![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca de Paste au venit la manastire si niste prieteni de ai nostri din diaspora...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tara mea este Balada lui Ciprian Porumbescu ,Crucea de la raspantie de drum ,macii din lanul de grau ,izvorul ...[COLOR=purple]NOI[/COLOR]..
Aceasta este Tara mea ! [COLOR=purple]Dumnezeu[/COLOR] [COLOR=purple]sa[/COLOR] [COLOR=purple]ne[/COLOR] [COLOR=purple]ocroteasca[/COLOR] ! http://www.youtube.com/watch?v=jgFq6...eature=related
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne iubim tara si sa o slavim asa cum este ea : frumoasa si pura
. |
|
|||
|
|||
![]()
"Tzara Mea" este sau ar trebui sa fie... inima din sufletul lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tara noastra e in rai. Frumos gand, Ovidiule!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, sensei. Cand vom iubi tara noastra si o vom vedea ca e frumoasa si pura, atunci vom face o gradina din ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
daaa, asa se vede de la Cota 2000
|
|
|||
|
|||
![]()
"Adica nu pe pamant", in cazul in care nu ai inteles ce am vrut sa spun.
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, eu faceam mai mult referire la acest citat ca asa se vede poate acolo sus la 2000, ca in privinta a ceea ce se vede de jos... mai bine ne abtinem
|
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, depinde si pe unde ne miscam. Am fost intr-o parohie la tara si mi-a s-a parut ca sunt dicolo de lumea asta. Oamenii se comportau altfel, vorbeau altfel, ... si cu toate astea nu erau din lumea de dincolo, dar o exprimau.
Asa ca nu totul este pierdut. Mai ai ce sa vezi in lumea asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|