![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca nu stii din ce motiv apar fazele lunii ... Mai incearca o data ...
Fazele lunii nu apar din cauza faptului ca pamantul acopera soarele ... Cand se intampla acest fenomen , se petrece eclipsa de luna ... |
|
|||
|
|||
![]()
Omul asta nu stie din ce motiv apar fazele lunii ... sau cum se formeaza ele ... sau cum vreti sa denumiti fenomenul fizic care duce la faptul ca omul poate vedea doar o parte din luna si nu toata suprafata ei ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nu e clar că în cer corpurile nu se atrag și nu există „gravitație”? Deci nu sunt valabile teoriile peste tot. Deci nu este general valabilă teoria și nu ai ce unifica electromagnetismul cu gravitația și cu modele lor atomice de materie și antimaterie, nu ai ce, iar tot ce au găsit sunt bombe și speculații. Adică și-au dat foc la valiză în cele din urmă. Iar apa e conținută în uraniu și în urma exploziei se evaporă apa din uraniu. Mare scofală. Până și focul conține apă până se epuizează căci are ceva greutate și e atras spre pământ, deci conține apă care sub cer se adună în adunările ei. Curge spre jos. Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 17:13:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu e vorba de pământ ci fazele lunii apar din pricina reflexiilor solare în păturile de aer și apă de pe pământ care sunt ca o oglindă. Astfel soarele luminează luna nu direct ci din oglinda cea plată a ceea ce se află aicea jos. Iar eclipsa de lună este tocmai momentul când soarele și luna, sus pe cer, sunt la distanța maximă dintre ele, și se vede cum luna e luminată pe partea luminoasă la aceiași intensitate din oglinda pământului, apoi se ajunge în reflexia totală când luna se vede roșiatică și apoi e luminată prin reflexii din partea aialaltă, căci creația e finită, și soarele deși merge drept apare de dincolo căci e finită creația și dreapta are lungime finită ar capetele coincid. Toate creația e ca o inimă de forma ochiului drept al Domnului. Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 17:21:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce fumezi ?
|
|
|||
|
|||
![]()
NU ma mai obosesc cu tine ca am alte lucruri mult mai importante in viata de facut ...
NU ai raspuns concrec la nici o intrebare pe care ti-am pus -o ... Imi zici de fiecare data aceeasi poveste ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rămâne ca să cauți singur răspunsurile... recitind și reanalizând. Iar despre timpul pierdut... aia e toată ispistoria omului fără de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Fumurile altora. Că de ale mele m-am săturat și m-am lăsat. Sper.
|
|
|||
|
|||
![]()
Omule ,ne-ai spus ca esti foarte cunascator in stiintele exacte ... nu ne-ai spus nimic in afara de apa de sus si cea de jos ...si ne-ai mai spus de relexie si refractie ... altceva nimic ...
Asta e toata stiinta ta ?? Te-am intrebat cum arata apa combinata cu uraniul , inca nu ai raspuns ... Te-am mai intrebat ce este luna si soarele ... tot nu ai raspuns ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recitește să vezi că ți-am răspuns. Și așa este la fazele lunii nu se interpune pământul și nici la eclipsă, căci pământul nu e glob. Nu există nicio relativitate și niciun învârtecuș. Nimic. Dar caută și dumneta răspunsurile. Și nu m-am lăudat cu științele ci că am scăpat de minciunile lor. |
![]() |
Tags |
creatie, geneza, universul |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|