "si tu", adica te implica si pe tine, deci recunosti. Apoi zici scrieri, ceea ce reprezinta o dovada in sine, nu? doar exista! dar evolutionismul nu are nici scrieri, nici dovezi. Este tot o credinta in lucruri pe care e imposibil sa le demontreze cineva, nici nu a avut martori. Apoi o sa zici ca marturiile nu sunt dovezi. Bine. Atunci spune-mi cand ai vazut tu ultima oara un cercetator facand teste pe fosile? sau demonstrand ca din neviu poate aparea viata? sau demostrand originea universului? tu nu crezi in ceea ce spun altii fara sa-ti arate, fara sa vezi dovezi reale? de obicei e un singur cercetator care face niste teste sau ce face el, apoi publica o catre, si cati crezi ca au acces la experimentul lui? poate cativa, si apoi restul lumii trebuie sa creada marturia lor pe cuvant, ca de...nu e o religie si deci e adevarat. dar asta nu e stiinta! stiinta nu inseamna presupuneri si imaginatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in wikipedia e data o definitie ambigua in care nici nu spune cum se face de fapt evaluarea. si mai si zice "Peer review methods are employed to ... provide credibility." Citat:
Dar tot ocoliti big bangu si neviu=>viu si ce am mai spus. Dumitru vad ca nu vrei sa vb cu mine, bine, dar d c imi citezi posturile si ma contrazici daca nu vrei sa discuti? Si eu am mai mult decat Biblia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si tu consideri asta o dovada? Evolutionismul nu are scrieri? Poti ajunge la o astfel de afirmatie doar daca porti ochelari de cal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar tu ce consideri dovezi? hai sa o luam asa de la inceput... cu big bang. Last edited by Anytza; 10.05.2010 at 13:19:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|