Citat:
În prealabil postat de ai2
Existenta unui creator la modul general nu se poate nega. Existenta unui creator precum zeul biblic este insa alta poveste. Un zeu cu pretentii cum este cel biblic este pur si simplu aberant sa existe. Este la fel de aberant sa inspire o astfel de carte in care sunt multe aberatii dpdv stiintific desi tu pretinzi ca:
Ciudat cum religia a distrus stiinta si inca mai incearca s-o distruga. Oamenii stiau ca Pamantul e rotund mult inainte sa fie scris in Biblie si descoperisera asta prin deductii logice. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acei astronomi nu erau crestini. N-ar fi rau sa afli de ce au ars unii oameni in perioada inchizitiei daca tot ai impresia ca Biblia e un adevar stiintific. Biblia contine multe tampenii si asta arata ca zeul biblic nu exista.
Si in acelasi timp s-a distrat arzandu-i pe rug nu?? Iti bati joc de cei care au suferit cand le-a fost ingaduit sa faca unele descoperiri.
In alta parte a Bibliei Pamantul are colturi si se sprijinea parca pe niste coloane (scuze dar nu stiu citatul exact).
Daca te uiti doar la niste citate si le interpretezi pana iti iese la calcul ca Biblia contine stiinta te minti singura. Biblia contine cam tot atatea adevaruri cate cunostea si omul din neanderthal. Faptul ca Biblia contine si multe contradictii arata inca o data ca nu este tocmai stiintifica si daca este inspirata de un zeu, atunci vorbim de un zeu amnezic. Ca sa nu mai vorbim de moralitatea cvasiinexistenta a zeului crestin, un alt aspect care il sterge de pe lista fiintelor superioare.
|
daca consideri ca acei oameni au fost arsi pe rug de zeul biblic te-nseli si ca sa fiu in acelasi ton,probabil s-a distrat omorandu-si fiul dar trecandu-l intai prin chinuri groaznice.in cele spuse de mine nu am afirmat ca biblia este stiintifica,in intelesul pe care-l da omul stiintei.
daca un om urmeaza sfaturile date in biblie,duce o viata sanatoasa si curata iar daca nu exista zeul biblic,pierde ceva?eu zic ca nu,deci ca atare cel putin ptr. mine, zeul biblic exista.daca tu consideri ca nu exista zeul biblic este problema ta,dreptul tau.