Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2010, 15:24:16
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

de fapt, flying... eu cred ca tu cauti atentie :))
si eu nu am ce face, dar am vrut sa te lamuresc.
nu stiu daca ai observat, dar eu nu am prea multa activitate pe forum. ceea ce inseamna ca nu caut atentie, spre deosebire de altii.
Vechi 09.05.2010, 16:14:26
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
scuzam-a ca in timp ce tu cercetai micile povestioare hazli de pe forum eu faceam altceva ma rugam ...suntem noi cei ce ascultam de biserica si restul care nu asculta si sunt condusi de o alta natura.

Auzi mai Gibi, nu stiu de unde am impresia ca am mai citit undeva chestiile astea cu „ eu ma rog, altii-s pe net” si „ noi ascultam de biserica, restul nu asculta”...

Aaaa, da. In pilda cu vamesul si fariseul....
Citat:
nu ai auzit de dat cu flit?am sa iti traduc din romaneste in romaneste pe vremea bunicilor si pina in zilele noastre existau pompe de flit compuse din atomizor+rezervor de lichide toxice se foloseste pentru deparezitarea forumului de intrusi de alte confesiuni ce a fost asa greu de priceput?
Pai cum, tu mergi la Biserica, te rogi si apoi tot cu flit-uri si alte lichide toxice te ocupi?

Incearca si tu un indemn duhovnicesc auzit in Biserica, daca tot ai fost in ea!

Last edited by penticostalulmantuibil; 09.05.2010 at 16:22:48.
Vechi 09.05.2010, 17:14:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul

Pai cum, tu mergi la Biserica, te rogi si apoi tot cu flit-uri si alte lichide toxice te ocupi?
Nu v-ati plictisit de acest cliseu, care se aude de la fiecare neo-protestant? Mai schimbati, va rog, placa; aceasta s-a cam uzat.
Vechi 09.05.2010, 23:24:18
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

tot n-ati obosit de atatea deparazitari? :))
Vechi 09.05.2010, 23:33:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
tot n-ati obosit de atatea deparazitari? :))
Indiferent cat obosim, casa sa ne-o tinem curata.
Vechi 09.05.2010, 23:41:53
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Auzi mai Gibi, nu stiu de unde am impresia ca am mai citit undeva chestiile astea cu „ eu ma rog, altii-s pe net” si „ noi ascultam de biserica, restul nu asculta”...

Aaaa, da. In pilda cu vamesul si fariseul....

Incearca si tu un indemn duhovnicesc auzit in Biserica, daca tot ai fost in ea!
iubiti-va uni pe altii asa cum v-am iubit eu pe voi.
Vechi 10.05.2010, 00:51:31
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Indiferent cat obosim, casa sa ne-o tinem curata.
"Nu știți, oare, că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi?."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:53:33
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu pe voi.
Gibi pentru indemnul asta frumos promit sa nu te mai tachinez cinci zile la rand.

Multumiri si binecuvantari...

Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 01:37:11.
Vechi 10.05.2010, 10:24:39
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

"Asemenea este împărăția cerurilor omului care a semănat sămânță bună în țarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmașul lui, a semănat neghină printre grâu și s-a dus. Iar dacă a crescut paiul și a făcut rod, atunci s-a arătat și neghina. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânță bună în țarina ta? De unde dar are neghină? Iar el le-a răspuns: Un om vrăjmaș a făcut aceasta. Slugile i-au zis: Voiești deci să ne ducem și s-o plivim?

El însă a zis: Nu, ca nu cumva, plivind neghina, să smulgeți odată cu ea și grâul. Lăsați să crească împreună și grâul și neghina, până la seceriș, și la vremea secerișului voi zice secerătorilor: Pliviți întâi neghina și legați-o în snopi ca s-o ardem, iar grâul adunați-l în jitnița mea." (Matei 13, 24-30)

Doar Domnul stie care dintre noi este bob de grau, ori bob de neghina.
Dea Domnul sa ajungem spice incarcate, strecurandu'ne printre firele de neghina, spre cer.

Vechi 10.05.2010, 10:36:49
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
ca nu era cazul meu eu nu sunt disperat din cauza voastra dar am vazut la altii in scurta vizita pe forum.am studiat ortodoxia timp de 5 ani asta va spune oare ceva?iar daca intimpin probleme mai deosebite am duhovnic bun nu un oarecare si chear nu iau informatii modificate de unu si de altul pe diferite adrese.chear nu am vrut sa imi arat adevarata fata deoare-ce dupa cum bine ati vazut nu iubesc dar nici nu urasc pe cei care dupa a doua si a treia mustrare pt.mine sunt un fariseu sau vames.deci stati linistit nu va faceti probleme lasatile in seama mea.cu penticostali am avut razboaie asa fata catre fata mai multi ani si iata ca nu au reusit sa ma traga dupa ei dau slava lui Dumnezeu cel mare si atotputernic,multumesc deasemeni maicii lui Dumnezeu grabnic ajutatoare pt sprijinul acordat sunt un pacatos si nu sunt vrednic sa multumesc Cerului pt.binefacerile primite.dl.dumitru vad pe fata ta ca inca mai esti suparat pe mine iarta sa fi iertat dupa cum oarecind spuneai:si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri...Dumnezeu sa aiba mila de sufletul tau si a celor-lalti amin.
5 ani?
foarte putin domnule
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28