![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
de fapt, flying... eu cred ca tu cauti atentie :))
si eu nu am ce face, dar am vrut sa te lamuresc. nu stiu daca ai observat, dar eu nu am prea multa activitate pe forum. ceea ce inseamna ca nu caut atentie, spre deosebire de altii. |
|
|||
|
|||
![]() Auzi mai Gibi, nu stiu de unde am impresia ca am mai citit undeva chestiile astea cu „ eu ma rog, altii-s pe net” si „ noi ascultam de biserica, restul nu asculta”... Aaaa, da. In pilda cu vamesul si fariseul.... Citat:
Incearca si tu un indemn duhovnicesc auzit in Biserica, daca tot ai fost in ea! Last edited by penticostalulmantuibil; 09.05.2010 at 16:22:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu v-ati plictisit de acest cliseu, care se aude de la fiecare neo-protestant? Mai schimbati, va rog, placa; aceasta s-a cam uzat.
|
|
|||
|
|||
![]()
tot n-ati obosit de atatea deparazitari? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Indiferent cat obosim, casa sa ne-o tinem curata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Nu știți, oare, că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi?."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Gibi pentru indemnul asta frumos promit sa nu te mai tachinez cinci zile la rand.
Multumiri si binecuvantari... Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 01:37:11. |
|
||||
|
||||
![]()
"Asemenea este împărăția cerurilor omului care a semănat sămânță bună în țarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmașul lui, a semănat neghină printre grâu și s-a dus. Iar dacă a crescut paiul și a făcut rod, atunci s-a arătat și neghina. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânță bună în țarina ta? De unde dar are neghină? Iar el le-a răspuns: Un om vrăjmaș a făcut aceasta. Slugile i-au zis: Voiești deci să ne ducem și s-o plivim?
El însă a zis: Nu, ca nu cumva, plivind neghina, să smulgeți odată cu ea și grâul. Lăsați să crească împreună și grâul și neghina, până la seceriș, și la vremea secerișului voi zice secerătorilor: Pliviți întâi neghina și legați-o în snopi ca s-o ardem, iar grâul adunați-l în jitnița mea." (Matei 13, 24-30) Doar Domnul stie care dintre noi este bob de grau, ori bob de neghina. Dea Domnul sa ajungem spice incarcate, strecurandu'ne printre firele de neghina, spre cer.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
foarte putin domnule |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|