Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2009, 23:01:31
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
spargeti o bucata de lemn si acolo ma veti gasi

asta era erezia ... Hristos este inauntrul oamenilor dar nu in lemne si alte lucruri ...
in bucati de lemn sparte s-a gasit SEMUL CRUCII .Am vazut si eu un astfel de lemn la bisrica veche de la man ,NICULA.SI AM MAI AUZIT IN ANII TRECUTI PE ACI PRIN VEST CA UNII TAIND LEMNE AU GASIT SEMNUL CRUCII IN LEMN...ASA CA ..ESTE ADEVARAT .dAR SI IN PIATRA ,EU AM VAZUT SEMNUL CRUCII SCULPTAT NATURAL ,SUS LA LACUL BUCURA IN MUNTII RETEZAT LINGA SALVAMONT.Am mai vazut o piatra lata si dreptunghiulara scoasa din RIUL MARE ,din m.Retezat care are crucea SF.AP.ANDREI GRAVATA IN MOD NATURAL PE EA.aDICA SE ADEVERESTE CEEA CE HRISTOS A SPUS LA FLORII ,ca daca acestia vor tacea ,pietrele vorbesc .Adica si ii zilele de apostazie generalizata pe care le traim pietrele si lemnele vorbesc despre DUMNEZEU!
Reply With Quote
Vechi 15.03.2009, 23:05:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mă faci să zâmbesc Sofia ! Să ne bagăm intr -un borcan și le rezolvăm pe toate ! Adio aditivi, e-uri, radiații , emanații, conspirații . . . . De-o vrea Dumnezeu , acum mor , iar El imi știe clipa morții. De moarte ție frică ? ? ? Ce e moarte Sofia , decât o trecere , un prag. De trecere, de cum trecem pragul să ne fie teamă , nu de moartea biologică de aici.
Și nu uita :Gândul la moarte, e cea mai bună și cu folos filozofie. Gândul la moarte te ține treaz, iar uitarea ei , iți dă cornițe :mândria, slava deșartă, lăcomia și toate cele rele, balastrul zilnic al sufletelor noastre.
Vechi 15.03.2009, 23:21:14
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mă faci să zâmbesc Sofia ! Să ne bagăm intr -un borcan și le rezolvăm pe toate ! Adio aditivi, e-uri, radiații , emanații, conspirații . . . . De-o vrea Dumnezeu , acum mor , iar El imi știe clipa morții. De moarte ție frică ? ? ? Ce e moarte Sofia , decât o trecere , un prag. De trecere, de cum trecem pragul să ne fie teamă , nu de moartea biologică de aici.
MI EFRICA CA SA ZIC ASA DE A FI TELEGHIDATA SA MA LEPAD ,avind asupra mea RIFD.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2009, 23:46:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
MI EFRICA CA SA ZIC ASA DE A FI TELEGHIDATA SA MA LEPAD ,avind asupra mea RIFD.
Teleghidată, teleghiadată, dar măcar să ști când, cum și in ce direcție o iei !
Vechi 16.03.2009, 10:23:58
antoniap
Guest

Implicit

Dar ne vor întreba cei de mai sus: „Dacă Domnul a zis «nu judecați ca să nu fiți judecați», cum îndrăznești să îi judeci?” Dacă rosteam sau scriam papei sau patriarhului: „Eu sunt judecător și vă voi judeca și osândi”, atunci as fi fost călcător al poruncii lui Dumnezeu, aș fi fost vrednic de condamnat, căci nici mie și nici altcuiva nu-i este permis să-și judece aproapele. [COLOR=#ff0000]Dar să spui și sa aperi adevărul, când vezi că sunt nesocotite cuvintele legile, învățăturile, povețele și poruncile lui Dumnezeu, dogmele, Sfintele Canoane și Sfânta Tradiție, nu numai că nu este interzis, ci se și impune să faci aceasta.

