![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De-as spune ca ma crucesc, poate s-o supara...
Asa ca mai bine nu spun. (frumos cuvant a scris sora noastra! multumiri, bravos, multumiri...) |
|
|||
|
|||
![]()
conule.... esentialul e rautatea si razboiul cel dintre noi (care din pacate nu piere cu una cu doua) degeaba fluturam cuvinte marete!! faptele, nu laptele raman
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() oricum, apreciez sincer apelativul de sora ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca te-o pacalit si pe tine...
Nu vezi ca o batut iar campii cu o oaresice gratie de data asta, drept, dar care aduce mai degraba a copy/paste decat gandire proprie, iar de raspuns la intrebare, ioc?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar asta nu e, oare, un progres?... Facem noi-ceilalti altceva, cumva?.... Last edited by cezar_ioan; 20.01.2013 at 22:31:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbele fără fapte rămân vorbe goale (cam cee ce facem noi).
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare isi cunoaste faptele, mai intai, prin harul Domnului in constiinta (har de pocainta, basca harul lucrator al nadejdii....:)).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() legatura directa e ..."Și de aceea Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă în minciuni, ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea" (II Tesal. 2,11-12) si care are radacina in necredinta noastra!! in suflet, in inima....e pa... suntem "imprastiati", ravasiti, nauciti si prin "jucariile" astea, ne gandim ca gasim "o rezolvare" de a impaca sufletul cu "strictul necesar" din bunurile materiale.... dar de fapt, noi nu mai credem ![]() tot incerc sa nu mai intru pe forum, da' nu reusesc deloc.... in ultimele saptamani mi-am invinetit fata la cate palme mi-am dat citind postarile lui Alin!! :D nu stiu daca face pe nebunu' sau chiar crede ce zice cu "no problem"!!! cauta scanteia si va apare si legatura! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu, singura "bataie de campi" cu sau fara gratie e clipul cu chip-in/ul lui Obama! am vrut sa vad ce se-ntampla si pe la case mai mari, am citit comentariile, am vazut ca vorbea de economia la pamant, pentru ca de aici s-au stors intotdeauna picaturile de sange: din santajul economic al omului!! oricum, daca intri si acum pe clipul "everybody has to chip-in" vei vedea comenturi actualizate in acelasi sens... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|