![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
perfect de acord.....dar mi se pare mai corect sa spui nu decat sa spui da si dupa sa te feresti de acea pers care ti-a cerut ajutorul, pt ca tu ai spus da din grandomanie, din neputinta de a zice nu, etc.....pt ca asta e cam practica din rom
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chestia cu vinzatoarele aici pe mine ma irita cei care te ia de la usa cu un zimbet mare fortat"can I help you" stai ca abia am intrat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma surprinde faptul ca tot mai aveti probleme cu diplomatii romani. Poate ati ramas cu idei preconcepute sau cereti ceva imposibil(sau greu) de eliberat cum ar fi o dovada a sistemului de 1-10 de punctare. De unde sa aibe baietii aceia o asa hirtie, ce-i acolo ministerul Invatamintului? ..si ne mai si enervam facindu-i neserviabili.
Pentru o asa dovada, trebuie sa platesti un notar care sa legalizeze o hirtie pe care apare descris acest sistem de notare Deja de vre-o 10 ani, Romania si-a imbunatatit imaginea trimitind la inaintare oameni educati corespunzator(nu cu facultate de drept terminata la fara-profesor) cu o tinuta demna, foarte amabili si deasemenea tineri. Daca Basescu a facut ceva bun in politica externa a fost ca i-a inlocuit pe toti politrucii care se credeau regi pe la consulate si ambasade. In Franta ce sistem de notare au, cumva de al 1 la 20 de li s-a parut lor ca nota ta este mica, ca banuiesc ca nu primeai tu bursa de studii la Paris daca aveai sub nota 9. ..sau asta nu mai este un criteriu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
salut pe toti membrii forumului cu doamne ajuta.ma pot numara printre romanii norocosi din diaspora care se bucura din plin de biserica ortodoxa,pentru ca in orasul unde stau avem din fericire o parohie ortodoxa,una mica,dar frumoasa cu un preot tinar si foarte inimos care a reusit sa aduca foarte multi romani la biserica si sa ne faca sa nu simtim lipsa bisericii din tara.si asa viata grea din strainatate nu ni se mai pare grea cind duminica poti asculta in liniste sfinta liturghie te poti impartasi cu sfintele taine ,te poti bucura de cele duhovnicesti in liniste.pentru mine faptul ca locuiesc intr-o tara straina nu exista pentru ca ma simt acasa.nu imi lipseste nimic.nu se pune problema de intoarcere in tara pentru ca avind un copil ,trebuie sa ii fac viitorul aici.el alegindu-si un liceu cu profil aeronautic ceea ce acasa nu l-as fi putut sustine cum il pot sustine aici,deci viitorul meu si al familiei mele va fi aici in urmatorii ani.ca mine sunt foarte multi romani care au luat aceasta decizie in privinta copiilor.fiul meu merge si el in sfinta biserica,cinta la strana si de multe ori il ajuta pe parinte in sfintul altar.chiar ii place.noi suntem o familie fericita si am un copil reusit.nu imi pare rau ca am plecat din tara,poate asa si-a dorit domnul ca sa ajungem pe aceste meleaguri si sa continuam drumul inceput.daca el a decis asa eu nu pot zice decit facase voia lui.accept tot ce imi v-a da si oricum am acceptat tot ce mi-a dat pina acum.lumina si pace tuturor in suflete.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu... am reusit insa sa ma autoeduc si sa nu-mi mai exteriorizez iritarea
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hartforh......"diplomatii romani" vin tot din Romania.....aici e vb de educatie, de civilizatie si alte alea.
acum sa nu generalizam, uite, eu la ambasada Rom din Belgia chiar am intalnit un domn consul foarte dragut care vb ft frumos cu toata lumea indiferent de "culoare" la fel si in Anglia, deci treaba incepe sa se miste si cu ai nostri "diplomati" acuuuu....sincer eu am inteles ca in sub e vb despre cum e sa traim in strainatate nu despre romanii din strainatate.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 06:26:08 |
|