![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va dau o veste trista: la judecata lui Hristos nu o sa va puteti ascunde in spatele bisericii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
20. Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia; 21. Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt. Iata ca numai cei sfinti ai lui Dumnezeu graiesc, purtati fiind de Duhul Sfint. Iar oamenii purtati de Duhul Sfint au roade, atit ei cit si cei care ii urmeaza; ceea ce nu e cazul doamnei White; nici ea si nici biserica dumneai nu are roade. Nu ma mira raspunsul de mai sus. Ati luat din postarea mea ceea ce v-a convenit. Biserica Catolica imi ofera un drum pe care l-au parcurs multi sfinti inaintea mea si care s-au mintuit. Insa mintuirea tine de mine. Biserica imi pune la dispozitie instrumentele necesare mintuirii. Iar Biserica Catolica ne invata sa avem o singura piatra de temelie: Isus Cristos. Nu simbata, nu duminica, nu studiul, nu interpretarea. Isus Cristos si iubirea de Dumnezeu si de aproapele. Celelalte vin dupa. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde aveți dumneavoastră certitudinea că "s-au mântuit"? Acest lucru doar Dumnezeu îl știe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Biserica ne spune acest lucru, dupa o cercetare amanuntita, cercetare care se poate intinde pe sute de ani. 2. Ne rugam la ei si ni se indeplinesc lucrurile pentru care ne rugam; asta inseamna ca ei se afla linga Isus si ii pot cere Lui Isus sa ne indeplineasca dorintele noastre. Iar Isus, din iubire pentru noi si ca sa ne intareasca credita si respectul fata de cei care l-au urmat, ne indeplineste aceste cereri 3. Asa cum Isus Cristos i-a aparut lui Saul, care s-a transformat in Paul, asa apare si acum unor persoane. Isus nu ne-a lasat singuri 2000 de ani; comunica cu noi; doar sa avem ochi sa vedem si urechi sa auzim. 4.Dumnezeu a comunicat tot timpul cu poporul Sau prin profeti si prooroci. La fel face si acum. Si exact cum in timpul Vechiului Testament proorocii si profeti nu au fost crezuti, la fel se intimpla si acum. Acestia ne confirma mintuirea unor persoane. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dumnezeu comunică prin profeții Săi, însă aveți un singur exemplu de profet care să comunice mântuirea unui om? Desigur în afară de Profetul Iisus Hristos (cazul tâlharului mântuit). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Nu ma rog unui mort, ma rog unui viu. Ma rog acelui om ca el sa Il roage pe Isus. Exact asa a facut fecioara Maria la nunta din Cana Galileii cind I-a spus domnului Isus ca mirii au probleme si asa a facut si sutasul, care s-a rugat de un istraelian, sa-L roage pe domnul Isus sa-i vindece sluga bolnava. La fel facem si noi. Interpretarea dumneavoastra personala si subiectiva v-a dus la concluzia ca acest lucru e pacat. Biblia ne spune altceva, prin exemplele pe care vi le-am dat. 3. In primul rind domnul nostru Isus Cristos nu e profet, e Dumnezeu. Si da, sint multe exemple de sfinti care ne-au transmis ca un om e mintuit si se afla deja in Rai sau ca nu e mintuit si se afla in Purgator. Citeva exemple de persoane care au transmis astfel de mesaje sint copiii de la Fatima sau Lourdes. Tot ceea ce au spus ei s-a intimplat; ei pot fi considerati profeti contemporani. Last edited by nutucutu; 13.02.2011 at 12:03:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta spuneam: chiar viu să fie și tot nu te rogi unui om, ci doar lui Dumnezeu. Lanțul slăbiciunilor. De ce să nu mă rog direct lui Isus? La El avem acces direct oricând. 1 Ioan 2,1; Efes.2,18; Evrei 10,19-22. Citat:
Citat:
Din acele "multe" exemple, niciunul nu este biblic, deși Biblia conține mulți profeți adevărați. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 19:26:41 |
Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 08:47:49 |
425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 00:04:45 |
|