![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarul iese la lumina oricum, si asta si e frica unora: ca va iesi! Si observ ca deja cineva, pe acest forum, sterge unele postari. Asta pentru ca ne putem spune liber parerile, dar numai intr-o singura directie, nu? Danion face ceea ce trebuie. Zice cineva: Pai, Danion doar vorbeste, ce mare lucru? Pai, nu? Gandire usurica sau tot denigrare, minimalizare cu tot dinadinsul? Tehnici, tehnici binecunoscute!
|
|||
|
|||
![]()
Ce a marturisit? Crezul stilist?
Nu cred ca are nici un merit pentru asta. Cel putin noi din BOR nu avem de ce sa-l apreciem pentru asta. Tu si echipa ta stilista, fara doar si poate da. Iar securist este cel care foloseste apelativul "securist" pentru cei care nu stie si nu e in stare sa-i combata altfel. Asta arata o lipsa de verticalitate ca de altfel si a ideilor pe care incerci sa le aperi in acest mod pervers. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii lucrul asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Din unele "presiuni" pe care le-a facut domnul Danion Vasile fata de anumiti preoti. Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu se intample.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si perfect dispensabil pentru BOR. Si-a facut cat de cat o imagine pentru ca a fost sustinut de la Petru Voda si lasat sa foloseasca in propaganda care s-a dovedit a fi in scopuri strict personale martirajul celor care au suferit sub prigoana comunista. Par. Iustin nu va fi niciodata convins sa i se alature, ba chiar din cate au zis cei de la ASTRADROM il dezaproba total, mai ales prin prisma ultimelor iesiri si nu e singura marturie in acest sens. Mai mult chiar, o data ce va face respectivul pas, oprobiul public il va trimite acolo de unde nu va mai reusi niciodata sa iasa. Sa dea Dumnezeu sa nu cada in deznadejde atunci cand realitatea ii va deschide (fortat) ochii si va vedea ce a facut si cine este de fapt. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite asa se aleg apele! Iar fratelui Danion nu-i pot spune decat atat: "Neputand sa te ajunga, / Crezi c-o vrea sa te admire?" Asta este. Cei care nu pot decat atat, cu atat raman. Plecati-va, oameni buni, plecati-va in fata cui vreti voi, pupati ce vreti voi! Danion v-a intins o mana, in care voi ati gasit de cuviinta sa scuipati. Daca atata puteti, foarte tare! Tu, domnule (tovaraselule?) Alin, m-ai acuzat de perversiune, de multe pacate - nu stau sa le insir, nici sa te contrazic. Nu stau sa te contrazic! Ai dreptate, am gramezi de pacate. Dar daca e sa vorbim de oprobriul public, nu uita ca acest oprobriu public a fost si cel care a cerut rastignirea Domnului - asa ca, pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit, ... oprobriul public este de fapt o CUNUNA ! Pe care tu nu ai de unde sa o cunosti, domnule! Si chiar ma bucur ca esti impotriva mea, crede-ma! Am sa ma ingrijorez atunci cand ai sa fii de acord cu mine - atunci, intr-adevar, voi avea motive de ingrijorare. Pana atunci, Doamne ajuta!
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Te inseli mititelule. Danion la ora actuala e un mai-nimeni si e in scadere. Inainte sa apuce pe drumul asta, era un posibil teolog in devenire, avea cateva carti pe care tinerii de la periferia Bisericii le simpatizau, fiind undeva mai aproape de nivelul lor, avea conferinte care cu ingaduinta puteau fi de un oarecare folos, avea sansa de a fi cineva..la un moment dat. Dar probabil i-au placut mai mult scurtaturile si a luat-o pe drumul cu hartoape. Si din cum evolueaza lucrurile nu e departe momentul in care o sa pice intr-o groapa din care nu o sa se mai ridice. Pe care singur si-a sapat-o. Citat:
![]() Sa inteleg ca asta va propulseaza pe voi? Ambitia de a fi "cineva"? Nici nu e de mirare in cazul asta ca va comportati asa. Dar nu va inchipuiti ca sunt toti la fel. Citat:
Citat:
Sau pe Sfintia Sa Calendarul la care ii face reclama Danion Marturisitorul? Citat:
Capul principal de acuzare este ca vorbesti fara sa argumentezi, preferand sa injuri adversarul cu etichete gen "securist". Restul nu ti le cunosc si nu ma privesc si faptul ca nu poti sa-l recunosti tocmai pe asta care ti l-ai plimbat pe aici arata ca pocainta ta in privinta celorlalte este nitel (sau mai mult) cam ipocrita. Citat:
Asa ca treaba asta n-are doar coloratura care iti place matale. Citat:
Citat:
![]() Last edited by AlinB; 14.04.2010 at 19:33:20. |
|
|||
|
|||
![]()
O schisma poate fi si buna (atunci cand motivele sunt intemeiate) dar si rea (atunci cand motivele nu sunt intemeiate). Daca in cazul de fata sunt intemeiate sau nu, cred ca doar marii duhovnici pot judeca asta.
Si daca tot ai atatea informatii, spune-ne si noua, ce se va intampla dupa schisma? Se vor duce cei plecati din BOR in BOSV? Sau isi vor face un sinod nou? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
stie cineva | felixlivadaru | Din Noul Testament | 6 | 25.08.2010 00:31:42 |
Stie cineva??????? | pui | Generalitati | 10 | 24.10.2008 12:46:18 |
Stie cineva..???? | tigerAvalo9 | Generalitati | 6 | 20.09.2008 17:18:04 |
|