![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,exista un lucru care ma motiveaza sa cred in Satana.
Mai exact nu sunt satanista, ci anarhista. Nu cred ca trebuie sa spun in gura mare lucrul care m-a facut sa cred in Satana, pentru ca este un lucru personal. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si in Dumnezeu nu crezi??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faci cum crezi! |
|
||||
|
||||
![]()
Pai e o mare diferenta intre satanism si anarhism. De fapt, daca faci parte dintr-o organizatie sau secta de anarhisti, nu te poti numi anarhista. Organizatia presupune o oarecare ierarhie, ori anarhismul este exact opusul.
Un anarhist trebuie sa fie pe cont propriu. Si nu are nicio legatura cu religia de niciun fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista nuante de gri. In afara lui Dumnezeu e intunericul cel mai dinafara, nu curcubeu de arome skittles din care aleg ce-mi place. N-aveti decat sa va socati din partea mea :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi si http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm, foarte interesant. Bogdan. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca exista si nuanta de gri. Se numeste indiferenta. Si cred ca exista la toti. Inclusiv la tine. Si concertul de la AC/DC de aseara a fost foarte tare:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Da? Hmm... interesant. Si eu care credeam ca unul dintre chinurile iadului este mustrarea de constiinta pt pacatele pe care le-ai facut. Ehh... dar ce suferinta ar putea sa-ti provoace astea? Rockul care vajaie-n urechi e marea piatra a lui Sisif:|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|