![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
vai, vai!
e de la mamaliga, sau matraguna? |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e imposibil sa nu vad chipul lui Yeshua reflectat poporul evreu. Sunt mult prea multe asemanari. Si la fel de imposibil imi e sa-l iubesc fara sa iubesc acest popor.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) Cand te impiedici de gandiri gresite, e greu sa nu devii rob. Asta in caz ca nu ai o lumina mai puternica in fata pe care s-o urmezi.
|
|
|||
|
|||
![]()
*
Citat:
Citat:
Yeshua, fratele meu, e parte din poporul evreu. Pacat ca n-a scris nimic si pacat ca "neamurile" au ajuns la alta credinta. ! Iustin10 Crestinii sunt patati de pacatul uciderii de semen. Jertfa lui Yeshua nu a putut evita prostia. Domnul ne da libera alegere si ati ales.... Sa fiti iubiti. Last edited by ben_gal; 15.04.2010 at 11:19:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost robi la cheremul alde marshAntonescu, insa liberi in spiritul nostru. Spiritul nostru a supravietuit robirii fizice caci a fost puternic. |
|
|||
|
|||
![]()
O data si-o data vom privi cu totii acolo unde trebuie... Dumnezeu e Unul pentru toti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles exact la ce te referi aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate fi altfel un spirit ca-L are pe Dumnezeu ca lumina? Last edited by maria-luisa; 15.04.2010 at 12:22:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putinii evrei care s-au crestinat nu au fost goniti in Transnistria de catre Antonescu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* 250.000 de regimul maresalului * 150.000 de mina lui Horty [Transilvania de N]. Nu i-a ajutat ca "au lucrat". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|