![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot suntem suparati pe politicieni, poate e bine sa ne amintim cine ne-a condus in acesti ani. Cum ne-au condus? Aici apreciaza fiecare.
Ce-i de facut? Greu de spus. Va rog sa ma scuzati ca v-am sufocat cu atatea postari. In decembrie, cand imi amintesc ce s-a intamplat, imi sangereaza sufletul. Ma plec in fata celor care, la Timisoara, au avut curajul sa spuna STOP raului. Le multumesc lor si tuturor oamenilor care, uitand de frica, periclitandu-si viata, au avut curajul sa iasa in strada: la Timisoara, la Bucuresti, la Sibiu, la Brasov si peste tot. Oamenii care au iesit in strada n-au stiut de "aranjamentele" care au existat(daca au existat). Ei s-au luptat cu un sistem opresiv. Ei au facut Revolutia din decembrie 1989. Multi au murit. Multi au ramas invalizi pe viata. Pentru toti revolutionarii adevarati, din respect si bun simt, ar trebui sa vorbim despre Revolutia din decembrie 1989, nu: evenimnetele, lovitura de stat etc. Oamenii aceia, nu smeceherii, nu profitorii, au crezut, au riscat si unii si-au pierdut viata. Eu le multumesc; ma rog pentru cei care au trecut la Dumnezeu, ma rog pentru cei care au supravietuit. Dumnezeu sa ne ajute sa nu uitam istoria pentru ca e trist cand raul se repeta. Poate, daca nu stim cum sa ne rugam, cateodata sa spunem urmatoarea rugaciune: <<Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Izvorul înțelepciunii și al darului, deschide buzele mele ale păcătosului și mă învață cum se cuvine și pentru ce se cade să mă rog. Că Tu ești Cel ce știi mulțimea cea mare a păcatelor mele. Iată, cu frică stau înaintea Ta; îndreaptă viața mea, Cel ce îndrepți toată zidirea cu cuvântul și cu puterea cea nespusă a înțelepciunii, Cel ce ești liman celor înviforați, și-mi arată calea pe care voi merge. Dă cugetelor mele duhul înțelepciunii Tale, iar nepriceperii mele duhul înțelegerii. Cu duhul temerii de Tine pătrunde faptele mele și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Cu duh stăpânitor întărește alunecarea gândurilor mele; ca în toate zilele fiind îndreptat spre cele de folos cu Duhul Tău cel bun să mă învrednicești a împlini poruncile Tale și pururea să-mi aduc aminte de mărită venirea Ta, care va cerceta toate faptele noastre. Că milostiv și iubitor de oameni Dumnezeu ești și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin>> (Rugaciuni la spovedanie, Carte de rugăciuni, Alba Iulia 1991, tipărită de Episcopia Alba Iulia, cu un Cuvânt înainte al părintelui Andrei Mureșanul, pe atunci: Arhiereu vicar) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa vedem care va fi rezultatul alegerilor. Maine seara vom sti. Asta, bineinteles, in cazul in care nu stim dinainte cine va iesi. Eu tot mai sper ca nu iese pasienta unora...
|
|
||||
|
||||
![]()
Și eu.
Vreți rezultatele? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
DA, sigur, daca le ai, ca sa nu mai am emotii...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu le am. Dar nici de emoții nu cred că e cazul.
|
|||
|
|||
![]()
De asta mi-era teama ca vei zice!
Dar inca nu s-a votat inca, iar maine va fi o zi f grea din punct de vedere meteo! Asa ca lucrurile inca nu sunt hotarate! Dar ar vrea unii sa fie, nu? Nu neaparat tu, Dragos. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, sunt convins că gașca cu multi Mihai ar vrea asta.
|
|||
|
|||
![]() ![]() STOP ACTUALEI CLASE POLITICE! TOATE PARTIDELE SUNT COMPROMISE! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai e si PP-DD, ai uitat?
PP-DD ar aduce un suflu nou, desi multi stramba din nas, fiind "sub" nivelul lor! Cata ingamfare! Exista si in Nord Partidul Poporului, si este f apreciat, desi cam nationalist. A facut parte din Guvern si a avut un cuvant de spus in ceea ce priveste Bugetul. Membrii sunt tot de aceeasi calitate ca si in Romania, adica masa larga a populatiei. L-ati auzit azi pe Ponta, cand a spus ca Dan Diaconescu a falimentat Oltchimul? Este strigator la cer, cum se joaca omul acesta cu cuvintele! Nu are simtul ridicolului. Ma intristez la gandul ca unii, manevrati, orbi si cu strabism, il vor iar PM. |
|
||||
|
||||
![]()
nu iti este clar. USL-ul va avea cam 70% din voturi prin redistribuire. Trist dar adevarat. Romanii au memoria scurta, si NU vor invata NICIODATA din greselile trecutului
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|