Filothei Zervakos

Sursa : Razboi intru cuvant
[/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 16.03.2009, 16:05:18
emanuel2007
Guest

Implicit

problema este ca daca esti teleghidat sa pacatuiesti spre iad te duci ... de aceea nu trebuie acceptate cipurile ...

se poate sa fie adevarata chestia ca Iisus este gasit si in piatra , dar nu asta e problema cu evangheliile apocrife ; acele evanghelii au multe erezii foarte clare , si de aceea sunt eretice si nu au fost scrise de apostoli ci de eretici ...
Reply With Quote
Vechi 17.03.2009, 11:19:24
emanuel2007
Guest

Implicit

chiar si numai prin faptul ca omului i s-a atribuit un numar de identificare si a devenit un suspect fara sa faca nimic , deja este un rau ; apoi faptul ca pentru statul politienesc omul a ajuns numai un numar , asta e si mai rau : ce nu convine dictaturii trebuie eliminat prin mijloacele electronice : cipuri … iar restu vor fi doar telecomandati prin cipuri … deci 666 are simbolu pe care i l-a dat par ilie cleopa : omul stapanit de patimi ; ori prin cipuri tocmai asta se si urmareste : ca fiecare om sa fie controlat in interesul masonilor satanisti , iar interesul lor este sa satanizeze lumea , adica pacatul …
dar cu siguranta ca numarul 666 va fi prezent si fizic pe cipuri prin metoda respectiva de coduri ; spun asta pentru ca e o realitate dorita de masoni ; nici nu se concepe sa nu puna ei 666 in cipuri ; insa , precum s-a spus de atatea ori deja , nu asta e marea problema : daca cipul are sau nu 666 fizic in el ; problema este ca omul va fi controlat prin cipuri sa pacatuiasca ; si asta inseamna iadul … apocalipsa , cand a zis ca vom vedea numarul 666 fizic , a zis numai despre un semn prin care vom recunoaste pe antihrist : nu se poate cumpara sau vinde fara semnul 666 ; si deja 666 este pe toate alimentele , deci deja e implinita partial cuvantul apocalipsei … mai ramane sa ne implanteze cipul in organism si gata : e implinit tot : omul a ajuns jucaria demonilor si masonilor satanisti …
dar e foarte interesanta si explicatia teologica care ati mentionat-o ; vom recunoaste pe antihrist , prin faptul ca el are un numar de om ; cu alte cuvinte apocalipsa vrea sa ne spuna ca atunci cand vom vedea ca omul a primit un numar , inseamna ca e vremea antihristului ( CNP )… deci numai simplul fapt ca oamenii au primit numere deja e clar ca e vremea antihristului ; mai ramane sa ajungem in situatia de a nu putea cumpara sau vinde fara sa avem numere si gata , apocalipsa e la ea acasa , si antihristul servit pe tava …
Reply With Quote
Vechi 17.03.2009, 20:46:38
dulgherul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
chiar si numai prin faptul ca omului i s-a atribuit un numar de identificare si a devenit un suspect fara sa faca nimic , deja este un rau .....( CNP )… deci numai simplul fapt ca oamenii au primit numere deja e clar ca e vremea antihristului ; mai ramane sa ajungem in situatia de a nu putea cumpara sau vinde fara sa avem numere si gata , apocalipsa e la ea acasa , si antihristul servit pe tava …
Da. Dar cîți înțeleg aceste aspecte?
Văd mulți sceptici și pe forum, care au de unde să se informeze. Ce te faci cu milioanele de ignoranți, care se declară creștini ortodocși, și nu înțeleg nici măcar în ce "FILM" trăiesc?!!
Reply With Quote
Vechi 17.03.2009, 22:34:14
emanuel2007
Guest

Implicit

pai daca " ortodocsii " aia traiesc in filme , lasa-i sa traiasca unde vor ei ... Dumnezeu sa ii lumineze ...
Reply With Quote
Vechi 18.03.2009, 17:57:21
emanuel2007
Guest

Implicit

zic astia ca cand o sa isi implanteze desteptii cipuri in creiere o sa invete limba franceza in doua minute ... si cand o sa ia vre-un virus prin intermediul cipului de la retea sau de la ce o mai si ala conectat o sa isi prajeasca creieru si o sa ramana fara el , ; ma intreb ce o sa isi puna in locu creierului : vre-un super-computer poate ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44