![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 02.09.2009 at 12:02:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles eu bine? sustineti ca acele locasuri ce le pregatete Iius ar fi pe pamant? Din cuvintele Domnului reiese detul de clar ca le pregaateste sus in Cer.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule vsovi ma uimiti si de aceasta data. Intrebam:
Si dvs declarati ca nu sunteti de acord... Stiam doar de Martorii lui Iehova ca sustin ca Domnul Hristos a revenit deja [la 1917]. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu. Adica vrei sa spui ca atat d slab e Dumnezeu ca-I trebuie 2000 de ani ca sa le gateasca loc prietenilor Lui?? Vai de voi cu ratiunea voastra fara credinta!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste motivatia pentru care Domnul inca nu a venit, Sfantul Apostol Petru, ne da o explicatie: "Dar, preaiubitilor, sa nu uitati un lucru: ca pentru Domnul o zi este ca o mie de ani si o mie de ani sunt ca o zi. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii, ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca nici unul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta." (2 Petru 3:8,9) |
|
|||
|
|||
![]()
Teoretic, Hristos poate veni oricand sa ia din alesii Lui, insa daca a fagaduit ca va veni doar o data pentru toti in ziua de apoi, asa va face! Degeaba incercati sa inghesuiti ideile dvs in textul biblic, ca nu merge! Hristos nu face naveta sa ia pe rand alesii Lui. El nu zice in textul ce arde mai sus "iarasi si iarasi voi veni sa va va iau pe rand la Mine"...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dati explicatii aberante la aceste texte fara a incerca sa intelegeti ca Biserica primara a dat sute de mii de martiri pe baza existentei constiente a sufletului dupa moarte afirmate de atatea ori de Hristos dar pe care voi le rastalmaciti.Iata ce spune Hristos: 32. Iar Eu, când Mă voi înălța de pe pământ, îi voi trage pe toți la Mine. Ioan 12,32 25. Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. 26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? 13. Socotesc, dar, că este drept, câtă vreme sunt în acest cort, să vă țin treji, prin aducerea aminte, 14. Fiindcă știu că degrabă voi lepăda cortul acesta, precum mi-a arătat Domnul nostru Iisus Hristos. 15. Dar mă voi sili ca, și după plecarea mea, să vă amintiți necontenit de acestea, 51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac Ioan 8,51 40. Că aceasta este voia Tatălui Meu, ca oricine vede pe Fiul și crede în El să aibă viață veșnică și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. I Ioan 7,40,51 27. Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine. 28. Și Eu le dau viață veșnică și nu vor pieri în veac, și din mâna Mea nimeni nu le va răpi. Ioan 10,27-28
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cei ce au facut binele, vor invia pentru viata; iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata." (Ioan 5:29) "Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede in El, sa aiba viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi" (Ioan 6:40) Faptul ca excludeti invierea va conduce la concluzii gresite (de factura spiritista). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
credeam ca va mai duce mintea shi pe calea cea buna a intzelegerii shi nu ca totdeauna intzelegetzi voit viceversa... ca asha daca va lamuresc mereu shi cuvintele ishi pierd farmecul caci imi pare ca voi pricepetzi shi cercetatzi scripturile asha ca pe nishte "teze de doctorat"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apoi voi spunetzi ca il ashteptatzi doar cand va veni intru judecata de pe urma, dar sa nu fi venit El de fiecare data la capataiul unui sfant al Sau ca sa-I primeasca Sufletul shi Sa-l duca in Rai? deci e vorba shi de ashteptarea asta de fiecare zi... cu Dor Sfant de Dumnezeu... asha cum a nadajduit shi Talharul de pe Cruce shi a doua zi L-a dus Hristos in Rai... pentru ca s-a pocait, a crezut, a marturisit, a nadajduit... iar tocmai dumneata tzi-ai gasit sa ma acuzi de Iehovism? Poi sigur ca a venit deja... dar nu fiindca asta sustzin Iehovishtii ci din 1920 a sosit pe norii cerului shi se incinge shi pregateshte un popor ca o Sabie Sfanta de Arhanghel ca sa poata sa vina pregatit intru Judecata... iar asta tzine de Adevar shi nu de sectarism... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 13:02:53 |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 22:37:30 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
|